Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

polecam allegro!

na najnizszych detalach wyglada gorzej, a nawet jak juz bys poswiecil te 2 tys by wygladal ciut lepiej, to komfort grania taki sam jak na PS3! :sorcerer:

3/4 gier na moim 5 letnim pc, ktory jest wart moze z 400zl chodzi tak samo dobrze lub lepiej niz na skrzyneczkach za 1000zl ;p

i tak mam tam 2 rdzenie a co!

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Tak, to podaj swoja konfiguracje, zobaczymy ile dales za niego 5 lat temu, bo ja posiadajac I3, 8GB Ramu i Radeona HD6770 mam zupelnie odmienne zdanie. Pierwszego Xa kupilem jakos w marcu 2005r za 1300 zl z PGR4, ale pewnie Twoj sprzet byl polowe tanszy i na dodatek lepiej radzil sobie z grami!

Duzo takich postow czytam, a pozniej sie okazuje ze ludzie piszac moj "paru letni" pecet maja na mysli karty graficzne, ktore chodzily po 2tys zl przy premierze...

Edytowane przez easye

Opublikowano

z6623917X.jpg

lol, ps3 już nawet do Pisma ŚW. dorzucają :(

To jest pack z zeszłego roku chyba.

Opublikowano
  • Autor

Teraz do zestawu z pismem świętym będą dodawać serię GOW.

Opublikowano

Jezus z krzyżem jako DLC? WHY NOT?!

Opublikowano

Teraz do zestawu z pismem świętym będą dodawać serię GOW.

Albo Diablo 3

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Ktoś tu pisał, że exy na psy 3 są robione dla niepełnosprawnych, ale dziwnym trafem nagrody od niepełnosprawnych dostają exy na X360

Opublikowano

Tak, to podaj swoja konfiguracje, zobaczymy ile dales za niego 5 lat temu, bo ja posiadajac I3, 8GB Ramu i Radeona HD6770 mam zupelnie odmienne zdanie. Pierwszego Xa kupilem jakos w marcu 2005r za 1300 zl z PGR4, ale pewnie Twoj sprzet byl polowe tanszy i na dodatek lepiej radzil sobie z grami!

C2D + 8800gts

I nie widze aby to dzialalo jakos gorzej niz X czy tez PS3 ;P

cos ok 1300 wyszlo za grafike ;)

ale przynajmniej na tym odpale cos wiecej niz pare gierek z konsol wiec sadze ze inwestycja udana.

te 1300 w 2005 to nie byla wersja CORE bez niczego ?

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Nope, premium 20gb. Czyli 1300 zl na sama grafike, gdzie tu plyta glowna, dysk, ram, procek, obudowa, monitor, system. Do tego przez lata dostajesz porty z konsol, w wiele gier nawet nie zagrasz, heh- wciaz wolalbym konsole.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dał wtedy 3 tys. jak nic. Fail tygodnia.

Opublikowano

Znowu (pipi)a się znaleźli eksperci kupujący za 5k kompa co pół roku. Jak nie macie o czymś bladego pojęcia, to nie pierdolcie głupio tylko odpalcie te swoje jednordzeniowe potwory i grajcie w BF3 w rozdziałce 400x300 na mapkach z 20 osobami na krzyż.

Opublikowano

Nope, premium 20gb. Czyli 1300 zl na sama grafike, gdzie tu plyta glowna, dysk, ram, procek, obudowa, monitor, system. Do tego przez lata dostajesz porty z konsol, w wiele gier nawet nie zagrasz, heh- wciaz wolalbym konsole.

Jako koszt PC liczysz monitor?

mam jako koszt Xbox'a doliczac koszt 46 calowego tv?

wtedy wyjdzie troche wiecej niz 1300zl :P

dostalem tez wiele roznych gier o ktorych moze pomarzyc, czy przez to ze nie dadza rady czy tez z winy tego ze sterowanie byloby do dupy.

lub w czasie np 20h maratonu aby skonczyc 1 sceniariusz w Civilizacji Xbox by dostal rroda a ps3 yloda ;)

szczerze jako 2 letni uzytkownik konsoli aktualnej generacji zaluje ze tej kasy nie wydalem na pc.

Edytowane przez szpic

Opublikowano

kazdy wybiera to co lubi, jak RTSow i strategi juz nie lubie.

W jaka konsole zainwestowales, ze zalujesz ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale na dłuższa metę taniej cię wyjdzie utrzymanie PC niż konsoli.(w Cdaction był artykuł o tym)

Opublikowano

Pewnie w Wii.

Opublikowano

Pewnie w Wii.

1 jajowca :(

Opublikowano

rtsy sa spoko tylko jak masz grać multi i co 3-4 mecze trafiać na bota to się odechciewa grania

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Ja grywam w RTSy nie po multi. Ot, przechodzę kampanię i odstawiam [paCZ CoH, W40K DoW , Civ V itp] i jakoś żyję.

Opublikowano

a ja lubie multi i rywalizacje ale żeby grać w multi (rts) to trzeba się botem urodzić... to nie dla niedzielnego gracza rtsów

Opublikowano

No ja też lubię multi [patrz FPSy które dla mnie istnieją tylko po multi]. W RTSach wolę pastwić się nad głupim AI ;)

Opublikowano

zkoda że nasz oddział MS się opieradala i ma wy(pipi)ane na społeczeństwo i swoich klientów, ta promocja u amerykańców xbox + kinect za 99$ + 15$/msc za golda, szkoda że przy okazji ich GOLD >>> nasz "gold"... <zazdrośnik>

Opublikowano

ta promocja u amerykańców xbox + kinect za 99$ + 15$/msc za golda, szkoda że przy okazji ich GOLD >>> nasz "gold"... <zazdrośnik>

Wut?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.