Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3 - online

Featured Replies

Opublikowano

taki laser na heli bylby przydatny dla ludzi z javelinami

Zgadza się, ale jak pisalem- musisz miec zgrana ekipe. Grajac z randomami nawet jak masz w druzynie ludzi kumatych i posiadajacych odpowiednie bronie, to i tak Ty nie wiesz, ze oni maja np. Javeliny czy rakiety na laser dla strzelca, a oni nie wiedza, ze Ty masz laser, wiec rzadko sie zdarza zrobic dobry uzytek ze sprzetu.

Jak odblokuje ten laser w heli, to bedzie mozna sie zgadac i poprobowac.

a pozatym ja nadal zaluje ze snajper nie ma nic przeciw pojazdom, doslownie nic, moze sie zesrać.. soflam wymaga innego ogarniętego gracza. sam snajper widzac pojazd moze tylko umrzeć :confused:

Podobnie medyk.

Edytowane przez tommi___t

• Odpowiedzi 7 tys.
  • Wyświetleń 547,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• yyyy jak ktoś chce boost do 45 lvlu to na gg 9206262 moge podac detale zrobimy to ;]

• Zaprawdę powiadam Ci, porzuć ten badziewny tryb, patrząc na ten wątek, jest on źródłem największego zła jakie zstąpiło na Battlefielda 3 ;]

Opublikowano
a oni nie wiedza, ze Ty masz laser, wiec rzadko sie zdarza zrobic dobry uzytek ze sprzetu.

jak by heli latał i zaznaczał cele to ja odrazu jak tylko bym zobaczył te "rąby" zaznaczajace laserowo odrazu bym wzial inzyniera z javelinem i na(pipi)iał :D

Podobnie medyk.

poniekąd prawda, ale medyk ma inne zadanie, on zwykle sie kręci na pierwszej linii, a snajper często ma lepszy ogląd na pole walki z jakiegos dogodnego punktu i nic nie moze zrobić

medych przynajmnej moze z granatnika walić w samochody

Opublikowano

Dzięki laserowi namierza się szybciej każdy pojazd,do tego pomaga na HC bo pokazuje w rombie pojazdy na ziemi i łatwiej rakiety w niego posłać,nie wyobrażam sobie medalu za 300 asyst,po 200 h mam ich dopiero 5 i to wszystkie z heli,żadnej z soflamu.

Opublikowano

poniekąd prawda, ale medyk ma inne zadanie, on zwykle sie kręci na pierwszej linii, a snajper często ma lepszy ogląd na pole walki z jakiegos dogodnego punktu

I właśnie dlatego to medykowi bardziej brak giwery na czołgi doskwiera- on duzo bardziej jest narazony na bezposredni kontakt z nimi i nie ma wtedy większych szans. Snajper nawet jak widzi czołg, to czołg rzadko widzi jego i zwykle mu krzywdy nie zrobi (chyba, ze ma termowizję). To medyk widzac go moze tylko umrzec, jak napisales.

nie wyobrażam sobie medalu za 300 asyst,po 200 h mam ich dopiero 5 i to wszystkie z heli,żadnej z soflamu.

Polecam CITV do tego- jezdzilem z tym może z pol h w sumie i wpadly 3 asysty, a byloby pewnie znacznie wiecej, gdybym oprocz artylerzysty z rakietami mial inzynierow z Javelinami w poblizu. Niemniej jednak rowniez ciezko mi sobie ten medal wyobrazic- jego zdobycie chyba najnudniejsze i najżmudniejsze ze wszystkich musi byc... :confused:

Pytanie do Was co do soflamu i lasera w heli jeszcze: jak zaznaczycie nimi cel, to pozostaje trwale zaznaczony? Pytam, bo w CITV musze goscia po namierzeniu trzymac w wizjerze nadal, dopoki strzelec nie namierzy go sobie rowniez i nie odpali- inaczej zaznaczenie znika i trzeba ponownie namierzac... To glowny problem z tym, obnizajacy jego skutecznosc.

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

A ja się trochę zawiodłem, dziś zdobyłem drugą gwiazdkę czołgiem i sądziłem że będzie to jakoś pokazane, a tu nic nadal sama gwiazdka bez cyferki :(.

Opublikowano

Musisz go trzymać na muszce,jak zejdzie to chwile jest tylko podświetlony.Dopiero od piątej gwiazdki za czołg jest pokazana 1 gwiazdka na nieśmiertelniku.

Opublikowano

Jeszcze jedno czy może oczy mnie myliły ale ten orzeł po 45 lvl się zmienia ?, chodzi mi o to co ma na piersi ?

Tak gwiazdki dochodzą + za setnego ma się złoty nieśmiertelnik.

Opublikowano

Jeszcze jedno czy może oczy mnie myliły ale ten orzeł po 45 lvl się zmienia ?, chodzi mi o to co ma na piersi ?

Od 10 mam gwiazkę na klacie orła i na nieśmiertelniku 2 gwiazdki.

Opublikowano

Witam. CZy moze ktos mi wyjasnic dlaczego mam dostepny KH2002 .przeciez nawet go w korperacji nie zdobylem przeszedlem tylko 3 misje a mimo to moge to w assaulcie wybierac? Jaki bonus czasowy dalo dice. Tak samo na mapie mam zaznaczone wszystkie miny wrogow?

Opublikowano

po patchu obniżyli ilość punktów do zdobycia broni, widocznie przeszedłeś tylko 3 misje i to starczyło żebyś miał odblokowane kh2002

Edytowane przez mersi

Opublikowano

no tak ale w batlelogu mam go dalej do zdobycia a nie jako zdobyty

Opublikowano

to pewnie nie zaktualizowali jeszcze battleloga, bo teraz juz potzreba mniej pkt do odblokowania broni

Opublikowano

spoko . bron jest zacna bo na an-94 sie zawiodlem calkiem inna nic w bc2

Opublikowano

Jutro panowie chwilowa przerwa w graniu od 9 do 11 CET, a jutrzejszy drugi patch na PC będzie ważył....UWAGA.... 2GB :rofl2: Ciekawe ile na PS3 jak wyjdzie :nyam1:

Opublikowano

a jutrzejszy drugi patch na PC będzie ważył....UWAGA.... 2GB :rofl2: Ciekawe ile na PS3 jak wyjdzie :nyam1:

pewnie tle waży bo ma w sobie BTK , lepsze textury itp i wyszło 2gb a nie 700mb jak u nas bylo

bo chyba poeirwszy pecetowy patch był mały, czyli nie mial BTK w sobie

wlasnie jest chat na zywo z ludzmi z dice

http://www.ea.com/1/...ducer-live-chat

bede podrzucal jakeis ciekawe rzeczy jesli cos powiedzą

- w nowych dlc ma byc jeszcze wiecej zniszczeń

- pracuja nad tym zeby squady w calosci wchodizly do gry. tzn że jesli 4 osoby w squadzie sie chca gdzies dołaczyc to wrzuca ich do gier gdzie sa 4 wolne miejsca w dantym teamie, a nie 4 miejsca ogolnie (np 2 i 2)

- tworcy codzinnie graja w BFa (zamiast go naprawiac kurfa...)

- możliwe że będą jety z 2 miejscami dla ludzi (jak attack heli)

- chca zrobic oficjalnego battleloga dla androida i iphona

- tworca nie pamieta gdzie kupił pedalski sweter xD

- na konsolach bedzie opcja wyciszenia ludzi jesli ktos spiewa do mikrofonu

- może bedzie coop na splicie

- mowia ze konsole maja jeszcze moc, a słabsza wersja konsolowa wynika z braku czasu a nie braku mocy, mieli za malo czasu zeby dopracowac kod na kosnolach

- będą zabijac cziterów i boosterów (mozna raportowac poprzez battleloga)

- zeby pracowac dla dice trzeba miec pasje (nawet na kasjera w żabce maja wieksze wymagania)

- zastanawiają sie nad przeniesieniem punktow (flagi, mcomy) zeby byly dalej od siebie i pokrywały cala mape, a nie ze skupisko flag obok siebie a reszta mapy pusta

- unlocki do broni dostepne tylko dla pracownikow dice są z dupy i wcale nie sa przydatne (nie dziwota, luneta x12 przy shotgunie, lol)

- jest szansa na motory w bf3 (chociaz nie wiem po co komu motory, chyba tylko transport)

- gosc z okładki/plakatu to jakiś szwed , ale tworcy nie pamietaja nazwiska xD

dobra koniec wywiadu

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Dzisiaj znowu debilna sytuacja,kolo zabił mnie z igły w Viperze,na kamerce widzę ze nie tknięta maszyna spada na ziemię,więc ta igła to snajperka teraz?Dzisiaj brakowało mi 1 baretki zwycięscy szturmu do medalu i męczyłem się ponad 10 meczy,takich leszczy trafiałem w drużynie,straszny wysyp miałem lvl od 1 do 10.

Opublikowano

Gdzie można najłatwiej zdobyć 2 kille bronią stacjonarną? Już mnie chaj strzela; zamiast dać stacjonarne karabiny, to musimy się męczyć z beznadziejnymi wyrzutniami rakiet.

Opublikowano

Gdzie można najłatwiej zdobyć 2 kille bronią stacjonarną? Już mnie chaj strzela; zamiast dać stacjonarne karabiny, to musimy się męczyć z beznadziejnymi wyrzutniami rakiet.

albo z działkami AA na lotniskowcu i obok pasów startowych, jak zestrzelisz jeden heli to zwykle tam siedza 2 osoby i odrazu 2 kile wpadną

Opublikowano

Dzisiaj znowu debilna sytuacja,kolo zabił mnie z igły w Viperze,na kamerce widzę ze nie tknięta maszyna spada na ziemię,więc ta igła to snajperka teraz?

W ostatnim czasie też miałem tak kilka razy - jeden strzał, padam, heli ledwo co się zakopcił a na killcamie widzę, że karabinieri z mojego heli przesiada się na miejsce pilota i sobie odfruwa o.O

Opublikowano

albo z działkami AA na lotniskowcu i obok pasów startowych, jak zestrzelisz jeden heli to zwykle tam siedza 2 osoby i odrazu 2 kile wpadną

To P-lotki zaliczają się do broni stacjonarnych? W takim razie będzie to łatwe zadanie :)