Opublikowano 15 stycznia 201213 l Samolotem to nawet chyba nikogo nie trafiłem jeszcze:) a heli są bardzo fajne. Jednak ja jeszcze za bardzo go nie ogarniam, więc z reguły na działko się przesiadam.
Opublikowano 15 stycznia 201213 l Jak ktoś chętny na grę lub ustawki zapraszam: PSN: xMAFIA_PLxMICHAL
Opublikowano 15 stycznia 201213 l Kolego, jeszcze Cie DICE nie zbanowało? Ps. gdzie można polatać Thunderboltem? Jedyna maszyna, w której jeszcze nie siedziałem.
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Na caspianie jest ta maszynka, na rushu. Na CQ raczej tez powinna byc. Da sie odblokowac red dot do A-91. Bo ta z trzma kreskami jest lipna.
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Kolego, jeszcze Cie DICE nie zbanowało? Ps. gdzie można polatać Thunderboltem? Jedyna maszyna, w której jeszcze nie siedziałem. W rushu tam gdzie pisał walek i w Operacji ognista burza,ale nie wiem czy ci go zaliczy,ja mam z niego ponad 300 killi,a zaliczonych tylko 29,sporo osób też ma z naliczaniem jego problemy,nalicza do klasy którą aktualnie grasz. Na caspianie jest ta maszynka, na rushu. Na CQ raczej tez powinna byc. Da sie odblokowac red dot do A-91. Bo ta z trzma kreskami jest lipna. Każda broń(oprócz snajperek)ma te same przyrządy optyczne,kolimatron jest 3 od końca: http://battlelog.bat.../179749130/ps3/ Edytowane 16 stycznia 201213 l przez Litwin25
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Również zapraszam do gry, może pro nie jestem, ale z chęcią pogram. Nie lepiej ci się gra z holograficznym albo holo od kolimatrona?
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Kolego, jeszcze Cie DICE nie zbanowało? Ps. gdzie można polatać Thunderboltem? Jedyna maszyna, w której jeszcze nie siedziałem. W rushu tam gdzie pisał walek i w Operacji ognista burza,ale nie wiem czy ci go zaliczy,ja mam z niego ponad 300 killi,a zaliczonych tylko 29,sporo osób też ma z naliczaniem jego problemy,nalicza do klasy którą aktualnie grasz. Na caspianie jest ta maszynka, na rushu. Na CQ raczej tez powinna byc. Da sie odblokowac red dot do A-91. Bo ta z trzma kreskami jest lipna. Każda broń(oprócz snajperek)ma te same przyrządy optyczne,kolimatron jest 3 od końca: http://battlelog.bat.../179749130/ps3/ nie zalicza Ci bo grasz w trybie rush ale dlaczego nie zalicza w rashu to skieruj to pytanie do dice
Opublikowano 16 stycznia 201213 l A na podboju był gdzieś Thunderbolt?Ogólnie nie tylko mi nie zalicza tej maszyny.
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Niech juz dadza mozliwosc krecenia filmów z gry bo juz mnie nudzi ta gra i mam coraz glupsze pomysly wczoraj caly dzien biegalem podkladajac miny na lądowiskach. Chcialbym widziec twarze startujacych jak pokazuje im ze zabila ich mina xD
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Lepsze jak czołg wysadza granat Podchodzę,kładę 3 miny,rzucam granat i chodu
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Autor eh mimo bugów pograłbym. a tydzień już pada w ręce nie trzymałem - wyjazdy niszczą gracza najważniejsze dla mnie: kiedy patch z voice chat?
Opublikowano 16 stycznia 201213 l eh mimo bugów pograłbym. a tydzień już pada w ręce nie trzymałem - wyjazdy niszczą gracza najważniejsze dla mnie: kiedy patch z voice chat? nie wiadomo.Ludzie pytaja o patch na twitterze ale odpowiedzi sa dwie: nie wiemy lub nie mozemy mowic o dacie wydania. Edytowane 16 stycznia 201213 l przez zaq123456
Opublikowano 16 stycznia 201213 l W lutym ma się ukazać jakaś łatka. Edytowane 16 stycznia 201213 l przez gums19964
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Pany, na jakich mapach występuje pojazd pod nazwą BTR-90? I jak uruchomić battlelog, czy jak to się tam zowie w sytuacji, w której mam BF3 zakupiony na PSS? Co do battlelog musisz napisac do support ea. a btr-90 napewno jest na strike at karkand i Gulf of Oman Edytowane 16 stycznia 201213 l przez zaq123456
Opublikowano 16 stycznia 201213 l http://battlelog.bat...42/4/388446985/ moj rekord Edytowane 16 stycznia 201213 l przez mersi
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Autor http://battlelog.bat...42/4/388446985/ moj rekord o niech Cię ch.uj - pięknie! congrats przebił juz ktoś 10k?
Opublikowano 16 stycznia 201213 l mersi możesz jakos udowodnic ze nie boostowales na nowym koncie? bo twoje wyniki wyglądają bardzo nierealnie btw twoj licznik ucieczek w kilka dni skoczyl z 14% do 17% , to też nie wyglada zbyt dobrze Edytowane 16 stycznia 201213 l przez Yano
Opublikowano 16 stycznia 201213 l czy ktoś kto gra jak rambo odrazu musi coś boostować? To jest po prostu skill i jestem tak dobry że robie takie wyniki, było jeszcze 52-7 na autostradzie do teheranu czy 41-0 na bazarze ale nie chciało mi sie wklejać, np. najlepsza seria zabicia tego samego ziomka jaką miałem to 9 a boosterzy mają ok. 50-100, scp też bym miał powyżej 1500 bo 1000 można normalnie wbić, i najwięcej zabić w rundzie też bym miał z 100-200 bo boosterzy po tyle mają, gram normalnie bez nabijania i tyle, a jak posprawdzasz Yano to możesz jeszcze spotkać jeszcze lepszych ode mnie hehe
Opublikowano 16 stycznia 201213 l znam gosci ktorzy naprawde dobrze grają, i wiem jak grają bo sam z nimi biegałem i ani KD ani WL ani STP nie mają takiego jak ty. nie mają też 17% ucieczek
Opublikowano 16 stycznia 201213 l wpis. zalezy z kim sie gra, jestem ultra casualem i przerasta mnie latanie odrzutowcem, ostatnio trafiłem na team 1-2 lvlców, skonczylem z wynikiem 47-0 w metrze, wiec taki down jak ja potrafi zrobic taki wynik to tym bardziej ogarnięty Mersi. btw musze ogarnąć tego battleloga :F pochwale sie za(pipi)istym ratio. uwaga moje ratio 0.487 kto jest królem! tak wiem ze to kiespko Edytowane 16 stycznia 201213 l przez Orzeszek87
Opublikowano 16 stycznia 201213 l http://battlelog.bat...42/4/388446985/ moj rekord Za(pipi)isty wynik, gratulacje mersi możesz jakos udowodnic ze nie boostowales na nowym koncie? bo twoje wyniki wyglądają bardzo nierealnie btw twoj licznik ucieczek w kilka dni skoczyl z 14% do 17% , to też nie wyglada zbyt dobrze Yano, nasz forumowy Maciarewicz ;] Lepiej ty udowodnij, że boostował Zobacz, że mimo tak wysokiego K/D battlelog odjął mu od skilla 75 punktów, chłop po prostu grał przeciw niskim levelom, ogarnia ponadprzeciętnie to wykręcił taki wynik. Taki Szpic ma 31% opuszczonych meczy. Czy to znaczy, że oszukuje? Nie, jest naszym forumowym pechowcem :]
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Latanie odrzutowcami na normalu to straszny HC. Przy wylatanych 70 minutach mam jeden kill z nudów będzie coś koło 70 rozbić na słupach ,dzwigach czy drzewach Edytowane 16 stycznia 201213 l przez Darude
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Latanie odrzutowcami na normalu to straszny HC. Przy wylatanych 70 minutach mam jeden kill Ja powiem inaczej,latanie na HC to HC,na normalu gdzie spotujesz to bajka,zrobiłem 600 killi w 2 tygodnie Mersi płaci za to że się przyznał do boostowania,teraz kazdy(w szczególności Yano)będzie to podważał.Ta gra jest jak życie,czasami trafia się taki fartowny mecz,że młócisz wszystkich a czasami zaczynasz od 07 zgłoś się Sam kilka stron temu wklejałem że miałem 57:30 grając szturmowcem i przekraczając 10 tys pkt. bez baretek,także wierzę mersonowi,a oszukiwanie jest wtedy jak masz się 320 zabić do 0 w jednym meczu,radox mi wczoraj opisał taką sytuację,było dwóch kolesi,przeciwko sobie,jeden siedział poza zasięgiem respa w heli a drugi go ściągał snajperką i tłukł premie za heady,to jest boostowanie.Wynik po meczy 455 tys pkt. Edytowane 16 stycznia 201213 l przez Litwin25
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Mersi płaci za to że się przyznał do boostowania,teraz kazdy(w szczególności Yano)będzie to podważał może takie typowe boostowanie to złe słowo w tym przypadku , ale jakieś kombinacje podejrzewam (chociazby wysoki wskaznik ucieczek moze swiadczyc o wychodzeniu jesli sie przegrywa) zreszta sam sie pare dni temu smiales z "legalnosci" jego WL Edytowane 16 stycznia 201213 l przez Yano
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Latanie odrzutowcami na normalu to straszny HC. Przy wylatanych 70 minutach mam jeden kill Ja powiem inaczej,latanie na HC to HC,na normalu gdzie spotujesz to bajka,zrobiłem 600 killi w 2 tygodnie 600 killi na normalu w odrzutowcach ?!nie wierze Najlepsi maja 3 kille na mecz .