mersi 804 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) chętny ktoś na coopa na HARD? no i za co mi compqa przychlaście dajesz minusa??? co za dziecko Edytowane 12 lutego 2012 przez mersi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 chętny ktoś na coopa na HARD? Ja chętnie zagram. Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) Tommi musiałeś publikować ten blamaż? :rofl2: Pamiętam doskonale tą (pipi)ą partię dzięki niejakiemu JOKEWITHURMOTHER, który chyba z pięć razy załatwił mnie MAV'em. Zobaczcie ile osób ubił tym gównem w tej parti. Edytowane 12 lutego 2012 przez Gęsior Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) Co za wieczór... Pozdro dla wariatów Tommi, Pryxfus, Gumiś... @Kaczor - nienawidzę Cię!!! Zdrowie wariaci Twoje też... No, wieczor byl konkretny (poranek zreszta tez ), nawet piwo jakos lepiej smakowalo @Kaczor: w ktoryms momencie nawet gremialnie postanowilismy, ze dopoki nie przeprosisz, to nie bierzemy Cie z powrotem do skladu Przepraszam... Dziękuję za te urocze bluzgi Szkoda, że tak rzadko dostaję na priv takie budujące pozdrowienia... Przyznam jednak, że jak już czasem udało się któregoś nadziać na lufę mego czołgu to satysfakcja była duuuuużo większa niż jechanie po anonimowych ludziskach http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27997532/4/216401239/ Pozdro dla Tommiego i Gęsiora. Kaczor wal się nemesisie jeden ;]p To się więcej nie powtórzy... chyba Edytowane 12 lutego 2012 przez rob1979 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) Szturmowiec juz prawie skonczony, za chwile kolej na zwiadowce, wiec dwa pytania do specjalistow: - jak to jest z radyjkiem obecnie, jak zwiadowca na wlasnym radiu sie zrespi, to je rozwala? - i tak bede z shotgunem/PDW biegal, ale baretke kiedys trzeba bedzie zrobic, a wiec: ktora snajperke polecacie? Edytowane 12 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Ad radyjko - tak, wybucha. Ad najlepsza kampa - L96 z Karkandu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) Dla mnie tylko M98B na dłuższe dystanse,na krótkie SKS.Gram teraz F2000,bo tylko on mi został i chyba an równi z KH2002,oba są przekozackie.No i w końcu wbiłem 500 killi za M15,współczuje tym co będą musieli teraz to robić Edytowane 12 lutego 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Loko_PL 49 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Szturmowiec juz prawie skonczony, za chwile kolej na zwiadowce, wiec dwa pytania do specjalistow: - jak to jest z radyjkiem obecnie, jak zwiadowca na wlasnym radiu sie zrespi, to je rozwala? - i tak bede z shotgunem/PDW biegal, ale baretke kiedys trzeba bedzie zrobic, a wiec: ktora snajperke polecacie? Radyjko znika jak się na nim zrespisz. Co do gry snajperem to polecam grać SV98 aż do odblokowania M98B (osobiście nie mogę wyczuć M40A5). Reconem graj sanajpami daje to duży FUN. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) Dzieki. Rany, ale sie w(pipi)ilem... Udalo sie w koncu zdobyc baretke za zwyciestwo w squad dm, w kolejnym meczu tez łoiliśmy i bylem prawie w euforii, kiedy nagle wstalo moje dziecko i wykorzystujac chwile nieuwagi wzielo headseta i zaczelo go uzywac zamiast lyzeczki do jedzenia jogurtu Po pol h czyszczenia uruchomil sie, ale mikrofon i zmiana glosnosci glosnika nie dzialaja, nie da sie go tez juz wylaczyc, migaja tylko czerwona z zielona dioda na zmiane... Zobaczymy jak wyschnie, ale cos czuje, ze czeka mnie zakup nowego... Edytowane 12 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Mi komórka wpadła do kibla,jak wyschła działała dalej,także jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 L96 ma chyba najmniejszy bullet drop w porównaniu z resztą snajperek,a powyżej 75m damage wszystkich bolt-operated snajp się wyrównuje na poziomie ok. 55% życia, dlatego wydaje mi się, że będzie najlepszym wyborem, m98b przebija je tylko zasięgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Szturmowiec juz prawie skonczony, za chwile kolej na zwiadowce, wiec dwa pytania do specjalistow: - jak to jest z radyjkiem obecnie, jak zwiadowca na wlasnym radiu sie zrespi, to je rozwala? - i tak bede z shotgunem/PDW biegal, ale baretke kiedys trzeba bedzie zrobic, a wiec: ktora snajperke polecacie? Ja mam jakies 45% procent zwiadowcy bez używania snajperek jakoś nie mogę się przekonać do kampienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 L96 ma chyba najmniejszy bullet drop w porównaniu z resztą snajperek,a powyżej 75m damage wszystkich bolt-operated snajp się wyrównuje na poziomie ok. 55% życia, dlatego wydaje mi się, że będzie najlepszym wyborem, m98b przebija je tylko zasięgiem. Ja się nauczyłem podziałki M98B,więc nie chce mi się od nowa uczyć.Próbowałem M40,ale strasznie ją skopali wzgledem Vietnamu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Mi komórka wpadła do kibla,jak wyschła działała dalej,także jest szansa Litwin, ty to jednak musisz we wszystkim być lepszy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Mi komórka wpadła do kibla,jak wyschła działała dalej,także jest szansa Litwin, ty to jednak musisz we wszystkim być lepszy ;] Przecież nie napisał ze mu padło całkowicie,daj mu szansę Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Mi z Recona sie podoba MK11 MOD 0, szkoda tylko ze Marines to maja. Niedosc ze mozna z tego fajnie pokampic to i na bliskie dystanse jest kozak. Dzisiaj quadra killa pieprznalem jak sie wbilem do budynku przy jego pomocy =D Chociaz zapewne dostalem podwojnego double killa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Jak zdobędziesz gwiazdkę recona, to będziesz mógł używać MK11 także u Rosjan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 A tak jeszcze powracając do naszego dzisiejszego nocno-porannego grania to chciałem powiedzieć a raczej napisać, że wymówienie ksywki kolegi Pryxfusa po kielichu jest niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 Tak sie chcialem pochwalic moja celnoscia xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 A tak jeszcze powracając do naszego dzisiejszego nocno-porannego grania to chciałem powiedzieć a raczej napisać, że wymówienie ksywki kolegi Pryxfusa po kielichu jest niemożliwe Skracaj to do Pryx, jak wszyscy, i będzie ok ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 wow tego jeszcze nie widziałem xD http://www.youtube.com/watch?v=lMRpc9cSlQw&feature=player_embedded#! Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) Mi komórka wpadła do kibla,jak wyschła działała dalej,także jest szansa Litwin, ty to jednak musisz we wszystkim być lepszy ;] Najlepsze to musialo byc bankowo wyciaganie jej z tego kibla, zwlaszcza ze woda pewnie nie byla jeszcze spuszczona mam nadzieje, ze tylko sika pusciles, a nie jaka grubsza sprawa byla Sprzet dziala, wiec na dzis wieczor jakby co zglaszam gotowosc bojową ;] Edytowane 12 lutego 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) To akurat nastąpiło po sikaniu w czystej wodzie Próbuję wbić po 1 killu z każdej broni przybocznej,ale nie mogę się doszukać M1911 z latarką i tłumikiem i "czystego"M9 w moim inwentarzu. Wczoraj miałem 15 minutowy pojedynek z 2 typami w samolotach,szkoda że nie ma nagrywania,od czasów Top Gun kręcą mnie takie akcje. Edytowane 13 lutego 2012 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 I co z DLC dla BF3, DICE Summit się zakończył a tu nawet nic nie słychać o dodatkach. A przed premierą gry tak nas zapewniano że będziemy rozpieszczani dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 13 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) Boze jak mnie te gra wk.urwia.2 ch.ujki w odrzutowcach caly czas rozwala mojej druzynie odrzutowce,a chwile po tym jak wystartujesz viperem,to i viper idzie to piachu. A jak juz uda sie wystartowac,to zmowa 2 odrzutowcow i atak na heli. Edytowane 13 lutego 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi