Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles X

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 149,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wstepnie po 25h z Xenoblade Chronicles X [dopiero liznalem te giereczke] mozna stwierdzic ze jest to jeden z najlepszych jrpgow tej/zeszlej(? xD) generacji. Na pewno na rowni z moimi absolutnymi fawor

• Nowy trailer:    

• Wybaczcie lekki offtop, ale z okazji zbliżającej się premiery XBX przygotowałem tekst o historii Xeno (obejmujący czas od Xenogears do XBX właśnie). Gdyby ktoś chciał sobie poczytać: http://www.ppe.p

Opublikowano

Jak dla kogo, mi sie strasznie nie podobal.

preorder cancelled.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Launch Trailer

Uwaga bo są spoilery.

ŁO KUR.VA :obama:

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Czekałem aż to napiszesz xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ale złapałeś trolla od nołnejma xD i ten bół dupy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Spokoj bo zaczne zabijac.

A dub w Xeno byl bardzo prawilny, dla mnie angielski akcent byl pozytywnym zaskoczeniem i w moim odczuciu wypadl elegancko.

Opublikowano

Taka fajna gra a wy się kłócicie. Idźcie do jakiegoś tematu o falloucie czy coś

Opublikowano

Przecież nikt się nie kłóci ;)

Opublikowano

W3 ładniejszy ale wiadomo ty zagrasz dopiero za kilka lat w to.

Ta niepewność czy limitek starczy dla mnie. Tylko na nintendo taka zytuacja że gra zamówiona w pre orderze 3 miesiące temu a ja nadal nie wiem czy będę miał swój egzemplarz :)

Opublikowano

Wczoraj jeszcze za 209zł, kazdy chce zarobic. Nie ma co brac limitek Nintendo na ostatnia chwile.

Opublikowano

Heh no ja w konsole i gry zamówiłem i anulowalem zamówienie w ultimie. Za dużo sobie w ultimie życzyli za limitke.

Opublikowano
  • Autor

yooo

dat art style

Japończycy zabijają w tym roku w tej kategorii

Szczerze mówiąc wielkie osiągnięcie to nie jest. ;d U zachodnich devów jeśli coś nie jest realizmem to przeważnie wygląda albo paskudnie, albo w najlepszym razie szablonowo/podręcznikowo. Czasami tylko jeszcze developerzy indie wyjdą z czymś ciekawym pod tym względem.

Opublikowano

W3 ładniejszy ale wiadomo ty zagrasz dopiero za kilka lat w to.

Błagam, wrzuć mnie z powrotem do ignora...

Opublikowano

Ale co kłamię? Xeno jest najładniejszym jrpg tej generacji ale konkuruje z tales of zeistra a nie z w3. W3 to inna liga.

Opublikowano

W3 ładny, szkoda że zabagowany...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ale co kłamię? Xeno jest najładniejszym jrpg tej generacji ale konkuruje z tales of zeistra a nie z w3. W3 to inna liga.

chyba nie zrozumiałeś o co chodzi z tym słówkiem art style

Opublikowano

>przeniknięcie przez obiekt w wieśku - zbugowane govno

>przeniknięcie przez obiekt w XCX - zamierzona decyzja developerów

Gierka pod względem dizajnu wygląda wyrąbiście mimo umownej strony technicznej. Co też ten Monolith Soft by wykrzesał, gdyby nie musiał robić na niedomagający sprzęt.

Opublikowano

Ja pisałem o art style`u, że japończy dali w tym roku popalić w tej kwestii, a Ty mi z Wiedźminem wyskakujesz, jak ja nic o nim nie pisałem xd

Ogarnij się, chłopie albo daj ignora.

Opublikowano

Ja mówię też o art style. Mi słowiańska wieś czy las o zachodzie słońca bardziej się podobał. To w xeno dla mnie nic nadzwyczajnego.

Napisałeś najlepszy w tym roku więc odpowiedziałem że nie:)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No obaj nie macie racji bo najlepszy w tym roku ma Bloodborne.