Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Batman: Arkham City

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz trudność pucharów w Batman: AC?

• Bardzo Łatwe
      0
    • Łatwe
    • Średnie
    • Trudne
    • Bardzo trudne

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

dopóki sie do niego nie zbliżysz i nie włączy się scenka, to nie zniknie i można rzucać w niego batarangami do woli. czyli okazji jest nieskończona ilość dopóki nie zakończymy questa, a robimy to kiedy chcemy. 

Edytowane przez Kazub

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 5,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie orientuje się, bo zawsze go ratowałem, ale też nie pamiętam czy po pokonaniu otaczających go zbirów pojawiał się komunikat o uratowaniu więźnia politycznego. Wydaję mi się, że chyba nie...   Ryd

• Za pierwszym razem go uratowałem, przy ng+ zapomniałem, a i tak udało mi się zrobić cały ten quest z ratowaniem więźniów, więc nie ma to znaczenia.

• W sądzie masz celę z Calendar-manem, a na ścianie obok pozaznaczane na czerwono daty. Jak w tych dniach się do niego zgłosisz to zacznie opowiadać o ofiarach. Najprościej jest po prostu bawić się dat

Opublikowano

Jakiś czas temu skończyłem B:AC i aktualnie śmigam sobie po mieście i masteruje. Jak natomiast wygląda sprawa z ng+, czy można niezależnie grać w "starą" grę i ng+? No i czy muszę zebrać również wszystko w ng+ aby otrzymać Perfect Knight - Day 2?

Opublikowano

Jakiś czas temu skończyłem B:AC i aktualnie śmigam sobie po mieście i masteruje. Jak natomiast wygląda sprawa z ng+, czy można niezależnie grać w "starą" grę i ng+? No i czy muszę zebrać również wszystko w ng+ aby otrzymać Perfect Knight - Day 2?

Możesz grać niezależnie. W końcu  NG+  to wyższy poziom trudności, choć gra się z upgrade'ami. Musisz znowu zrobić wszystko poza zagadkami, bo te przechodzą.

Opublikowano

jeżeli chodzi o wykupione umiejętności i zagadki to progres jest wspólny dla starej gry i ng+. można się dowolnie przełączać między starą grą a ng+ z poziomu menu głównego. do perfect knight musisz skończyć na ng+ fabułę wraz ze wszystkimi misjami pobocznymi, to czy dokończysz zagadki na starej grze czy ng+ to bez różnicy. 

Opublikowano

Dzięki za info, wolałem się upewnić przed włączeniem ng+ ;)