January 14, 201214 yr Moja przeglądarka przestała działac nawet google nie wyswietla podczas próby wczytania strony wyskakuje błąd typu za mało pamięci strona zostanie zastąpiona pustym miejscem. Usunąłem ciasteczka, wyczysciłem historię itp. ale to nic nie dało co może byc przyczyną, i jak to naprawic ?
January 14, 201214 yr Od dwóch dni mam to samo i nie wiecz czemu. Zdarzało się tak jak na jakiejś stronie było dużo reklam ale nie w googlach.
January 14, 201214 yr Od dwóch dni mam to samo i nie wiecz czemu. Zdarzało się tak jak na jakiejś stronie było dużo reklam ale nie w googlach. Wyłącz jawę
January 14, 201214 yr PS3 mam prawie 4 lata, java ZAWSZE była włączona i nie było takiego problemu. A ja od premiery i co z tego ? Coś skopali i jedyny sposób na np google, to wył jawę
January 14, 201214 yr o, tez to mam, spróbuje tak jak mówicie...swoją drogą ta przeglądarka to jakaś kpina, Internet Explorer z 2006 roku działał lepiej
January 14, 201214 yr o, tez to mam, spróbuje tak jak mówicie...swoją drogą ta przeglądarka to jakaś kpina, Internet Explorer z 2006 roku działał lepiej :confused: Nędza straszna, ale bez odchodzenia od konsoli można luknąć tu i tam - to się chyba lenistwo zwie Szkoda, że nie dopuszczą do instalacji jakiejś innej
January 16, 201214 yr Author A filmy z megavideo tez przestały działac. Znacie jakieś strony na których można oglądac filmy online, które jeszcze działają ?
February 25, 201214 yr A filmy z megavideo tez przestały działac. Znacie jakieś strony na których można oglądac filmy online, które jeszcze działają ? Podpinam się do posta, ale mnie chodzi głownie o seriale (nie chce mi się ich ściągać).
April 2, 201214 yr ktoś i powie dlaczego odpalając youtube na PS 3 nie moge wybrac jakości innej niż 240 - co sprawia, ze nic nie widać na komputerku oczywiście mige zminić jakość
April 6, 201214 yr A może ktoś już znalazł sposób na niewyświetlające się zdjęcia w przeglądarce? (pojawia się czerwony krzyżyk zamiast zdjęć)