konsola 4 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Moja przeglądarka przestała działac nawet google nie wyswietla podczas próby wczytania strony wyskakuje błąd typu za mało pamięci strona zostanie zastąpiona pustym miejscem. Usunąłem ciasteczka, wyczysciłem historię itp. ale to nic nie dało co może byc przyczyną, i jak to naprawic ? Quote Link to comment
zalef88 53 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Od dwóch dni mam to samo i nie wiecz czemu. Zdarzało się tak jak na jakiejś stronie było dużo reklam ale nie w googlach. Quote Link to comment
Lewis 18 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Od dwóch dni mam to samo i nie wiecz czemu. Zdarzało się tak jak na jakiejś stronie było dużo reklam ale nie w googlach. Wyłącz jawę Quote Link to comment
zalef88 53 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 PS3 mam prawie 4 lata, java ZAWSZE była włączona i nie było takiego problemu. Quote Link to comment
Lewis 18 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 PS3 mam prawie 4 lata, java ZAWSZE była włączona i nie było takiego problemu. A ja od premiery i co z tego ? Coś skopali i jedyny sposób na np google, to wył jawę Quote Link to comment
Guest Orson Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 o, tez to mam, spróbuje tak jak mówicie...swoją drogą ta przeglądarka to jakaś kpina, Internet Explorer z 2006 roku działał lepiej Quote Link to comment
Lewis 18 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 o, tez to mam, spróbuje tak jak mówicie...swoją drogą ta przeglądarka to jakaś kpina, Internet Explorer z 2006 roku działał lepiej :confused: Nędza straszna, ale bez odchodzenia od konsoli można luknąć tu i tam - to się chyba lenistwo zwie Szkoda, że nie dopuszczą do instalacji jakiejś innej Quote Link to comment
konsola 4 Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 A filmy z megavideo tez przestały działac. Znacie jakieś strony na których można oglądac filmy online, które jeszcze działają ? Quote Link to comment
Farmer 3253 Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 A filmy z megavideo tez przestały działac. Znacie jakieś strony na których można oglądac filmy online, które jeszcze działają ? Podpinam się do posta, ale mnie chodzi głownie o seriale (nie chce mi się ich ściągać). Quote Link to comment
Berion 207 Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 I tak je ściągasz oglądając. Quote Link to comment
Guest Orson Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 ktoś i powie dlaczego odpalając youtube na PS 3 nie moge wybrac jakości innej niż 240 - co sprawia, ze nic nie widać na komputerku oczywiście mige zminić jakość Quote Link to comment
szarakps 0 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 www.Ps3youtube.com tu mozesz hd ogladac. Quote Link to comment
Masny 321 Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 A może ktoś już znalazł sposób na niewyświetlające się zdjęcia w przeglądarce? (pojawia się czerwony krzyżyk zamiast zdjęć) Quote Link to comment
Recommended Posts