February 7, 201214 yr tak jak w temacie, odinstalowałem ostatnio BC2 i teraz gdy chcę zrobić to ponownie ( bo zebrała sie ekipa do grania ) konsola odmawia posłuszeństwa, co jest?
February 11, 201214 yr Daj znać czym właściwie objawia się ten brak posłuszeństwa - wywala błąd podczas instalki czy jak? U mnie doświadczyłem czegoś podobnego z The Darkness 2. Po wybraniu opcji "zainstaluj" proces nie nabiera rozpędu (startuje, ale pasek postępu ani drgnie, mieli się tylko okrąg sygnalizujący wczytywanie elementów dasha).
February 15, 201214 yr Daj znać czym właściwie objawia się ten brak posłuszeństwa - wywala błąd podczas instalki czy jak? U mnie doświadczyłem czegoś podobnego z The Darkness 2. Po wybraniu opcji "zainstaluj" proces nie nabiera rozpędu (startuje, ale pasek postępu ani drgnie, mieli się tylko okrąg sygnalizujący wczytywanie elementów dasha). u mnie jest dokładnie to samo, wcześniej wszystko się instalowało a od jakiegoś tygodnia darkness II, duke nukem forever, nds hot pursuit nie chcą a np: resident evil 5 się zainstalował :PP co jest??
February 16, 201214 yr Sprawdź taki manwer: odepnij Xa od sieci i ponownie zapodaj instalację. Działa?
February 16, 201214 yr Sprawdź taki manwer: odepnij Xa od sieci i ponownie zapodaj instalację. Działa? ściągnąłem przed chwilą jakąś aktualizację, myślałem że to naprawili a tu nic ale po wylogowaniu się działa bez problemu dzięki :-) Zwróć uwagę, że tytuły które się nie chcą instalować są z 2011/2012 starsze się instalują normalnie. Pozdro.
February 20, 201214 yr Jest to związane z powiększeniem rozmiaru danych na płycie, M$ w 2011 roku to wprowadził w celu skrócenia piractwa. Owa ściągnięta aktualizacja wprowadza możliwość odczytu takich płyt. Ale może się mylę.