Opublikowano 24 marca 201213 l IMO Odkupienie > Droga do odkupienia i Mefisto, chociaz za najlepszy kawalek uwazam Amerikan Paj Party. Co nie zmienia faktu, ze Tedzik pokazal hejterom faka i pieknie zamknal im usta
Opublikowano 24 marca 201213 l rozi, umówmy się, forma tedeusza nie ma tu nic do rzeczy, ja płyt nawet nie ruszam. po prostu forum kolektywnie cię nienawidzi. czas już skasować konto. Edytowane 24 marca 201213 l przez tk___tk
Opublikowano 24 marca 201213 l rozi, umówmy się, forma tedeusza nie ma tu nic do rzeczy, ja płyt nawet nie ruszam. po prostu forum kolektywnie cię nienawidzi. czas już skasować konto. a jeżeli tak to ode mnie też leci
Opublikowano 31 marca 201213 l Uwaga, zmieniam zdanie! Mefistotedes jest rownie dobry co Odkupienie. Dziekuje.
Opublikowano 31 marca 201213 l To ja chyba jestem jakiś inny bo uważam że Mefistotedes jest lepszy od Odkupienia które to jest fajnym dodatkiem do płyty.