Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 12,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Albo cały temat Mass Effect przenieść do działu RPG albo zostawiamy podział na X i na PS3... wiele osób w ogóle nie zagląda do działo X0 wiec co chwile będzie tutaj nowy temat o ME3.   Tydzień temu

• Niedawno grałem i framerate jest podobnie biedny jak w dwójce, jak pamiętam. Czyli średniawo. Nie marnuj na tę grę czasu.

• Pograłem wczoraj troche dłużej i moge powiedzieć, że chodzi to o niebo lepiej niż jedynka. Takie naprawde widoczne spadki są głownie przy scenkach. Pośmigałem po Mrsie, Cytadeli, Eden Prime i Normandi

Opublikowano

Wczoraj sam zacząłem grać w ME3 na PS3 i powiem Ci że różnica między jedynką (kończyłem w sobote) a trójką jest bardzo duża. Możesz sobie spokojnie sprawdzić bo gra kosztuje obecnie jakieś grosze a jak zdecydujesz sie na kupno teraz to jest też na PSN promo na wszystkie dodatki (mozna miec komplet za 63 zł a tyle bez promocji kosztuje jeden najdroższy dodatek).

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Duża różnica na korzyść?

Trójki Raven kurde. 

Opublikowano

No w ME1 na ps3 byl niezly slideshow.

btw. raven dlaczego nie chcesz ograc tego na 360tce?

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Ściągnij sobie demo na PS3 po prostu.

no przecież po to cała dyskusja, demo na ps3 to kaplica jakich mało i się pytam, czy coś to po premierze poprawili

Opublikowano

Pograłem wczoraj troche dłużej i moge powiedzieć, że chodzi to o niebo lepiej niż jedynka. Takie naprawde widoczne spadki są głownie przy scenkach. Pośmigałem po Mrsie, Cytadeli, Eden Prime i Normandii i tam było bardzo komfortowo. Pewnie przy większych zadymach będzie gorzej ale przez te 4h było bardzo dobrze.