Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Obiło mi się o uszy, że do gry są mody, które wprowadzają sterowanie padem. Luknij: http://www.nexusmods.com/masseffect3/mods/407/?
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Obczajałem już, niestety nie są one dostatecznej jakości. Ale dzięki.
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Wczoraj sam zacząłem grać w ME3 na PS3 i powiem Ci że różnica między jedynką (kończyłem w sobote) a trójką jest bardzo duża. Możesz sobie spokojnie sprawdzić bo gra kosztuje obecnie jakieś grosze a jak zdecydujesz sie na kupno teraz to jest też na PSN promo na wszystkie dodatki (mozna miec komplet za 63 zł a tyle bez promocji kosztuje jeden najdroższy dodatek). Edytowane 11 kwietnia 20169 l przez pawelgr5
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l No w ME1 na ps3 byl niezly slideshow. btw. raven dlaczego nie chcesz ograc tego na 360tce? Edytowane 11 kwietnia 20169 l przez Qvstra
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Ściągnij sobie demo na PS3 po prostu. no przecież po to cała dyskusja, demo na ps3 to kaplica jakich mało i się pytam, czy coś to po premierze poprawili
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Pograłem wczoraj troche dłużej i moge powiedzieć, że chodzi to o niebo lepiej niż jedynka. Takie naprawde widoczne spadki są głownie przy scenkach. Pośmigałem po Mrsie, Cytadeli, Eden Prime i Normandii i tam było bardzo komfortowo. Pewnie przy większych zadymach będzie gorzej ale przez te 4h było bardzo dobrze.