Opublikowano 18 lutego 201213 l Nowa gra od twórców Socoma,czyli Zipper Interactive,jak widać także będzie TPS-em z elementami taktycznymi.Premierę zapowiedziano na Marzec. http://www.youtube.com/watch?v=a_2DylDiQuY i okładka
Opublikowano 6 marca 201213 l Jutro premiera i po demie jestem napalony. Fajny online , poronywanie do innych , nowe misje i wyzwania. Bedzie dobra gra.
Opublikowano 7 marca 201213 l Recenzja na IGN: http://vita.ign.com/articles/122/1220066p1.html Całkiem pozytywnie, na pewno sprawdze demko i ewentualnie rozkmienie zakup. Gierka w sumie jest nowym IP i mam nadzieje, że się sprzeda. Fajnie by było zobaczyć więcej takich gier na PSV.
Opublikowano 7 marca 201213 l Lepiej poczekać, są jakieś problemy z Online Pass. Gierka po zakupie na PSNie nie rejestruje się od razu i zachowuje tak jakby trzeba do niej dokupić OP.
Opublikowano 8 marca 201213 l Po demku jestem bardzo na tak, i wolę kupić w sen bo zawsze będzie pod ręką i nie trzeba będzie się pudełkami bawić, no i po coś tą kartę 16gb mam :-) no i ta cena (129 jak rozumiem z postu wyzej) nie odstrasza :-)
Opublikowano 8 marca 201213 l Po demku jestem bardzo na tak, i wolę kupić w sen bo zawsze będzie pod ręką i nie trzeba będzie się pudełkami bawić, no i po coś tą kartę 16gb mam :-) no i ta cena (129 jak rozumiem z postu wyzej) nie odstrasza :-) Wczoraj jak się zalogowałem na SEN to miałem po 149zł.
Opublikowano 8 marca 201213 l ja zamówiłem swoja wersje zaraz po obadaniu demka. W sumie nie mam jakiegoś ciśnienia, ze już muszę mieć. Zwłaszcza, ze co chwile na psn po 2 zakupach odstaje blokadę na konto trwająca ponad 48 godzin :confused: Ale ceny za gry z psn są kosmiczne, powinny by rzędu 89-129zł, a nie to samo co wersje pudełkowe. Na pewno z czasem, jak vita zyska na popularności się to zmieni, ale na dzień dzisiejszy jedyny sensowny zakup, jaki tam można dokonać, to: gry dostępne tylko w psn i niektóre perełki z psp. Np. takie patapon 3 (o dziwo po polsku ) i monster hunter. Więcej w nie gram niż w te na vicie, a mam U, Wipeouta i Raymana Edytowane 8 marca 201213 l przez Foxter
Opublikowano 8 marca 201213 l Zagralem w demko i calkiem niezle, w sumie nie bralem tej gry pod uwage nawet.
Opublikowano 8 marca 201213 l Ta gra ma tylko coopa jeśli chodzi o sieć? Jeśli tak, to czy ktoś słyszał o pełnoprawnym multi? No i jak wygląda ten coop, to mapki z singla czy inne, no i czy dużo ich jest?
Opublikowano 8 marca 201213 l Co w demku mnie zaskoczyło to za(pipi)iste uczucie prowadzenia ognia. W Uncharted jest ono ociężałe jak w trójce na duże konsole. Tu... to aspekt który przynajmniej dla mnie może zadecydować o zakupie. W końcu nie ma nic milszego niż rozwalić kilku terrorystów waląc kloca na klopie.
Opublikowano 8 marca 201213 l Po tym czego doswiadczylem w U, zaczalem sie zastanawiac czy FPSy na PSV aby napewno wypala ale obadalem demko i jestem mile zaskoczony. Jak dla mnie must have.
Opublikowano 8 marca 201213 l Autor Ta gra ma tylko coopa jeśli chodzi o sieć? Jeśli tak, to czy ktoś słyszał o pełnoprawnym multi? No i jak wygląda ten coop, to mapki z singla czy inne, no i czy dużo ich jest? Tylko coop,map jest dużo bo 36 ,ale z tego co się orientuje tak wiele się nie różnią,ale zadania itp. powinny to wynagrodzić. Na pewno ciekawa produkcja,przetestuję,a następnie jak znam życie kupię,myślę,że będzie warto. Edytowane 8 marca 201213 l przez darkgamer
Opublikowano 10 marca 201213 l Recenzja gry: http://www.forum.vitasite.pl/recenzje-gier-na-ps-vita/unit-13-252/
Opublikowano 10 marca 201213 l Autor Jak mniemam w przyszłości zamierzacie zrecenzować więcej gier,tak więc myślę,że lepiej by było,nie dawać tylu obrazków,"a naprodukować" więcej tekstu. A co do wad,fabuła nie jest w tej produkcji,minusem ,zamiast wymyślać jakiś bełkot ,który i tak nikogo by nie obchodził,skupili się na ważniejszych rzeczach i... proszę,jak widać wyszła całkiem dobra gra.
Opublikowano 12 marca 201213 l I purchased this game at the midnight launch of mass effect 3. I have to say I was skeptical at first not being a fan of mag or socom nor any tactical shooter but my skeptism soon turned to a sigh of relief. The game looks, feels, and plays really solid. Being I just got it and I'm only a fourth the way through my review is based on what I've played and not on the entire game. But I've played the multiplayer and the single missions and I have to say I'm hooked so hooked I made this account just to write a review because the early reviews are knocking way lower than what it really is. I'm a tough critic.. A tough critic that don't like tactical shooters and I am saying it is an excellent gam. Especially for new vita owners who want more of a shooter and less platform or kid games. Voice acting:7.1 Missions 8.9 graphics: 8.7 gameplay: 9.1. Replay value :10- it's so high cause they always send you new missions, you can level up,play with a friend. Overall 9. No i takie rewelacje mnie cieszą, jak pogram trochę w F1 to postaram się wymienić na Unit'a.
Opublikowano 12 marca 201213 l demo bardzo fajne i widać że sterowanie pod Vite jest dobrze zrobione, bo celowanie w takim Uncharted analogiem bez autocelowania to mordęga jakaś
Opublikowano 12 marca 201213 l , jak pogram trochę w F1 to postaram się wymienić na Unit'a. winner, napisz cos wiecej o tym F1 bo slyszelem ze grafe ma jak wersja na NDS.
Opublikowano 12 marca 201213 l Bzdura. Nie wiem kto tak pisze, ale raczej nie widział gry na oczy. Gra faktycznie wygląda trochę gorzej niż wersja na PS3, ale i tak jest dobrze. Po filmikach spodziewałem się czegoś gorszego, ale pozytywnie się zawiodłem grając pierwszy raz, gra działa bardzo płynnie, a podczas jazdy wcale nie widać tej gorszej grafiki. Nie zauważyłem raczej różnic jeśli chodzi o tryby gry i ilość zawodów, jedyne co to trochę obcięte multi. Gra mi się fajnie, aczkolwiek nie jestem wielkim fanem F1, po prostu lubię wyścigi i szukałem czegoś co mi pozwoli pościgać się na Vicie.
Opublikowano 26 marca 201213 l Gra ktoś w tą grę? Zastanawiam się czy kupić, na długo starczy? Jak się ją skończy to będzie do czego wracać?
Opublikowano 26 marca 201213 l Autor Pewnie,że warto,spokojnie starczy na długi czas,żeby odblokować wszystko potrzeba nie lada wytrwałości,głównego szefa odblokowujemy po zdobyciu wszystkich gwiazdek w 32 misjach (co nie jest takie proste)na ,z tego co pamiętam chyba siedmiu ,ośmiu planszach ,które nie są takie małe,a ułożenie ścieżek się zmienia w niektórych etapach.Mamy także 6 klas wojaków,czyli sześciu różnych od siebie żołnierzy.Cele misji często się zmieniają ,a dodatkowo oferowane jest codziennie wyzwanie dnia i coop ,który jest bardzo fajny i wciągający.Jeżeli interesujesz się trofeami,to mam dla ciebie dobrą wiadomość,te wpadają szybko i dzięki temu można obłowić się w dość dużą liczbę srebrnych pucharków.Tak więc gra może starczyć nawet na długie miesiące.
Opublikowano 27 marca 201213 l Jedyną grą która starcza mi jak na razie na miesiące to bfbc2 (starczał) i BF3 a tak przechodzę, zdobywam puchary i zazwyczaj koniec bo nie ma wciągającego multi... Zobaczymy jak tu się długość gry potoczy ;>
Opublikowano 27 marca 201213 l Kupiłem dziś, na razie bardzo fajnie mi się gra. Tak sobie powoli planuję zagrac jakiś coop w sobote/niedziele w godzinach wieczornych (może przy okazji zrobić pucharki za coop i ogólnie online). Jak by ktoś był chętny to pisać tutaj albo na PSN (z tym że mogę szybko nie odp bo chwilowo mam naprawdę mało czasu na granie w tygodniu).
Opublikowano 28 marca 201213 l Autor Jedyną grą która starcza mi jak na razie na miesiące to bfbc2 (starczał) i BF3 a tak przechodzę, zdobywam puchary i zazwyczaj koniec bo nie ma wciągającego multi... Zobaczymy jak tu się długość gry potoczy ;> Multi tu niestety nie ma,więc pod tym aspektem możesz się zawieść, choć gra starcza na naprawdę długo,ale musisz się w nią wciągnąć,polecam zagrać w wersję demo i zobaczysz jak to mniej więcej lata:)