Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rayman: Origins

Featured Replies

Opublikowano

niesamowicie prezentuje się ten tytul na Vicie, pewnie mi czas nie pozwoli ale aż nabralem ochoty by zrobić platynę, którą z powodu braku czasu nie zrobilem na ps3. Dodatkowo widzę, że łatwiej o pucharki, szczególnie za punkty za levele, w wersji na duże konsole trzeba często gonić elefktuny w bańkach by dostać  za nie punkty, na vicie nawet jak bańki są gdzieś daleko to wystarczy stuknąc je paluchem na ekranie by dały punkty - duże ułatwienie

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 13,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ludzie o czym wy dyskutujecie?! wejdźcie sobie do działu platformówek. To jedna z najlepszych gier 2011 roku i najlepszy klasyczny platformer 2d pierwszej generacji konsol hd. Do tego najładniejsza gr

• W Raymana gram codziennie(jak i w Stardusta). Ta gra pokazuje, ze platformowki wciaz moga byc wciagajace i dawac mnostwo frajdy( wygladajac przy tym swietnie).   Ps. Ja narazie nie uswiadczylem zadn

• Nie ma tu dużej filozofii. RO to najlepszy tytuł startowy na Vitę i koniec kropka. Nie ma znaczenia, że dotychczas zabiliśmy 100000 locustów na Xie, uratowaliśmy galaktykę w Mass Effect 3 czy wygraliś

Opublikowano

dzięki za tipa x) 

nie wiem dlaczego ale stresuje sie przy takich grach :< 

Opublikowano

ja się zaciąłem na ps3 min. właśnie na tych punkach potrzebnych by mieć pełny pierścień za cały level (pełny pierścień to najczęściej 6 fioletowych elekfunów - 3 za skrzynki, 2 za punkty, 1 za czasówkę). Brakowało mi często właśnie punktów za te bańki bo za nimi nie nadążałem, na vicie nie trzeba gonić, wystarczy stuknąć paluchem- mega ułatwienie. I tak najgorsze są czasówki - nie dość że czasy często wyśrubowane to zgon = level od początku

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grę przeszedłem już raz na ps3 (kupiłem zaraz po premierze), wczoraj włączyłem na chwilę na swojej nowej vicie i wciąga tak samo jak za 1szym razem... polecam wszystkim! Gra wygląda na Vicie przepięknie ;)

Opublikowano

A te ukryte elementy układanki to co z tym? :) To mamy gdzieś znaleźć i puknąć w ekran czy jak?

Opublikowano

A te ukryte elementy układanki to co z tym? :) To mamy gdzieś znaleźć i puknąć w ekran czy jak?

Podczas przechodzenia etapu usłyszysz w pewnym momencie takie "klik klik klik", jakby chrząkanie zębami czy coś :) wtedy próbujesz znaleźć ten element dotykając ekranu. Są ukryte dość dobrze, ale ogólnie nie ma z tym problemu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do układanki, to zbierajcie cierpliwie - mi trofik wpadł, mając jakieś 80% całości. Ot, glitch. Z innej beki - po miesiącu zabawy wpadła platyna, którą jedynie dokończyłem (kilka czasówek i ostatnie 15 elektoon'ów) po, uwaga - mojej kobietce. Polecam tym, którzy jakimś cudem przegapili, esencja dobrego platformera. Właśnie siadam pobuszować po PSS za innymi zacnymi gierami podobnego sortu.

Opublikowano

quacammelle polecam :) swietny system walki, wymagające i dobrze skonstruowane elementy platformowe, duzo znajdziek, backtracking na zasadzie metroid prime (czyli pozniej odbokowujesz jakas zdolnosc by wrocic do miejsc niedostepnych we wczesniejszych lokacjach), genialna oprawa i klimat meksyku i tez calosc 2d

Edytowane przez Ficuś

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Giera jest naprawde super, czegos takiego brakowalo mi od jakiegos czasu. Porzadny platformer ktory potrafi przytrxymac przed ekranem vity na dluzsza chwile. Idealnie nadaje sie w podrozy metrem pociagiem czy tez busem. Czas podrozy staje sie wtedy nie istotny. Czasowki czasem potrafia zirytowac wk#%wic ale ogolnie bawie sie przednio. Platyna w zasiegu :)

Gre dostalem w ramach plusa z czego bardzo sie ciesze, choc na raymana mialem chrapke juz duzo wczesniej.

Polecam kazdemu :)

Opublikowano

Ciśnij platyne bro, polecam, mocno satysfkacjonuje. Razem z Twoją ukochana, która jak sam mówiłeś - wyśmiała Raymana :) Moja babeczka praktycznie 90% pucharków zrobiła - zrobi i Twoja :)

Opublikowano

Moja babeczka woli partyjke w PESa lub heavy rain lol :)

Rayman bedzie splatynowany :)