Opublikowano 2 czerwca 201212 l Na zimę 2012. Oczywiście na PS3. Edytowane 2 czerwca 201212 l przez Figaro
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Jaram się. Vesperia była uber miodna i jest jedynm jRPGiem, który wycisną ze mnie dwa przejścia pod rząd i 100h gry bez zmuszania się. A tu jeszcze Graces i pierwsza Xillia czekają + jej sequel w drodze. Mdleje ze szczęścia więcej skrinów tutaj: http://gematsu.com/2012/06/tales-of-xillia-2-announced
Opublikowano 2 czerwca 201212 l To, że wychodzi wcale nie znaczy, że wyjdzie po angielsku. Jedynka miała premierę prawie rok temu a o wersji dla nas nic nie słychać. Mimo to czekam, najpeirw jednak przejde zwykłą Xillie. Edit: Tak czytam info to to będzie DMC jeśli chodzi o system walki. Zmiana broni w locie(techniki też się zmieniają)? Dobre kombosy będzie można walić, ciekawe czy to tylko główny bohater tak będzie mógł czy inne psotacie też. Najpierw muszę przejść jedynkę. Edytowane 2 czerwca 201212 l przez Killabien
Opublikowano 3 czerwca 201212 l Ale kota Lulu mogli sobie darować -.- xD Sam muszę przejść jedynkę, ale sporo czasu do premiery dwójki więc dam radę
Opublikowano 3 czerwca 201212 l No czas zacząc czekać i się modlić by to wydali po za KKW. Mnie zastanawia tylko, patrząc na ostatnie poczynania Bamco, czy w Xillie, jeśli się ukarze po za granicami Japonii zagramy jeszcze na PS3...
Opublikowano 3 czerwca 201212 l Obyśmy zagrali, oby tylko na samą vite nie wypuścili, bo chlebakowi brakuje dobrych jRPg'ów.
Opublikowano 8 listopada 201212 l 7 godzin z grą i jest to olbrzymi przeskok jakościowy( ale nie wszystko na plus). Jest krew, co oczywiście podniosło mroczność scenariusza( gra ma cero C). Nasz osobisty komornik. Ludger ma olbrzymi dług( a różne scenki nam to dobitnie uświadamiają), ale dzięki temu jest sens blokowania lokacji w grze. Spłacisz cześć sumy- dostaniesz dostęp dalej( system aby dłużnik nie uciekł). Nowe(wycięte z 1 części) miejscówki są naprawdę klimatyczne- mniej fantasy a więcej realności. A jak więcej realności to i bronie bardziej realne. Ludger ma 3 rodzaje broni do wyboru( podwójne miecze, młoty/laski, pistolety) które może swobodne przełączać podczas walki( a każda broń ma swój zestaw technik). Grając czuć że jest:
Opublikowano 12 listopada 201212 l Nieźle! Ja na chwilę obecną odpuszczam... muszę jedynkę przejść, którą na chwilę obecną odstawiłem przez agarest 2 i robotics;notes
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Jedna z niewielu gier, na które naprawde czekam w tym roku. Może nie z takim nasileniem jak na Ni No Kuni, mam nadzieje, że nie zawiedzie. Edytowane 10 stycznia 201312 l przez yunn