Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Cry Engine 3 to crap :lol:

Bo?

Zatrzymal sie w miejscu.

Myslisz, ze takie Uncharted by mialo takie swietne oceny i sprzedaz gdyby nie oprawa ? :P

właśnie przechodzę 3ke, ta gra jest dobra wtedy kiedy nie trzeba strzelać xD

W gearsach jest odwrotnie a jak się pojawia jakas cut scenka w 480p to juz w ogole dramat :lol:

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

no te cutscenki w Gearsach to jakiś żart chyba... nawet końcowy filmik trylogii jest rozpikselowany że aż żal patrzeć

UT ? Nigdy mi nie podeszlo (tak samo jak CS). Natomiast Q3A i Halo to dla mnie dwa najlepsze multi ever i nie mozna ich porownywac.

no ja się ciągle dziwie co ludzie widzą w tym CS, ale mam taką teorię - sporo ludzi w to gra, więc łatwo można pograć ze znajomymi online, do tego słaba grafa więc wymagania ma w sam raz dla biedaków

a UT kosi beret, chociaż ciężko mi go porównać z Halo...

Opublikowano

@Codename

Zatrzymal się? To ty chyba nie widziałes najnowszych updatow do CryEngine 3

Opublikowano

Nie grałeś CSa w czasach jego świetności, spoglądasz na niego przez pryzmat współczesnych produkcji. Przez graficzny pryzmat, dodajmy. CSa to jeden z najlepszych multi ever

Opublikowano

Jak ktoś lubi Quake 3 to może kupić Nexuiz na konsolę... tylko nikt w to nie gra :P

Opublikowano
790 633 - dokładnie tyle egzemplarzy konsoli PS Vita, jak podaje Andriasang powołując się na informacje zamieszczone w magazynie Famitsu, rozeszło się w Japonii od premiery sprzętu. Wydawać by się mogło, że nieudana próba osiągnięcia pułapu miliona w przeciągu ponad pół roku będzie dla Sony rozczarowaniem. Pracownicy firmy utrzymują, że sprzedaż na poziomie blisko 800 tys. sztuk jest zbieżna z wewnętrznymi założeniami, dlatego nie ma powodów do niepokoju.

Słabo Vita,słabo.

Opublikowano
790 633 - dokładnie tyle egzemplarzy konsoli PS Vita, jak podaje Andriasang powołując się na informacje zamieszczone w magazynie Famitsu, rozeszło się w Japonii od premiery sprzętu. Wydawać by się mogło, że nieudana próba osiągnięcia pułapu miliona w przeciągu ponad pół roku będzie dla Sony rozczarowaniem. Pracownicy firmy utrzymują, że sprzedaż na poziomie blisko 800 tys. sztuk jest zbieżna z wewnętrznymi założeniami, dlatego nie ma powodów do niepokoju.

Słabo Vita,słabo.

In March, Sony revealed it had sold about two million PS Vita units worldwide. Nintendo's 3DS handheld had shifted about 17 million units by the same period, though this rival system launched several months earlier.

Coz :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

W takiej sytuacji tylko czekac na porządną obniżkę jak to bylo w przypadku 3Dsa i witaj Vita za 650-700zl :P

@Leszek

Głupie czy nie głupie ale dobitnie pokazują że z Vita coś jest jednak nie tak

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Ludzie juz raz nabrali sie przy okazji PS3 i teraz nie chca kupowac sprzetu "bez gier".

Opublikowano

to samo co było "nie tak" z PSP - za dużo konwersji z dużych konsol. Nie po to kupuję handhelda aby grać w lustrzane odbicia tego co mam na PS3 tylko po to aby mieć jakąś alternatywę, bo przyznajmy szczerze - większość i tak gra na handheldach w domu.

Jak ktoś lubi Quake 3 to może kupić Nexuiz na konsolę... tylko nikt w to nie gra
Jak ktoś lubi Q3A to gra na PC a nie szuka jakichś alternatyw na konsolach, bo ta gra jest trochę nazbyt skillowa aby grać na padzie :)
Opublikowano

ogólnie na dworze i tak nie da się grać, chyba że jest noc albo pochmurno

Opublikowano

to samo co było "nie tak" z PSP - za dużo konwersji z dużych konsol. Nie po to kupuję handhelda aby grać w lustrzane odbicia tego co mam na PS3 tylko po to aby mieć jakąś alternatywę, bo przyznajmy szczerze - większość i tak gra na handheldach w domu.

Masz racje Vita cierpi na brak odpowiednich dedykowanych jej gier , jak słyszę że ktoś kupił Vite po to by grać w porty z dużych konsol to brak mi słów.
Opublikowano

Masz racje Vita cierpi na brak odpowiednich dedykowanych jej gier , jak słyszę że ktoś kupił Vite po to by grać w porty z dużych konsol to brak mi słów.

Dziwne, myślałem, że każdy kupuje Vite, żeby zagrać w Uncharted GA. Cóż, pewnie znajdą się i tacy, co lubią sobie pokicać Sackboyem na ekranie podczas siedzenia na przystanku PKS...

Opublikowano

Dziwne, myślałem, że każdy kupuje Vite, żeby zagrać w Uncharted GA. Cóż, pewnie znajdą się i tacy, co lubią sobie pokicać Sackboyem na ekranie podczas siedzenia na przystanku PKS...

Niech wychodzą na Vite i gry z dużych konsol byle na tym nie opierała się jej biblioteka gier. Vita potrzebuje zdecydowanie więcej takich gier jak choćby Gravity Rush czy zapowiedziany Soul Sacrifice robione zmyślą o tej platformie.
Opublikowano

Raz na jakiś czas jest ten moment, gdy przypominam sobie, że przez 6 lat życia Wii nigdy nie wyszła ta jedna gra, która wydawała się najbardziej oczywistym typem - gra, w której wiilot jest mieczem świetlnym.

Zamiast tego zrobili baunsowanie Hanem Solo.na Kinecta.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

http://youtu.be/tYTVjJSByV0

XO vs PS3 vs Wii

Wygrana N już w przszłym roku tak pewna nie jest ;)

Oczywiście baterie w padzie od xboxa musiały się rozładować

Opublikowano

Raz na jakiś czas jest ten momenty, gdy przypominam sobie, że przez 6 lat życia Wii nigdy nie wyszła ta jedna gra, która wydawała się najbardziej oczywistym typem - gra, w której wiilot jest mieczem świetlnym.

Zamiast tego zrobili baunsowanie Hanem Solo.na Kinecta.

Też tego pojąć nie mogę. Wydawało się to takim oczywistym wyborem na sprzedanie pierdyliarda kopii i kolejne miliony na kontach Lucasa i Ninny. Teraz znowu Sony i ich pałka przepuszczją okazję. Mimo to wciąż mam nadzieję.
Opublikowano

Powinny, skoro już teraz na kompie da się zrobić takiego moda do GTA4. W końcu ma być next, a nie middle gen.

Opublikowano

Dokładnie

Nextgen ma byc nextgenem,który grafika będzie powalal na kolana a nie wytworem typu WiiU

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.