Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Nie, nic złego, niektórzy lubią nadstawiać pupę za 200 zł, spoko XD.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

jak bf premium się nie opłaca to co można powiedzieć o cod elite?

Opublikowano

dApo ale to jest tak jakbyś powiedział "lepiej żeby mnie pieprzył zdzisiek za 200 zł niż waldek za 350". A ja w tym czasie odpalam sobie Kanter Strajka, Left 4 Dead, Team Fortess 2, MW1 i wiele innych gier sprzed więcej niż 4 lat na PC i mam miliard darmowych mapek, skinów, trybów, modów i innych super fajnych rzeczy, nie wspominając o prawdziwych dedykowanych serwerach a nie tym śmiesznym ścierwie co jest w nowych codach/battlefieldach. Hantluj z tym.

Opublikowano

BF3 zapewnia mi więcej frajdy niż L4D i TF2 [CS i MW1 nie mam i mieć nie mam zamiaru]. Handluj z tym, że każdy ma inny gust i niektórym niektóre gry podobają się bardziej niż Tobie, ergo są skłonni zapłacić za dodatki do nich.

PS. W TF2 masz przecież wuchtę PŁATNYCH (pipi)ników [tak, wiem, nikt nie każe Ci ich kupować]

edit.

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Gówn.o mnie to obchodzi, mówię tutaj o samym podejściu do klienta, które jest krótko mówiąc (pipi).owe, rób tak dalej to w BF4 przywita Cię na dzień dobry co miesięczny abonament i 4 mapki na starcie.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

BF3 zapewnia mi więcej frajdy niż L4D i TF2 [CS i MW1 nie mam i mieć nie mam zamiaru]. Handluj z tym, że każdy ma inny gust i niektórym niektóre gry podobają się bardziej niż Tobie, ergo są skłonni zapłacić za dodatki do nich.

PS. W TF2 masz przecież wuchtę PŁATNYCH (pipi)ników [tak, wiem, nikt nie każe Ci ich kupować]

fix'd

o ja (pipi)e

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

1. Najpierw wyjdzie BF:BC2

2. Jeśli będzie dobre, to kupię, bo co za problem?

3. Z Twoim podejściem nikt niedługo nie będzie produkował gier, skoro od kilku lat grasz w te same pozycje nie przynosząc zysku wydawcy.

fix'd

o ja (pipi)e

Wolałbym, żebyś jednak nie jeb:(

Opublikowano

Gówn.o mnie to obchodzi, mówię tutaj o samym podejściu do klienta, które jest krótko mówiąc (pipi).owe, rób tak dalej to w BF4 przywita Cię na dzień dobry co miesięczny abonament i 4 mapki na starcie.

Ja wiem ze to nie jest najlepsze podejscie, ale z Premium ludzie zrobili niewiadomo jaka afere. A czym to sie rozni od Hunters Club z U3 albo Rockstar Passa?

1. Najpierw wyjdzie BF:BC3

fix'd

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

takie czasy się zrobiły a jako jednostka nie jesteś w stanie tego zmienić, trzeba się dostosować albo graj w stare gry lub wcale

Opublikowano
Z Twoim podejściem nikt niedługo nie będzie produkował gier, skoro od kilku lat grasz w te same pozycje nie przynosząc zysku wydawcy.

Podałem tylko przykłady, mnie multi bardzo szybko nudzi, więc nie gram w nic tak dużo jak ty battlefieldomaniaku. :confused: Zresztą, Boże, jeśli uważasz że kupowanie zyebanych mappacków jest koniecznie potrzebna do tego by biedne EA miało co na kromkę chlebka położyć to masz faktycznie nieźle nasrane. Jakoś do mass effecta 3 dają darmowe dlc, ooo, ciekawe że tutaj pieniędzy nie potrzebują co?

jako jednostka nie jesteś w stanie tego zmienić

" I tak mój głos nic nie zmieni" pomyślało 10 milionów Polaków. :sorcerer: Przypomnę ostatnią akcję z pecetowym Dark Souls, jeden nie chciał Games for Windows Life, potem drugi, potem dziesiąty, potem zebrało się ich kilkadziesiąt tysięcy i co? Poskutkowało, będzie Steam. Albo dalej, ME3, był płacz o zakończenie - ile płakało osób, jedna, czy miliony? Oczywiście, że to drugie i dzięki temu będzie miał rozszerzony finał latem. Więc nie pierdziel, internet i fejsbuk mogą zdziałać cuda.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Darmowe DLC do ME3 to wynik ogromnej nagonki na BW. Platne dodatki do multi to by byl strzal w kolano.

W ogole co ty pierdolisz. Jak ktos gra w multi BF'a to kazda nowa mapa to rarytas. Nie masz pojecia o tym multi to przynajmniej nie gadaj glupot. Nikt nie napisal, ze chce wspierac EA.

DLC muti to ME3 =/= DLC multi do BF3.

Opublikowano

W ME3 i tak już nikt w multi nie gra. Dlatego DLC jest free.

Opublikowano

Kre3k to jak nazwiesz dymanie ludzi jak kiedys cs byl za darmo a potem nagle stal sie platny ? :P

Opublikowano
Z Twoim podejściem nikt niedługo nie będzie produkował gier, skoro od kilku lat grasz w te same pozycje nie przynosząc zysku wydawcy.

Podałem tylko przykłady, mnie multi bardzo szybko nudzi, więc nie gram w nic tak dużo jak ty battlefieldomaniaku. :confused: Zresztą, Boże, jeśli uważasz że kupowanie zyebanych mappacków jest koniecznie potrzebna do tego by biedne EA miało co na kromkę chlebka położyć to masz faktycznie nieźle nasrane. Jakoś do mass effecta 3 dają darmowe dlc, ooo, ciekawe że tutaj pieniędzy nie potrzebują co?

jako jednostka nie jesteś w stanie tego zmienić

" I tak mój głos nic nie zmieni" pomyślało 10 milionów Polaków. :sorcerer: Przypomnę ostatnią akcję z pecetowym Dark Souls, jeden nie chciał Games for Windows Life, potem drugi, potem dziesiąty, potem zebrało się ich kilkadziesiąt tysięcy i co? Poskutkowało, będzie Steam. Albo dalej, ME3, był płacz o zakończenie - ile płakało osób, jedna, czy miliony? Oczywiście, że to drugie i dzięki temu będzie miał rozszerzony finał latem. Więc nie pierdziel, internet i fejsbuk mogą zdziałać cuda.

i jaki w tym wniosek? ludziom to nie przeszkadza że dostają paczki z mapkami czy bf premium/cod elite

jak tobie to przeszkadza to zbierz milion ludzi i się sprzeciw a nie narzekasz na forum

Edytowane przez dApo

Opublikowano
ludziom to nie przeszkadza że dostają paczki z mapkami czy bf premium/cod elite

No i to jest właśnie smutne. :(

jak tobie to przeszkadza to zbierz milion ludzi i się sprzeciw a nie narzekasz na forum

Jak nie podoba Ci się gra Polski na Euro to sam lepiej zagraj! OOO, hejterze!

W ME3 i tak już nikt w multi nie gra. Dlatego DLC jest free.

Czyli darmowe DLC z zakończeniem też nikogo nie interesuje tak? Nie, tak jak napisał Voytec, była nagonka na Bioware i poskutkowało, jakby hejt na DICE byłby podobny to skończyłoby się na tym samym. Teraz jeszcze nie co prawda, bo firma robi za świętą krowę, ale jak za rok zapowiedzą kolejnego Battlefielda na końcówkę 2013 zamiast Mirror's Edge 2 to shitstorm się zacznie. ;)

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano
ludziom to nie przeszkadza że dostają paczki z mapkami czy bf premium/cod elite

No i to jest właśnie smutne. :(

Jak nie podoba Ci się gra Polski na Euro to sam lepiej zagraj! OOO, hejterze!

jakby mnie smuda powołał to bym zagrał ale i tak bym nie wszedł bo zapomni o zmianach...

Opublikowano

W ME3 i tak już nikt w multi nie gra.

Nie przesadzaj. Niedawno gralem i duzoo osób było na serwerach

Opublikowano

Kre3k: Nie wydaje mi się by nowe zakończenie ME3 było dobrym pomysłem. Gra się skończyła jak się skończyła, a uginanie się przed małą grupą głośnych malkontentów też nie jest dobrym kierunkiem.

Opublikowano
  • Autor

dApo ale to jest tak jakbyś powiedział "lepiej żeby mnie pieprzył zdzisiek za 200 zł niż waldek za 350". A ja w tym czasie odpalam sobie Kanter Strajka, Left 4 Dead, Team Fortess 2, MW1 i wiele innych gier sprzed więcej niż 4 lat na PC i mam miliard darmowych mapek, skinów, trybów, modów i innych super fajnych rzeczy, nie wspominając o prawdziwych dedykowanych serwerach a nie tym śmiesznym ścierwie co jest w nowych codach/battlefieldach. Hantluj z tym.

A co jak komuś BF3 sprawia wiecej frajdy, niż wszystkie gry które wymieniłeś razem wzięte?

Opublikowano

Nie widzę za bardzo związku z dyskusją, poza tym nie powiedziałbym czy taka mała grupka to była - w marcu praktycznie o niczym innym się nie mówiło.

Mazzeo czytaj posty wyżej.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

nie mówiło się o niczym innym z tego względu że branża nagłośniła to i wszędzie było można o tym przeczytać... i zgadzam się z donem to do niczego nie prowadzi... mieli taki pomysł/wizję i trzeba to uszanować.

Opublikowano

To mi przypomina trochę sytuację z God of War III. Fani też naciskali na DLC odnośnie zakończenia, a Stig otwarcie przyznał, że z punktu widzenia zespołu tworzącego grę, historia była kompletna. I trza było się z tym pogodzić.

Opublikowano
  • Autor

No przeczytałem, i co?

Płatne mappacki to nie jest wymysł tej generacji, a taki BF2 również dostawał expansion packi za 50zł każdy.

Mappacki do dobrych gier potrafią mi sprawiać więcej frajdy i zabrać więcej czasu niż niejedna pełnoprawna gra ze swoim multiplayerem. Jak nie grasz online to nie rozumiesz.

Opublikowano
Płatne mappacki to nie jest wymysł tej generacji, a taki BF2 również dostawał expansion packi za 50zł każdy.

Ale miałeś mody, miałeś normalne serwery, gracze mieli 100 razy więcej możliwości niż teraz. A teraz cieszysz japę z 4 mapek za 50 zł, swoją drogą hipokryto, czy Ty "czasem" nie jeździsz po Activision właśnie za tego typu politykę? Ach, no ale zapomniałem, DICE i Battlefield Święte Krówki, pojazdy po ich dlc-kach jest całkowicie nieuzasadnione. :rofl2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.