Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

niestety, od dawna już $ony celuje w casuali i dzieci...tymczasem u MS:

ibrtNfgi6gXWBB.gif

iSKmItdYNMvql.gif

iszAYVrvVLh3F.gif

:hi:

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Gdy kończą się argumenty Sonyklapom, pojawiają się Randomy. hmm

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Banjo, Lost Odyssey, Mass Effect, Fable, Dead Rising, Crackdown. Zgodzę się jednak, że na PS3 występuje większa różnorodność pudełkowych exów.

w takim wypadku LBP to nie ex bo wyszło na psp i wyjdzie na vite.

Halo, Gearsy, Mass Effect, Dead Rising i Fable wyszły na PC, Banjo na N64, PGR i Forza na Xboxa, Crackdown to kupaszyn a Lost Odyssey to pedalska manga więc też się nie liczy.

Wychodzi na to że x360 nie ma żadnych exów :confused:

Wiem, że to głupi albo nieudolny trolling, ale co mi tam:

PC/X360: Gears of War, Fable 3, Mass Effect, Dead Rising

X360: Halo 3, ODST, Wars, Reach, Halo 4, Gears of War 2 i 3, Fable 2, Forza Motorsport 2, 3, 4, Forza Horizon, PGR 3 i 4

To tak na marginesie ;)

Opublikowano

Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego sonyslejw może kupić PC żeby zagrać w Mass Effect 1 i Gears of War 1, ale już X360 nie

Opublikowano

bo nie chcą płacić za lajwa te 120zł rocznie, a tak poważnie to nie wiem, mają za mało miejsca pod telewizorem, boją sie mieć dwie konsole obok siebie w domu/ boją sie mieć wybór na którą platformę wybrać grę bo jeszcze by sie okazało ze ps3 to tylko od exów by była i od filmów.

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Banjo, Lost Odyssey, Mass Effect, Fable, Dead Rising, Crackdown. Zgodzę się jednak, że na PS3 występuje większa różnorodność pudełkowych exów.

Halo, Gearsy, Mass Effect, Dead Rising i Fable wyszły na PC, Banjo na N64, PGR i Forza na Xboxa, Crackdown to kupaszyn a Lost Odyssey to pedalska manga więc też się nie liczy.

X360: Halo 3, ODST, Wars, Reach, Halo 4, Gears of War 2 i 3, Fable 2, Forza Motorsport 2, 3, 4, Forza Horizon, PGR 3 i 4

To tak na marginesie ;)

Ale przecież LBP na PSP i Vite to nie konwersja z PS3 tylko nowa cześć a się niby nie liczy ^_^

PS. kiedy gramy w Halo 3?

Edytowane przez pleju

Opublikowano

Bo każdy ma takiego kompa co uciagnie te dwie gry?

Opublikowano

Bo niby przy premierze każdy miał takiego PCta który spokojnie ciągnął te gry, tak samo jak teraz wszystkie PSboty grają w Wiedźmina 2 na swoich PC i nikt nawet nie pomyślał, że chciałby tę grę na PS3 :D

Opublikowano

To tak na marginesie ;)

Ale przecież LBP na PSP i Vite to nie konwersja z PS3 tylko nowa cześć a się niby nie liczy ^_^

PS. kiedy gramy w Halo 3?

w takim wypadku minecraft na x360 jest inną wersją tego co jest na pc.

Opublikowano

Pleju: Gry na X360 coraz bardziej kolorowe? Dziwnie to brzmi w "ustach" posiadacza konsoli, na którą wychodzą takie kolorowanki jak seria Uncharted czy LBP - normalnie mrok i dark fantasy :D

PS. Nie gram w multi Halo 3, teraz z multi to ewentualnie Horda w Girsie trzecim, jak mam czas to wolę w singla grać.

Opublikowano

Kupionego do gier za dużo większe pieniądze niż wart jest X360 :D Chyba, że każdy sonyslejw to grafik, który potrzebuje highendowego kompa do pracy, a gra przy okazji :D

Opublikowano

O czym Ty Albert piszesz :lol:

Gearsy i Mass Effect miały niskie wymagania i nie był potrzebny mityczny komp za 5 tys żeby je odpalić.

Opublikowano

Kupionego do gier za dużo większe pieniądze niż wart jest X360 :D Chyba, że każdy sonyslejw to grafik, który potrzebuje highendowego kompa do pracy, a gra przy okazji :D

me2 odpali pc wart polowe ceny xbox'a ( me3 nie wiem, nie sprawdzalem)

Opublikowano

@ Don:

Ale chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że post pleja był (specjalnie) równie głupi jak orzeszka?

Swoją drogą chyba rzeczywiście nie macie w co grać na X'ie skoro macie tyle czasu na wymyślanie coraz to nowych wyzwisk (sonoklapy, sonyslejwy itd).

Pełno jest tu i xbotów i sonybotów (przy czym jak tak czytam tutejsze wypociny to... ewidentnie udziela się tu więcej tych pierwszych).

Temat jest (pipi) na masę... ale z drugiej strony taki ma być :P

ps. Czasem zastanawiam się kto plusuje posty takiego biga? W porównaniu do niego nawet najgłupsze posty "M" są jak objawienie ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

X360 i Wii maja wiecej exow (i w dodatku lepszych) niz PS3, no ale w koncu gejstacja for the win nie ?

X360 więcej exów ? Żart roku gdyby nie Fable ,Gearsy , Halo i Forza zostało by ? Całe szczęście mam sentyment do Fable (szkoda że ma tendencje spadkową ) i Halo inaczej bym na x360 nie spojrzał. Gearsy (dobra gra żeby nie było)ale nigdy tylko dla niej bym konsoli nie kupił.
Opublikowano

Pleju: Gry na X360 coraz bardziej kolorowe? Dziwnie to brzmi w "ustach" posiadacza konsoli, na którą wychodzą takie kolorowanki jak seria Uncharted czy LBP - normalnie mrok i dark fantasy :D

PS. Nie gram w multi Halo 3, teraz z multi to ewentualnie Horda w Girsie trzecim, jak mam czas to wolę w singla grać.

Chodziło mi o H4 i Forze Horizon, są dużo bardziej kolorowe niż Forza 4 i Reach, jakoś średnio mi się to podoba :(

ps. A ja specjalnie załatwiłem triale 48h żeby zmierzyć się z najwiekszym fanem Halo na forum :(

Opublikowano

X360 i Wii maja wiecej exow (i w dodatku lepszych) niz PS3, no ale w koncu gejstacja for the win nie ?

X360 więcej exów ? Żart roku gdyby nie Fable ,Gearsy , Halo i Forza zostało by ? Całe szczęście mam sentyment do Fable (szkoda że ma tendencje spadkową ) i Halo inaczej bym na x360 nie spojrzał. Gearsy (dobra gra żeby nie było)ale nigdy tylko dla niej bym konsoli nie kupił.

ilościowo x360 ma więcej exów niż ps3.

Opublikowano

Szewczyk, kupuję każdą ilość kompów pozwalających odpalić i grać w ME2 w takim stopniu jak na X360 za cenę 300 zł. Każdą ilość. Ile jesteś mi w stanie ich złożyć i na kiedy?

Szczurek, wiadomo, że nie za 5. Ale ponad 1000 bankowo. X360 kosztuje 500-600 zł. Netbook do pracy 600-700.

Opublikowano

już widzę jak don gra w otwarcie kratosa 3 i myśli se ojojoj ale ta konsola jest technicznie zyebana

Kolejny co wchodzi i nie czyta postów. Zyebana technicznie, że ciężko na nią gry robić przez co nie dosyć, że 99% gier wcale nie miażdży wyglądem swoich odpowiedników na X360, a przecież TAK MIAŁO BYĆ i każdy kto kupował po premierze PS3 to żył w takim przekonaniu, to jeszcze w większym lub mniejszym stopniu działa/wygląda gorzej niż na szitboksie. Na tym się właśnie opierał marketing Sony - płacisz 200$ więcej niż za X360, ale gry będą miażdżyć graficznie klocka. Niezłe musiało być zaskoczenie milionów posiadaczy PS3 jak w pierwszych 2 latach dostawali maksymalną popelinę i niedorobione popłuczyny po X360. Niektórzy nawet po dziś dzień wierzą, że PS3 skrywa jakąś mistyczną moc...

Na szczęście teraz sytuacja jest jasna, PS3 jak to przystało na słabszy technicznie sprzęt kosztuje 50$ mniej od X360 i dlatego jak ktoś chce grać w ME3 w 30 FPS, to kupuje X360, a jak ktoś chce przyoszczędzić, to kupuje tańsze PS3 i gra w 20 FPS. Sony poszło po rozum do głowy i już nikogo nie okłamuje jak jest, każdy idzie do sklepu i po cenach widzi jak jest ;)

To co piszesz jest nieprawdą. Na jakiej podstawie twierdzisz, że PS3 jest zyebaną konsolą? Dlatego bo gry multiplatformowe, a więc powiedzmy sobie szczerze gry Pecetowe konwertowane na konsolę gorzej wyglądają niż na Xboxie? A dlaczego gry multiplatformowe są według ciebie tymi, które świadczą czy sprzęt jest dobry czy nie? Jakoś gry tworzone stricte na PS3 wyglądają rewelacyjnie, a to zaprzecza twojej teorii , że sprzęt jest zyebany. Sprzęt wcale nie jest zyebany to dzisiejszy beznadziejny rynek Pecetowy jest spaprany. Tak jak powiedziałem wcześniej SONY popeniło błąd bo zamiast iść na łatwiznę jak MS to głupki chcieli zrobić coś innego prawda? Jacy oni głupi! Po co tworzyć inne rzeczy? Po co się męczyć wystarczy zrobić jak MS copy&paste PC, nazwać to konsolą i jazda. Mamy zupełnie inne podejście co do sprzętu i jego rozwoju.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Tak bo PC kupuje się by ograć tych parę exów z x360 :rofl2: Jak ktoś wcześniej maił PC i to nie koniecznie z wyżej półki (GF 8800GT spokojnie do nie dawna starczał by komfortowo grać w konsolowe porty)to czemu miał nie ograć tych tytułów przy okazji tylko lecieć po x360 ?

Opublikowano

Nie gry stworzone na PS3, tylko gry stworzone przez Naughty Dog. ND stworzyłoby graficznego i gameplayowego killera nawet na drewniany taboret, bo są jedną z najlepszych ekip w tej branży. Reszta gier graficznymi killerami nie są. A już na pewno nie mordują bezlitośnie pozostałych tytułów jak robi to trylogia Uncharted

Karas, a po co Ci w kompie ten GF 8800GT? Do autocada?

Edytowane przez Albert Wesker

Opublikowano

Szewczyk, kupuję każdą ilość kompów pozwalających odpalić i grać w ME2 w takim stopniu jak na X360 za cenę 300 zł. Każdą ilość. Ile jesteś mi w stanie ich złożyć i na kiedy?

porównywalem z ceną xbox'a 250gb na ultimie tj 1049

za 500zl powinno sie ulozyc cos na C2D intela z 2gb ramu i jakas grafika uzywana za 100/150zl

Opublikowano

Dlaczego porównujesz nową konsolę w drogim sklepie z używanym kompem? Albo bierz wszystkie ceny z Vobisa, albo wszystkie z allegro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.