Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Jak dla kogo, Wy sobie spędzacie setki godzin, a ja już po 10 ziewam z nudów. Przejdę sobię singla 20 razy to też będę miał grę na setki godzin.

To co piszesz o serwerach, jest w BF.

Ciekawe w którym miejscu niby.

Jakie sa te 3 zjebane mapy na calej linii?

Metro, Bazar i jeszcze jakaś tam na ulicach była co też prawie pojazdów brak.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Bazar? :o Jedna z fajniejszych map.

Jak dla kogo, Wy sobie spędzacie setki godzin, a ja już po 10 ziewam z nudów. Przejdę sobię singla 20 razy to też będę miał grę na setki godzin.

To co piszesz o serwerach, jest w BF.

Ciekawe w którym miejscu niby.

Kiedy Ty w BF3 grales? Bo piszesz o rzeczach, ktorych nie znasz.

Opublikowano

Czekajcie, czyli lepiej z punktu finansowego wydawać hajs na kolejne gierki do singla, niż wydać 200zł na multi starczające na dziesiątki, czasem setki godzin? logicmaster.jpg

a ty czasami nie kupujesz gier, dodatków skierowanych na multi (np Halo - tak przeszedłem i H3 i Reach) i gier skierowanych typowo na singla (np Batman, Bioschock) ?

Opublikowano

Czekajcie, czyli lepiej z punktu finansowego wydawać hajs na kolejne gierki do singla, niż wydać 200zł na multi starczające na dziesiątki, czasem setki godzin? logicmaster.jpg

Tylko, że wydając kasę na multi ciągle grasz w tą samą grę (z nowymi mapkami ale tą samą mechaniką). Wydając kasę na gry tylko do grania w singla masz ciągle nowe "doświadczenia". No chyba, że ktoś ciągle gra na zmianę np w Halo i CoDa czy BFa, w tedy faktycznie lepiej wydać kasę na multika niż kupować kolejną taką samą grę.
Opublikowano

No i gry typowo na singla można przejść i wymienić, więc strata kasy nie musi być jakaś wielka.

Opublikowano

Może tak - napisz mi co niby możesz ustawić na serwerach w Battlefieldzie. Czy możesz ustawić taką bzdurę jak dźwięk "headshot" po oddaniu celnego strzału w głowę? Możesz wgrać stworzoną przez ludzi mapę? Możesz zmodyfikować w jakiś sposób tryb (np. zamiast 4 flag zrobić 10)? Możesz porobić tak, by wszyscy gracze łazili w różowych kombinezonach z teletubisiem na gębie?

Bazar? :o Jedna z fajniejszych map.

No jakby to było Call of Duty to faktycznie dobra.

Opublikowano

Czy możesz ustawić taką bzdurę jak dźwięk "headshot" po oddaniu celnego strzału w głowę? Możesz wgrać stworzoną przez ludzi mapę? Możesz zmodyfikować w jakiś sposób tryb (np. zamiast 4 flag zrobić 10)? Możesz porobić tak, by wszyscy gracze łazili w różowych kombinezonach z teletubisiem na gębie?

Teraz to popłynąłeś.

BF3 to nie TF2...

Opublikowano

Może tak - napisz mi co niby możesz ustawić na serwerach w Battlefieldzie. Czy możesz ustawić taką bzdurę jak dźwięk "headshot" po oddaniu celnego strzału w głowę? Możesz wgrać stworzoną przez ludzi mapę? Możesz zmodyfikować w jakiś sposób tryb (np. zamiast 4 flag zrobić 10)? Możesz porobić tak, by wszyscy gracze łazili w różowych kombinezonach z teletubisiem na gębie?

Co ty w ogole piszesz....

Opublikowano
  • Autor

a ty czasami nie kupujesz gier, dodatków skierowanych na multi (np Halo - tak przeszedłem i H3 i Reach) i gier skierowanych typowo na singla (np Batman, Bioschock) ?

Nie za pełną cenę. Czekam aż stanieje. Są jednak wyjątki np. Max Payne 3.

Opublikowano

3 strony o kampersko n00bowskiej grze, w której osobą o małym doświadczeniu może bez problemy zabic kolesia, który przy BF3 spędził kilka miesięcy. Chcecie wymagajacego multi, który będzie wynagradzał was za wasze umiejętności, to poczekajcie na H4.

Opublikowano

Hyhyhyhyhy, a skąd wiesz jakie będzie multi w H4?

Opublikowano

Voytec a grałeś kiedyś w ogóle w coś na pc, nie wiem, w kantera, tf2, czy inną dowolną grę Valve? Bo tak właśnie kiedyś wyglądały gry multiplayerowe - gracze mogli robić praktycznie wszystko. No ale widzę dla Ciebie możliwość ustawienia czasu w jakim będzie się rozgrywał dany mecz to (pipi)a max customizacji jaki można osiągnąć. XD

Stąka pisałem już na poprzedniej stronie - Tobie się nie podoba, ale wielu ludzi by tak chciało, wierz mi. Zawsze miałbyś coś czego BF3 i wszystkie nowe gry nie oferują - MOŻLIWOŚĆ WYBORU. Nikt by Cię nie zmuszał do grania na dziwacznych serwerach.

Opublikowano

Co wy tak się z tego BF3 uczepili? Ta gra ma jedno z najzaje.bistrzych multi ;)

Opublikowano

Hyhyhyhyhy, a skąd wiesz jakie będzie multi w H4?

Wystarczy popatrzeć na gameplaye, albo pograć w poprzednie części - podobnie jak w Kanterze, albo Girsach, trzeba się nauczyć mechaniki gry, co trwa, a nie w jak bf/cod włazisz z miejsca na serva i jesteś kozak.

Opublikowano

Stąka pisałem już na poprzedniej stronie - Tobie się nie podoba, ale wielu ludzi by tak chciało, wierz mi. Zawsze miałbyś coś czego BF3 i wszystkie nowe gry nie oferują - MOŻLIWOŚĆ WYBORU. Nikt by Cię nie zmuszał do grania na dziwacznych serwerach.

Ale w BF2 nigdy nie było opcji dodawania swoich dupereli do gry. Nawet na prywatnych serwerach nie mogłeś modyfikować gry. Grę możesz modyfikować za pomocą modów, ale wtedy to już nie jest BF2 [patrz PR2].

Nie wyjeżdżaj z grami Valve, bo to zupełnie inny klimat i inna para kaloszy.

A miauczenie że granie w multi w BF3 nie wymaga skilla i nab może Cię ownować jest śmieszne. Choć może nie, jest raczej bez sensu. Wiadomo że świeżak może Cię ubić raz czy dwa ale jakoś nie przypominam sobie żebym zbyt często kończył rundę za ludźmi bez orzełka

Opublikowano

Ojej, a co za różnica czy oddzielny mod, czy w grze to było? Daj spokój, chodzi o sam fakt że się dało.

Opublikowano

To, że do BF2 są 2-3 sensowne mody i tyle.

Fakt , robią one z BFa całkiem inną grę i brak możliwości modowania jest dużym minusem w BF3 ale nie jest też tak jak napisałeś że wbijasz na serwa żeby grac jako teletubiś :F

Opublikowano

Spoko, ale moje narzekania dotyczyły nie tylko BF-a, ale ogólnie wszystkich multików teraz.

Dobra, EOT.

Opublikowano

Voytec a grałeś kiedyś w ogóle w coś na pc, nie wiem, w kantera, tf2, czy inną dowolną grę Valve? Bo tak właśnie kiedyś wyglądały gry multiplayerowe - gracze mogli robić praktycznie wszystko. No ale widzę dla Ciebie możliwość ustawienia czasu w jakim będzie się rozgrywał dany mecz to (pipi)a max customizacji jaki można osiągnąć. XD

Tak, grałem w MoH:AA na PC 8 lat temu w Lizardsach, klan ktory byl na polskiej scenie 1.0 jednym z mistrzow polski. Bylem rezerwowy, a dolaczylem juz po tym jak mistrzostwo zdobyli. Nie pisze tego by sie pochwalic, tylko uzmyslowic Ci, ze ze scena FPSow multi na PC mam doswiadczenie i wiem doskonale jak kiedys bylo. Nie wyjezdzaj z taka bzdurna customizacja, bo nie ona sie liczy. Wiem, ze pewne czasy nie wroca, bo tam nie placilo sie doslownie za nic, tylko raz za gre w sklepie. Jednak kiedy widze, ze pewne rzeczy z dzisiaj majacych miejsce daja mi korzysci to dlaczego mam nie korzystac?

Opublikowano

13. I tak, po rok grania, tak.

Moze zabawne, ale nic innego przez ten rok prawie nie robilem ;)

Opublikowano

Haha, dobra beczka XD

Kiedyś na klanówce graliśmy z jakąś bandą "przed mutacją" to beka była nieziemska jak piszczeli i wczuwali się w komandosów :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.