Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Plotki o plotkach - nowy poziom absurdu :P

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ja się tak zastanawiam po kiego grzyba wydawać Machinarium na PS3, skoro wszyscy właściciele plejek już dawno to przeszli na swoich PCtach? Bez sensu.

Opublikowano

Plotki o plotkach - nowy poziom absurdu :P

Nowa moda takie coś nazywa się obecnie "Hot News" (a to że jest kompletnie z dupy to już inna historia) , byle mieć więcej kliknięć :rofl2:
Opublikowano

http://gamer.pl/84-c...osztuje-grosze/

To juz wiadomo jakiej wielkosci telewizory bedzimy kupowac za 2-4 lata :) 84 cale :woot: + duzy salon i bedzie po kinach...

W sumie juz teraz coraz mniej osob do kina chodzi.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja w przeciągu roku zmieniam lokum i się będę przymierzał do 60'' i mi styknie :P. Sharpy już po 5 kafli chodzą. 4k to jeszcze dość odległa przyszłość.

Opublikowano

Vita w sierpniu w USA sprzedała się poniżej 40 tys. sztuk XD A Sony przewidywało, że opchną na świecie ok. 12 mln w tym roku fiskalnym XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Z Vity można się śmiać, i w najgorszym przypadku nie byłaby pierwszym w historii fajnym handheldem który by upadł. Niemniej, dla nas graczy fajnie jakby jednak takie coś jak Vita istniało na rynku, jako trzeci nurt obok mniejszych gier ze smartfonów i radosnych gierek Nintendo.

Vita to dla mnie nowoczesny kontynuator tego co na PSP, która najbardziej mi obecnie pasuje. W przyszłości na pewno nabędę Vitę, ale jej wczesna śmierć spowodowałaby dla mnie mega klina - nie wiedziałbym które mniejsze zło wybrać.

Opublikowano

Pozwalam Wam fapować do "kolejnej" Forzy ;) Ciągle to samo Girsy i Forza...

Opublikowano

podniecać się developerami spuszczającymi się nad swoją grą ? wolę TLOU.

Opublikowano

Heh, potwierdzono, że Bioshock: Infinite wyjdzie na Wii U. Ciekawe czy będzie miało najlepszą wersję.

Opublikowano

no jeżeli nie to beka z wii u jak z tąd na alaske

Opublikowano

już jest beka z WiiU,ME3 będzie w 720p tak jak na PS360 :rofl2:

Opublikowano

Bekę mają fanboje, reszta świata czeka na wypasioną Zeldę, Mario i Metroida w HD

Opublikowano

Mario w HD...

Zelda w HD...

Metroid w HD...

Nie ma szans, żebym opuścił tę konsolę. Po prostu muszę to zobaczyć.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro, dziwię się, że odpuściłeś Wii

Opublikowano

Nie odpuściłem ;o Gram u kumpla, przymierzam się do zakupu... już na gwiazdkę. Gdyż perspektywa zimy, choinki, gorącej czekolady z kocykiem i Mario Galaxy zbytnio mnie rozgrzewa.

Srsly, Mario Galaxy ma coś w sobie, że pasuje na gwiazdkę.

Opublikowano

True, w okresie świątecznym zazwyczaj gram na Nintendo. Okami, DKCR, SMG 1 i 2 to moje gry z ostatnich świąt (w sensie świąt z kilku ostatnich lat) :)

Edytowane przez Albert Wesker

Opublikowano

nie ważne

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mario w HD...

Zelda w HD...

Metroid w HD...

a ponoc liczy się gameplay a nie grafika...

Opublikowano

Mario w HD...

Zelda w HD...

Metroid w HD...

a ponoć masz trochę oleju w głowie

Opublikowano

Mario w HD...

Zelda w HD...

Metroid w HD...

a ponoć masz trochę oleju w głowie

nie mam, mam ps3

Opublikowano

Ok, w skrócie. Gameplay najważniejszy, ale zobaczenie po 12 latach skoku graficznego w takich seriach, to jednak coś. Grafika też jest ważna, you know. Takie Mario Galaxy jest śliczne, a jaki sprzęt biedny. Między innymi dlatego czekam na Super Mario Universe :-)

Opublikowano

Wow, jaki minusowy dupościsk na moim poście z Forza Horizon. Może wrzucę teraz Last of US z GAME OF THE GENERATION!!! i dostanę parę plusów XD

Opublikowano

Wow, jaki minusowy dupościsk na moim poście z Forza Horizon. Może wrzucę teraz Last of US z GAME OF THE GENERATION!!! i dostanę parę plusów XD

Tu raczej nie została zminusowana sama FH czy wrzucony przez ciebie filmik tylko raczej twój komentarz na (pipi)owym poziomie :whistling:

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.