Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

w tym CSie dobija ten input lag - nie idzie celowac w ogole :< do tego dochodza lagi i mamy mega grywalny tytul xD

Opublikowano

a ten CS przy tak biednej oprawie chodzi chociaz w 60 klatkach na konsolach ?

Opublikowano

chodzi w 30 - kolejna bzdura.

Opublikowano

A co mają zrobić czary mary żeby gałki analogowe w padach zaczęły być precyzyjne do strzelanek? nie da rady tego przeskoczyć.

Ostatnio nawet w GTA 4 gram MiK, dużo przyjemniej się strzela.

Opublikowano

Gearsy maja super aim dopoki nie wlaczysz dokladnego celowania :/

Opublikowano

W GTA IV nie strzela się przyjemnie.

Co do CSa nowego to w ogóle porażka jak zobaczyłem pierwsze materiały. Myślałem, że to będzie shooter godny naszych czasów, a to znowu graficzna łatka do starego jak świat systemu.

Opublikowano

A co mają zrobić czary mary żeby gałki analogowe w padach zaczęły być precyzyjne do strzelanek? nie da rady tego przeskoczyć.

Ostatnio nawet w GTA 4 gram MiK, dużo przyjemniej się strzela.

Da sie, Ty w ogole czytasz te posty?

Opublikowano

Bf3 da się płynnie strzelac pod warunkiem jak się zmieni rozdzielczosc do 540i/p :D

Opublikowano

ford_gt_traffic1ys4g.gif

Dlaczego to Mondeo zmienia pas i zajeżdża drogę?

Max Payne 3 miał słabe celowanie. lol Chyba jedne z najbardziej precyzyjnych w TPS.

moze za kolkiem jedzie kobieta, moze kierowca nie widzi w lusterku jadacego z predkoscia 280-300km na h samochodu, moze jak niektorzy pro kierowcy w ogole zapomina spojrzec w lusterko. Prawka nie masz, czy co ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

To jest poyebane, ze do wiekszosci gier tego typu trzeba sie uczyc celowac od nowa :|

Opublikowano

Bf3 da się płynnie strzelac pod warunkiem jak się zmieni rozdzielczosc do 540i/p :D

akurat celowanie z autoaim na konsolach przegrywa z przedbiegiem z myszka i klawierka.

Opublikowano

no te konsolki to niezłe samograje, nawet celować muszą za gracza.

Opublikowano

We wszystkich grach można wyłączyc

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale w wiekszosci gier wylaczenie auto-aimu rowna sie tylko jego zmniejszeniu. Malo jest gier gdzie mozna go naprawde wylaczyc.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja przy żadnej grze nie musiałem uczyć się strzelania na nowo wystarczy mi max paręnaście minut by się przyzwyczaić. Nie wiem może dla tego że nie oczekuje cudów na kiju (precyzja alak lawa+ mycha) a może dla tego że jestem przyzwyczajony do grania na padach i akceptuje ich ograniczenia :unknown:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Auto-aim nacelowuje na daną postać, lub blisko tej postaci - ty wybierasz, w którą część ciała chcesz strzelić. W rzeczywistości jakie to ma znaczenie, skoro każdy może grać na tej zasadzie i wtedy również liczy się skill? Ktoś powie, że od razu po przejściu na PC gracz konsolowy nie miałby szans. OK, to samo działa w drugą stronę, wiem z autopsji.

Opublikowano

Ktoś powie, że od razu po przejściu na PC gracz konsolowy nie miałby szans. OK, to samo działa w drugą stronę, wiem z autopsji.

Bzdura jakoś nie miałem problemów z przesiadką z pada na klawe i myszkę ba miałem taki poziom że gimbusy oburzały się że jestem cheaterem :rofl2: Jeśli masz rzeczywiście choć trochę "skilla" to nigdy nie będziesz miał problemów. ze zmiana kontrolera czy będzie to pad czy też klawa + mycha. Wiem to z własnego jak i znajomych doświadczenia.
Opublikowano

Jak myślicie, kogo wrzucą w polskim dubbingu do Halo 4 jako Master Chiefa? Szarpną się na jakiegoś znanego aktora czy pójdą tradycyjnie po Boberka, Pawlaka lub Zbrojewicza?

Mam nadzieje, ze bedzie kinowa wersja.

"Polscy aktorzy" - zart dnia xD

Jesli juz to mam nadzieje, ze MS nie pojdzie sladami sony i nie dadza Jacykowa xDDDD

No coz, jacy uzytkownicy tacy "aktorzy".

M$ ma już swoich ludzi od dubblingu:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=puNEJZTKnUo

Ps. Podobno w role Mistrza Szefa ma się wcielić aktor który podkładał głos pod Yode!!! :yahoo:

Opublikowano

Wyszkoczę jak Filip z konopi, ale posty w temacie o GTA V mnie do tego skłoniły, właściwie przypomniały. Zdaję sobie sprawę, że zaraz zjawi się wiadoma osoba, ale nie mam chęci na przepychanki na ten temat. Wyrażę tylko swoje zdanie i wydaje mi się, że nie jestem jedyną osobą, która myśli podobnie.

Wku*wia mnie, kiedy ktoś mi wciska, że nie jestem PRAWDZIWYM (cokolwiek to znaczy) graczem, bo nie podoba mi się Mario i mówię mu, że przed premierą wiem, że ta gra nie jest dla mnie. I słyszę tekst: jak możesz wiedzieć przed premierą, że gra jest chu.jowa? No dla mnie jest * (chyba lepiej wiem, co ma szansę mnie wciągnać i jakiego gry preferuję. Ku*wa, byłem gnojkiem, to mnie ten klimat wciągał (być może gdybym jeszcze chodził do szkoły, to mając możliwość pograłbym na informatyce z nudów - ale wyłącznie w tego 2D, w te nowe wstydziłbym się publicznie) teraz od gier wymagam względnego realizmu, nie skakania grubym hydraulikiem i jego przydu.pasem po grzybkach. Do tego ta gra jest mimo wszystko tym samym od kilku części. Ktoś przesadza z tym odgrzewaniem kotleta, bardziej, niż twórcy CoD. Mocno zmienił się gameplay względem pierwszych częsci, ale nie w jakieś arcydzieło (oczywiście bywa wymagający, ale po prostu mnie nie wciąga i nie mam zamiaru grać w coś tylko dlatego, że tak wypada - gry mają cieszyć, przynajmniej ja gram w taki celu), zmieniła się grafika, ale na dzień dzisiejszy odstaje (tak, wiem, ograniczenia konsoli). W pełni oddaje bajkowy kilmat, ale właśnie - bajkowy, ja z bajek wyrosłem. W fabule nie jestem zorientowany. Wciaż celem jest uratowanie jednej i tej samej księżniczki, czy doszli w końcu do wniosku, że to idiotyzm? Może z braku pomysłów w ogóle zrezygnowali z fabuły?

* Nie pisze, że w ogóle jest - DLA MNIE jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.