Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Mark of The Ninja kolejny ex który potwierdza, że to X w tym roku ma najlepszy line up ;]

potwierdzam genialna gra.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

A ja nie potwierdzam. Pińsetna platformówka 2D, tym razem w konwencji skradanki...

Opublikowano

Nie korzystam z filmów w .mp4 więc nie rzucę ci od tak programu, ale na pewno jakiś jest ;) AVIAddXSubs ma możliwość przygotowania napisów do .mp4 ale chyba nie są obsługiwane przez PS3, nie sprawdzałem.

Opublikowano

Napisy muszą byc w srt? Bo ja używam AVI recomp, ale tam to się do jednego odcinka serialu z 40 minut robią.

Opublikowano

Tak w .srt sprawdź program Subtitle Workshop. Proces wygląda tak: otwierasz plik .txt i wybierasz zapisz jako SubRip. Dodatkowo możesz sobie sam dodać synchronizacje i wszystko co jest związane z napisami.

Opublikowano

A ja nie potwierdzam. Pińsetna platformówka 2D, tym razem w konwencji skradanki...

No tak, przeciez bylo tyle platformowek w konwencji skradanki :sorcerer:

Zaraz czy to nie Ty walisz gruche do platformersow z mario? :confused:

Ok sa super, ale one sa wlasnie w wiekszosci takie same od lat.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Które są w większości takie same od lat? Konkretnie, tytuły. Na które platformery z Mario fapuję?

Platformówek 2D na XLA/PSN jest od zawalenia. Mark of the Ninja jest ok, ale to kolejna gra tego typu. Bardzo dobra, ale kolejna

Opublikowano

ale ten ninja wyglada nedznie, nawet na komorce bym nie grał, jeszcze gorsze niz shank.

Opublikowano

Które są w większości takie same od lat? Konkretnie, tytuły. Na które platformery z Mario fapuję?

Platformówek 2D na XLA/PSN jest od zawalenia. Mark of the Ninja jest ok, ale to kolejna gra tego typu. Bardzo dobra, ale kolejna

No tak bo kolejny mario to nie kolejna gra tego typu WTF

Opublikowano

http://www.niezgrani...mmer-of-arcade/

To nie jest najlepszy czas dla X360. Exowo bieda, zapowiedzi exów też dosyć mało, awarie XBL! , IE bez flasha, problemy z brakiem patchy, Trialsy na PC, konkurencja zamiata promocjami, a teraz ludzie wypięli się na jego cyfrową dystrybucję i ofertę gier mającą osłodzić nieco sytuację. Halo 4 i Forza H mają szansę w listopadzie strzelić honorowego gola, ale gdyby nie multiplatformy byłoby tragicznie.

Ps. Współczuję posiadaczom tylko X'a, przecież oni też są graczami, jak ja...

Opublikowano

No widzisz a z ps3 jest jeszcze gorzej, więc nie wiem do czego piejesz, martw się o swoje a od iXa się od(pipi) :)

I przestań przeżywać jak mrówka okres.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Co bys nie napisal to i tak PS3 wypada gorzej w tym roku. No ale w przyszlym bedzie pewnie na odwrot, tylko bedzie mnie to malo obchodzic bo bede grac juz na nextboxie.

Opublikowano

Pomijając, że sam Minecraft: Xbox 360 Edition zarobi w tym roku zapewne więcej dla Microsoftu niż całe PSN z P+ razem wzięte :P

Faktycznie tragedia.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Szkoda Mendrek, że nie możesz sam sobie wybrać w co grasz tylko bierzesz to, co Ci Sony rzuca z pańskiego stołu w postaci P+. Nie rozumiem tej usługi ani motywów, którymi się kierują ludzie, którzy ją kupują

Opublikowano

Awarie XL! xDDDDDDDD

Opublikowano

Wesker, bo już za 140 PLN dostaję się MASĘ stuff'u, w dodatku jeszcze ciepłego, w tym tytuły na które skąpi się czasami grosza, lub nie miało się czasu zagrać. Wystarczą 2-3 tytuły, a już jesteś do przodu. To są mocne gry, a nie jakieś ochłapy. A gier w ciągu roku dostajesz regularnie i dziesiątki, plus parę innych bajerów (triale, bety, multimedia, ect.) Trzeba być ślepym by nie widzieć w tym miazgi.

Ps. Ciekawe bracie Albercie, że nie dziwi Cię czemu ludzie płacą za o wiele mniej dający Gold! Hm?

Opublikowano

Co bys nie napisal to i tak PS3 wypada gorzej w tym roku. No ale w przyszlym bedzie pewnie na odwrot, tylko bedzie mnie to malo obchodzic bo bede grac juz na nextboxie.

nie jest do końca pewne że nextbox wyjdzie pod koniec 2013 roku...

Opublikowano

Nie korzystam z filmów w .mp4 więc nie rzucę ci od tak programu, ale na pewno jakiś jest ;) AVIAddXSubs ma możliwość przygotowania napisów do .mp4 ale chyba nie są obsługiwane przez PS3, nie sprawdzałem.

No wlasnie szukalem juz sposobu na wrzucenie napisow do MP4 i go niestety nie znalazlem.

AVIAddXsubs teoretycznie ma taka opcje, ale to nie dziala - probowalem juz wiele razy.

A prawda jest taka ze filmy w HD sa albo w formacie MKV, albo MP4 - z MKV nie ma problemu, tyle ze nie wszystkie filmy mozna znalesc w tym formacie.

Wiec niestety z napisami na PS3 wcale nie jest tak rozowo - jak dla mnie to idiotyzm ze sprzet ktory niby ma byc kombajnem multimedialnym nie odczytuje napisow z pliku .srt / .txt.

Opublikowano

Mi Gold jest zwyczajnie w świecie niepotrzebny, więc go nie kupuję. Ale jest konkretny: dostajesz to i to za tyle i tyle. Natomiast P+ przypomina mi taki karnet do restauracji gdzie kupujesz obiady na miesiąc z góry i dostajesz na talerz to co się kucharzowi nałoży. Raz może to być schabowy, a raz stary chleb ze smalcem. I jak Ci się nie podoba to nie jedz. Zupełnie nie podobają mi się założenia P+. Wolę jeść to na co mam akurat ochotę, a nie to co się kucharzowi nałoży. I jak jest fart to się zgramy. Co miesiąc oglądam co jest w tym P+ i może ze dwa razy pomyślałem sobie: "hmm, fajnie!". Z reguły jest to meh...

Opublikowano

Jakbym kupil teraz ps3 razem z plusem to bede mial dostep do tych wszystkich gier wydanych dotychczas?

Opublikowano

Oczywiście, że nie

Opublikowano

Pomijając, że sam Minecraft: Xbox 360 Edition zarobi w tym roku zapewne więcej dla Microsoftu niż całe PSN z P+ razem wzięte :P

Faktycznie tragedia.

no to jest tragedia ze tyle ludzi kupuje taki szajs, i potem beda wydawac wiecej takich gowien

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

a moze ktos rzucic tytulami z ostatnich kilku miesiecy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.