Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Stono, znam wielu co mieli dość PC-ta (w tym mnie) i kupili konsolę.

Nie znam nikogo kto miał dość konsoli i kupił PC-ta... prędzej inną konsolę.

Nie ma co być upartym, z konsolami po prostu jest lepsza frajda.

Przecież parę stron temu bodajże Paliodor opuścił PS3 na rzecz PC :/

ja zrobiłem podobnie ostatnio, tyle że Xa sobie zostawiłem... od tak żeby czasami pograć z kumplami przy browarku

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Cicho, na HOME się takich rzeczy nie dowiesz więc skąd Kulaworęki ma to wiedzieć? Niech żyje sobie w błogiej nieświadomości jednordzeniowego świata pełnego wesołych kĄsolomaniaków którzy nie mają komputerów w domach.

Opublikowano

Stono, znam wielu co mieli dość PC-ta (w tym mnie) i kupili konsolę.

Nie znam nikogo kto miał dość konsoli i kupił PC-ta... prędzej inną konsolę.

Nie ma co być upartym, z konsolami po prostu jest lepsza frajda.

Przecież parę stron temu bodajże Paliodor opuścił PS3 na rzecz PC :confused:

Nie znam tego człowieka :/

Stona, oczywiście PC do pracy, konsola do grania. Życie powinno być uporządkowane.

Opublikowano

Najważniejsze że w to wierzysz Mendrku. Bo w coś wierzyć trzeba. Jedni wierzą w bogów, inni wierzą w pieniądz, a Ty wierzysz że na PC się nie gra. Dotrwaj w tym do śmierci [której oczywiście Ci nie życzę, bo nie wypada życzyć śmierci ludziom o ograniczonym umyśle], a myślę że jeden rdzeń Cię jakoś wynagrodzi. Może dostaniesz pokój VIP w niebiańskim HOME?

Opublikowano

Stona, czemu jesteś taki niemiły? :(

Nie znam tego człowieka :/

Pomidora nie znasz? :blink:

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Stono! Najważniejsze, że wciąż masz szansę dołączyć do grona szczęśliwych graczy - tj. posiadaczy konsol (to synonimy w zasadzie), tak jak zrobiła to branża kilka lat temu obierając za priorytet gry konsolowe. Oczywiście nie neguję że na PC-tach się gra, tak jak i na niektórych kalkulatorach są gry, czy w starych telefonach - ale nie ukrywajmy nie są to sprzęty pod gry, a raczej są dla nich dodatkiem. Życzę Ci oby tego szczęścia zostało Ci jak najwięcej, byś jak najwcześniej przekonał się do sprzętu który Z NATURY służy do grania, i jest pod to stworzony.

Ps. Zakładam że nie jesteś jakimś no-lifem grającym w Metina czy inne "wyciągarki kasy", do czego głównie ostatnio PC służy.

Opublikowano

Kupilem abonament na 3 miechy.

59 pln i w pisdu darmowego materialu.

Tu sony... zaplusowalo ;]

Opublikowano

Jeśli stać Cię tylko na komputer ze zintegrowaną grafiką i grywasz na nim tylko w jakieś Tibie, to już nie miej o to pretensji do reszty świata. To nie jest od razu powód żeby kupować jednordzeniowe pudełko które służy TYLKO do grania w gierki i oglądania filmow BR. Gdybym się jarał jakimiś pokemonami czy innymi laserkami-blasterkami które strzelają do gnomów po lasach to pewnie bym sobie kĄsolę kupił ale...UWAGA... nie jara mnie to. Wolę pograć w Battlefielda czy innego FPSa lub popykać w jakąś strategię. Raz na ruski rok ukończę jakiegoś Asasyna czy innego Batmana ale nie dlatego że więcej gier tego typu nie ma, tylko dlatego że ...UWAGA... raczej nie interesują mnie tego typu pozycje [!].

Tak wiem, szok.

Opublikowano

Stona nie kłam! Mendrek wie lepiej co jest najlepsze dla nas wszystkich i to jest FAKT.

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Mendrek, jeśli PC nie służy do grania, to dlaczego wszystkie multiplatformy na E3 były pokazywane właśnie na PC?

Opublikowano

Kupilem abonament na 3 miechy.

59 pln i w pisdu darmowego materialu.

Tu sony... zaplusowalo ;]

A ściślej, materiału w cenie. On nie jest darmowy ;)

Opublikowano

Po pierwsze, PS3 ma osiem rdzeni i jako posiadacz PC-ta powinieneś się znać na hardware, bo częściej wszak masz z nim kontakt, gdy musisz coś wymienić żeby gra w ogóle chciała odpalić.

Na konsolach masz też wiele usług, ale fakt że głównie chodzi o granie i multimedia. Czy to źle? To rzecz do rozrywki i to ona w tej roli spełnia się najlepiej. PC to taki pół-środek. Branża wybrała konsole i pod nie tworzy gry, bo się im bardziej opłaca. Gry jak i dla młodszych, jak i dla dojrzałych graczy.

Twój PC-et to taki więc BF-player, choć mimo że jest więcej graczy, to plansze są większe i ostatnio np. grałem na Penisuli u znajomego, to częstotliwość spotykania przeciwnika była praktycznie taka jak na PS3 (zaraz powiesz że miałem pecha, czy coś w tym stylu).

Beniek: Bo łatwiej z tego zrobić prezentację? Istotne jest, że wyjdzie na konsole, proste.

Opublikowano

Pro tip Mendrek, wybierz serwer na 64 graczy, nie na 24 :sorcerer:

Wiem, mogłeś nie być świadom faktu, że na PC tylu graczy na raz na jednym serwie może grać.

PSX. GRAŁEŚ W BF3 NA PC? I ile razy zginąłeś od AIMBOTA? Pewnie co 3 sekundy, nie?

PS2. No popaCZ, czyli na PC mogę robić to samo co na kĄsoli tylko więcej, a mimo to twierdzisz że to tylko BFplayer. Yhy.

PS3. Jak wiadomo PS3 ma tylko jeden rdzeń.

Opublikowano

Dalej nie mogę uwierzyc że Jaczes kupił ps3 ;)

Ty na tym ps3 będziesz też grał w multiplatformowy czy tylko exy?

Opublikowano

Exy, mordobicia i pilki.

I move :potter:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

PS3 ma jeden rdzeń.

PS'iak w ogóle nie ma rdzeni, a i tak ma ładniejsze exl. od trzyrdzeniowego "potwora". Ciekawe, prawda?

Opublikowano

Czekaj Stona czyli twierdzisz że kompy się lepiej nadają do gier i dają więcej frajdy niż twoje konsole przez Ą ?

Opublikowano

Tak, dają mi więcej frajdy niż kĄsole.

Co w tym takiego dziwnego że musiałem to jeszcze raz napisać?

Opublikowano

pilki.

A z piłki to PES czy FIFA?

Opublikowano

A co to kurwa jest, randka w ciemno?

Opublikowano

Nie wiem jeszcze, zastanowie sie. PES mnie w(pipi)ia, bo gra sie toczy w srodku pola caly czas.

Opublikowano

A co to kurwa jest, randka w ciemno?

Już nie bądź taki zazdrosny. Nie bój się, szprota na pewno zaprosi cię na 13. urodzinki.

Opublikowano

A jak nie i zamiast mnie zaprosi Jaczesa? :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.