Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Vesper:

na Xboxie 360. Na PC nie mam nawet 100 gb gier, dopiero zbieram (chociaż kasuje ostatnio jak kończę). Na Xboxie za to wolę je zostawiać, zwiększa wartość samej konsoli. Z PS3 za to różnie było, miałem wersje 60 GB, potem 40 GB, a ostatnio 320... i nigdy nie miałem problemów z pamięcią, bo kiedyś nie było tych chorych instalek.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

To opcjonalne zgrywanie gier w rzeczywistości jest po prostu zgrywaniem gier. Nie znam nikogo, kto mając możliwość tego nie robi. Ba, sam nauczony korzystaniem z tego sprzętu zacząłem. W nocy słychać pracę napędu, szybsze loadingi, konsola potrafi porysować płytę (zdarzyło się, a gra za 200zł, premierowa i nie, nie przewracałem konsolą, a nawet gdybym lekko szturchnął mebel, to to nie jest średniowiecze).

Albert@ Nie ma poprawek do gier, brak opcji zrzucania filmów, muzyki, zdjęć...

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

Moja konsola ma 6 lat i jeszcze nic nie porysowała ^_^ Dziwne, że zawsze nieszczęścia przytrafiają się hejterom ^_^

Opublikowano

Moja konsola ma 6 lat i jeszcze nic nie porysowała ^_^ Dziwne, że zawsze nieszczęścia przytrafiają się hejterom ^_^

Hejterom? Aha, Xboksa można tylko gloryfikować.

Opublikowano

Vesper, nie. Można też używać po prostu. Ja nawet nie zwracam uwagi na jakiej konsoli gram, ważna jest gra

Opublikowano

@Fenikz

na ps3 też bez problemu

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

muzykę można zrzucić na Xa bez problemu (no prawie).

Bez problemu, wystarczy, że będzie to format WMA. Wystarczy nagrać płytę, z której później zrzuci się muzykę na dysk.

Opublikowano

Vesper, nie. Można też używać po prostu. Ja nawet nie zwracam uwagi na jakiej konsoli gram, ważna jest gra

Ale jeśli ktoś napisze coś negatywnego na PS3, chętnie się dołączysz.

Opublikowano

Jakie przypuszczenia XD Tak to jest jak się do tematu randomy wbijają. Sony przeżarło już jakieś 70% zysków, które wypracowało PSX i PS2, to jest fakt, wszystko wyliczone z danych Sony. Sony straciło 50% rynku na rzecz X360 i Wii i to też jest fakt. Microsoft sprzedaje swoje konsole od rewizji Slima dużo powyżej kosztów produkcji, te średnie 100$ to też jest fakt i zostało wyliczone, na marginesie napiszę, bo pewnie nie wiesz, że X360 Slim ma GPU i CPU na jednej "kości". Xbox sprzedał się 24 mln, X360 już prawie 3x lepiej, a przecież nie przestaną z dnia na dzień sprzedawać konsoli, kolejny fakt. To że Microsoft już praktycznie spłacił Xboxa, to też jest fakt i było wyliczane na podstawie ich raportów finansowych.

Serio, nie będę ci ostatnich 4 lat teraz streszczał i przedstawiał tabelki, wykresy, które tu już dawno były zamieszczane.

Nie masz argumentów to wysuwasz jeden random. Ten random, o którym mówisz ma więcej wspólnego z grami niż ty. Chyba, że bawiłeś się wcześniej w granie niż powstało Atari 2600, ale w to wątpię. Bzdury piszesz nie poparte żadnymi faktami. Daj mi dowód tu i teraz, że SONY straciło na rzecz Xboxa 360 i Nintendo 50% runku. Dowód? Pytam jeszcze raz ciebie skąd wiesz jaki byłby rynek gdyby nie powstał Xbox 360? No jaki?Skąd wiesz ile konsol PS3 by się sprzedało? No nie dziwota, że PS3 sprzedaje się gorzej niż PS2 jeżeli rynek konsolowy zmienił się od tego czasu diametralnie. Co ty w ogóle porównujesz sytuację z 1994 r kiedy Plasytation powstało z tą co mamy obecnie. Kompletnie dwa różne światy. Zupełnie inne koszta produkcji etc. Powiadasz MS wygrał? Może jako firma tak, ale my gracze na pewno nie, bo jechanie na bezczelnego tylko na multiplatformach w postaci słabego portu z PC jest największą łatwizną jaką można robić. Ta firma jest w ogóle fenomenem bo od samego początku powstania zawsze jechała na fuksie tak na prawdę nic nie wnosząc do branży, a kopiowała tudzież kradła na chama co się dało. Może i PS już nie jest tak znaczącą firmą co kiedyś, ale przynajmniej czegoś dokonali w branży gier. Szli pod prąd, aż do momentu kiedy rynek poszedł na łatwiznę i zaczęły powstawać te śmieszne porty gier z PC jako antidotum na wszystko. Tutaj MS popłynął bo jest w swoim żywiole. Zobaczymy jak długo będzie jechał tylko na multipltformach w następnej generacji. Bo dla graczy najważniejsze są gry, a gry to nie tylko porty z PC.

Opublikowano

Vesper, weź nie pie@dol o tym urojonym rysowaniu płyt w X360. Możesz hejtować, ale nie kłam.

No i faktycznie, straszne, że na X360 można sobie całą grę zgrać na HDD i mieć dużo szybsze loadingi niż na PS3, normalnie tragedia.

Dixi - drugi M@@@@@@@ normalnie XD Jesteś randomem, to też fakt. Produkowałem się przez 3 edycje tego tematu, jak chcesz, to sobie poczytaj o tych rzeczach, o których ci tu piszę.

No same multiplatformy, heh. Mam 24 ex'y na X360 i to samego retaila, masz tyle wszystkich gier na PS3 chłopcze?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Vesper, weź nie pie@dol o tym urojonym rysowaniu płyt w X360. Możesz hejtować, ale nie kłam.

No i faktycznie, straszne, że na X360 można sobie całą grę zgrać na HDD i mieć dużo szybsze loadingi niż na PS3, normalnie tragedia.

Niekumaty jesteś i w sumie mógłbym nic nie odpisywać. Ale przynajmniej Cię o tym poinformuję.

Dixi ma rację. Wie o czym mówi.

E: Nie wiesz, co znaczy słowo "hejtować" - jako stały bywalec tego tematu powinieneś mieć to opanowane. Jesteś na forum dłużej niż Dixi, powinieneś wiedzieć, co znaczy słowo "random" na tym forum.

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

@Don

Ja mówię o poważnych tytułach. Możesz mieć nawet 100, a kto je zna....a tym bardziej szanuje...Bądź poważny.

Opublikowano

ShopTo.net, the leading online entertainment retailer is reporting the highest pre-orders for a games console in the retailer's history following the global announcement of the Nintendo Wii U last week.

"The reaction has been phenomenal with 500 pre-orders in the first hour after the Wii U announcement on Thursday, and the following 48 hours saw similar levels of pre-orders as gamers rushed to secure their hardware for Christmas"

"As expected with such a highly anti(pipi)ated announcement of Wii U, we've had lots and lots of interest since Thursday," said a spokesperson for GAME. "Pre-orders are exceeding expectations with the black console proving the most popular so far.

Opublikowano

Don:

Moja premierowa 360tka po roku trafila do serwisu, poniewaz naped porysowal mi sam z siebie plyte. No ale dzieki temu po dwoch tygodniach oddali mi sprawna konsole z miesiecznym goldem i 4 grami w ramach rekompensaty :)

Vesper i Dixi LOOL Dwa randomy sie dobraly i sie plusuja jeszcze xD

Opublikowano

@Don

Ja mówię o poważnych tytułach. Możesz mieć nawet 100, a kto je zna....a tym bardziej szanuje...Bądź poważny.

Aha, kolejny, który będzie mówił, które gry są poważne, a które nie. No bo tak to rozumiem. W skrócie: PS3 - poważne / X360 - niepoważne :)

Opublikowano

Don:

Moja premierowa 360tka po roku trafila do serwisu, poniewaz naped porysowal mi sam z siebie plyte. No ale dzieki temu po dwoch tygodniach oddali mi sprawna konsole z miesiecznym goldem i 4 grami w ramach rekompensaty :)

PS3 i X360 to dobre konsole (ot tak, żeby nie było, że off).

Dwa "randomy" (kolejny, który uważa się za elyte, a nie zna znaczenia tego słowa na forum), które mają coś do powiedzenia, w przeciwieństwie do Ciebie. Gdzie Ty widzisz, żebym dostał jakiegoś plusa?

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

Don:

:)

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Faktycznie, bylem pewny ze tez glupoty masz wyplusowane. No ale tak czy inaczej lizanie sie po jajkach jest az nadto widoczne.

BTW Pogralem w Shadow of the Colossus po raz pierwszy (kolekcja ICO) - po dwoch potyczkach slabizna jak dla mnie (ICO nadal bardzo mi sie podoba), ale po tych wszystkich zachwytach nad kolosami delikatnie mowiac sie zawiodlem. Niech lepiej ten Last Guardian nie wychodzi :P

Opublikowano

@Don

Aha, kolejny, który będzie mówił, które gry są poważne, a które nie. No bo tak to rozumiem. W skrócie: PS3 - poważne / X360 - niepoważne :)

Nie. PS3 ma dużo więcej poważnych gier niż Xbox. W tę mańkę.

Opublikowano

Faktycznie, bylem pewny ze tez glupoty masz wyplusowane. No ale tak czy inaczej lizanie sie po jajkach jest az nadto widoczne.

BTW Pogralem w Shadow of the Colossus po raz pierwszy (kolekcja ICO) - po dwoch potyczkach slabizna jak dla mnie (ICO nadal bardzo mi sie podoba), ale po tych wszystkich zachwytach nad kolosami delikatnie mowiac sie zawiodlem. Niech lepiej ten Last Guardian nie wychodzi :P

Bo raz napisałem, że ma rację? Teraz to dopiero LOL. Skoro sam przyznałeś, że X360 potrafi porysować płyty, to jakie głupoty masz na myśli?

Opublikowano

@Don

Nie. PS3 ma dużo więcej poważnych gier niż Xbox. W tę mańkę.

''poważne i niepoważne gry'' sonyboty w natarciu :rofl2:

Opublikowano

Tak, wszyscy wiemy że w tym roku xboty dostaną najpoważniejszą grę ever (nie musisz wrzucać już gifów).

Opublikowano

Krasnale in coming

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.