Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Z oficjalnej strony Playstation:

and owners of the 12GB model will be able to connect a 5 inch SATA internal hard drive with use of an official Mounting Bracket, or opt for purchase of an official PlayStation 250GB internal HDD.

Z neogafa:

- 250Gb HDD -> 89.99€ (can only be used on the new PS3).

- When using dedicated HDD, flash memory cannot be used as inner storage.

- Users will need to use the separately sold “Vertical Stand” to set the new PS3 in vertical position ($14.99).

Czekam na wytłumaczenie jak tek krok w tył jest jednak krokiem naprzód XD

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 299,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano
  • Autor

Czyli ktoś kto nie potrzebuje pół terabajta dysku, jednocześnie uważa 12gb za komiczną wartość nie ma czego tu szukać. Nic pośredniego. Brawo Sony [*]

500GB to już naprawdę trzeba "umieć" wykorzystać, nawet na PS3 z tymi instalacjami.

Opublikowano

Będzie wersja 250Gb w cenie obecnej - 250$

Opublikowano

Czyli ktoś kto nie potrzebuje pół terabajta dysku, jednocześnie uważa 12gb za komiczną wartość nie ma czego tu szukać. Nic pośredniego. Brawo Sony [*]

500GB to już naprawdę trzeba "umieć" wykorzystać, nawet na PS3 z tymi instalacjami.

Wystarczy kupić PS+ i cieszyc sie ogromem gier za free

Ja mam PS+ od 2 lat i musiałem kasować ostatnio gry bo zapełniłem 320 GB - nie mam żadnej muzy ani filmów na ps3.

Opublikowano

Myślałem, że Sony obniży cenę jeśli już wypuszcza nowy model. Zwłaszcza, że będzie dostępny model bez dysku. WTF

Opublikowano

oni wolą jednak sprzedawać drożej swoją konsolę po ok 6 latach obecności na rynku :)

wiadomo technologia nie tanieję ...

Opublikowano

No coz, widocznie sa zadowoleni z ostatniego miejsca na swiecie pod wzgledem sprzedazy :)

Mendrus juz nie bedzie mogl mowic jakie to sony jest wspaniale, bo pozwala uzywac dyskow 3rd party :)

Opublikowano

O (pipi)a, ale jaja. Jednak MaZZ miał rację - w Europie nie będzie wersji PS3 z 250 Gb dyskiem, będzie tylko 12 Gb za ok. 900 zł i 500 Gb za ok. 1200 zł :D

Wychodzi na to, że w Europie ceny poszły w górę, tym bardziej, że po obecnej cenie dalej będzie można kupić PS3... ale bez HDD XD

Opublikowano

- Users will need to use the separately sold “Vertical Stand” to set the new PS3 in vertical position ($14.99).

Sony pluje w twarz swoim "fanom", no, ale Mendrek nie widzi problemu.

Opublikowano

tak Sony się odwdzięcza Europejskim fanom :) podnosi ceny :P

dobrze czytam że oni chcą dopłaty za możliwośc postawienia konsoli pionowo?

Edytowane przez typfon

Opublikowano

jaja z tymi dyskami...jedna z super cech ps3,że można za przysłowiowe grosze zmienić hdd na większy poszła się walić...tak samo szkoda mi było linuxa...ubuntu przy współpracy z szarą strefą mógłby być teraz mega kombajnem multimedialnym

Opublikowano

Nom, za rok wypuszcza PS3 na ktorym nie bedzie mozna ogladac blu-ray, filmow, zdjec, etc, do tego pyerdolna tradycyjnie w wyzszej cenie.

Nawet Mendrek zamknal morde xDDD

Piekne to jest xDDD

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Ja nie mialbym problemu. Mam 320 gb wersje i(pipi) sie jak moge, zeby go nie zapelnic, usuwajac instalki gier, ktore mam w kolekcji itd. Usuwajac gry z PSN, w ktore "w najblizszej przyszlosci" nie bede gral.

Opublikowano

te podstawki są od czasów PS2, dopiero się obudziliście?

Opublikowano

Im bliżej końca generacji tym bardziej ograniczają swoją konsolę. PS4 będzie odtwarzać tylko gry i muzykę oraz będzie miało Memory Cardy.

Opublikowano

Hehe sony wietrzy magazyny xDDD

Mendrke ile podstawek kupujesz?

Opublikowano

te podstawki są od czasów PS2, dopiero się obudziliście?

ps3 nie da się postawić bez podstawki?

Opublikowano

jaja z tymi dyskami...jedna z super cech ps3,że można za przysłowiowe grosze zmienić hdd na większy poszła się walić...tak samo szkoda mi było linuxa...ubuntu przy współpracy z szarą strefą mógłby być teraz mega kombajnem multimedialnym

Do "dzisiaj" szedłeś do sklepu i za ok. 900 zł dostawałeś PS3 z HDD 160-320 Gb. "Dzisiaj" pójdziesz do sklepu i za te same pieniądze dostaniesz PS3 z 12 Gb flashem :P

"Ktoś" tu wcześniej pisał jak to Microsoft dyma graczy - czekam na fotę jak ten ktoś się nadstawia bo leci w jego stronę 30 cm dildo :P

Opublikowano

Jaka żenada czytając komentarze żyd boksów. Obojętnie co by SONY nie zrobiło to byście jak stado baranów tak samo szukali dziury w całym. Obojętnie co. Cena by spadła to byście szukali czegoś innego. Wszystko było by gites to wygląd byłby zły etc. Parodia.

Opublikowano

Może przynajmniej stare slimy zejdą z ceny.

Do momentu wyprzedaży zapasów pewnie będzie można kupić stare wersje taniej.

Jaka żenada czytając komentarze żyd boksów. Obojętnie co by SONY nie zrobiło to byście jak stado baranów tak samo szukali dziury w całym. Obojętnie co. Cena by spadła to byście szukali czegoś innego. Wszystko było by gites to wygląd byłby zły etc. Parodia.

Ale co Ty pindolisz chłopie? Jakiej dziury w całym? Sony właśnie podniosło ceny swoich konsol w Europie, a za tę samą cenę co dotychczas dostaniesz gorszy sprzęt bo bez HDD. Do tego już nie będzie można tak bezproblemowo podłączyć jakiegokolwiek dysku HDD bo od teraz trzeba jakieś przystawki dokupić albo oficjalny dysk 250Gb, który sony wyceniło na prawie 400 zł. Mało tego, jak już wsadzisz jakiś dysk do tego slima, to nie będziesz mógł korzystać z tej pamięci flash.

Smołą ktoś ci oczy zamalował?

Opublikowano

No pewnie maja spore zapasy, skoro ps3 to najgorzej sprzedajaca sie konsola i kupuja ja jedynie kolesie typu Dixi i Mendrek.

Jak (pipi)a Lepper i Giertych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.