Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Kufa a miałem w planach pod koniec miesiąca kupić sobie nową wersję PS3 licząc na cenę w okolicach 800 plnów...

Przecież spokojnie kupisz za tą cenę (a pewnie i taniej bo sklepy będą chciały się pozbyć starych slimek) 160gb ps3 slim, więc nie wiem w czym problem. No chyba, że zależało ci na tej nowej, brzydszej i gorszej slimce.

Liczyłem na opcję większy dysk za mniejszą cenę.

A stare slimki jako towar deficytowy to raczej podrożeją ale do wypłaty jeszcze daleko i się zobaczy jak to będzie.

Bierz obecną wersję. 160 Gb kupisz za 800-900zł.

Za 899 w ultimie jest 320 , więc 160 w tym przedziale się nie opłaca brać.
  • Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Karas: Bez różnicy z jakim dyskiem. Jak to dodatkowa konsola, to może być i z 60 Gb.

Opublikowano

Sony to jednak dba o posiadaczy Vity. Dzięki ofercie PS+, w 2 albo 3 miesiące ściągniemy sobie pewnie calą bibliotekę gier na PSV XD.

Co za (pipi).any szrot.

Vita nie sprzedaje się u żółtych - Sony zapowiada port gry z PSP i port Ninja Gaiden 2.

Iksde.

Opublikowano

Nie znam neutralnego człowieka, który stwierdziłby, że PS3 Fat prezentuje się wizualnie gorzej od X360 Fat, który nie dość, że wyglądał tandetniej, to taki okazywał się w rzeczywistości, gdy się go oglądało z bliska.

nie wiem jak PS3 fat, ale x0 fat miał metalową obudowę i była ona naprawdę fachowa,

Opublikowano

No to możesz się nie doczekać. Valve takie pieniądze kosi z dystrybucji ze Steama, że właściwie nie opłaca im się robić własnych gier.

O staaaary widze, ze juz Excel kompletnie sie rzucil na mózg.

Firma której 80% personelu jest od tworzenia gier przestanie robic gry.

Opublikowano

Z Vitą to koszmar....ZERO fajnych tytułów z kraju z którego się wywodzi...po cichu liczyłem,że na TGS ta konsola wreszcie dostanie kopa...naiwny liczyłem,że Sega zapowie jakąś yakuzę, altus jakiegoś jrpg, podobnie jak SquareEnix, a tu dalej gów.niane porty.

Opublikowano

Karas: Bez różnicy z jakim dyskiem. Jak to dodatkowa konsola, to może być i z 60 Gb.

Masz racje ale jak miałby wydać te 800 na 160 to chyba lepiej te 100 dołożyć do 320 co nie ?

naiwny liczyłem,że Sega zapowie jakąś yakuzę,

Sega jutro ogłosi czym jest projekt Omega więc może coś jeszcze zapowiedzą.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Karas: Ale po co skoro nawet tych 160 Gb nie wykorzysta. Po co dopłacać do czegoś z czego na 100% nie będzie korzystał :P

Przypomina mi się jak do mnie babka z Ery dzwoniła i mówi żebym wykupił dodatkowe minuty za jedyne 1 zł. Ja jej na to, że nie będę płacił dodatkowo nawet tej złotówki skoro już obecny abonament wykorzystuję ledwie w 50%. Ona na to, no ale za 1 zł :P

Opublikowano

Nie znam neutralnego człowieka, który stwierdziłby, że PS3 Fat prezentuje się wizualnie gorzej od X360 Fat, który nie dość, że wyglądał tandetniej, to taki okazywał się w rzeczywistości, gdy się go oglądało z bliska.

nie wiem jak PS3 fat, ale x0 fat miał metalową obudowę i była ona naprawdę fachowa,

lianli_xbox360_1.jpg

To masz na myśli? Jej cena, wygląd + zabawa w przekładanie i strata gwarancji... Trzeba być naprawdę zdesperowanym.

Co wtedy z argumentem Xbox 360 - konsola, PS3 - PC?

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

Vesper, dobrze się czujesz? Białe X360 mają metalową obudowę. Widziałeś kiedyś Xbox'a? :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

kierva zgłupiałem, miałem falcona premium i miałem na 100% metalowa obudowę ... teraz w slimce plastiiiik

Opublikowano

Vesper, dobrze się czujesz? Białe X360 mają metalową obudowę. Widziałeś kiedyś Xbox'a? :P

Które, te pierwsze awaryjne, hałaśliwe suszarki? Mam Ci podesłać zdjęcia X360 Fat, której jakiś czas temu się pozbyłem?

No tak, już kumam. Nie interesował mnie X360 w czasach "świetności" sprzętowej.

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

Tak, pytam się bo jeżeli chodzi o jakość materiału to metal > plastik, a one są z metalu. Dziwne masz pojęcie tandety skoro dla Ciebie jest na odwrót :P

Nie wiem jak z tą awaryjnością. Mój chodzi ponad 4 lata bez problemów.

Opublikowano

moja była z 2008 miała metalową obudowę...

Opublikowano

Amelinowa dokladnie :potter:

Opublikowano
Tak, pytam się bo jeżeli chodzi o jakość materiału to metal > plastik,

zależy jaki metal i jaki plastik

cieńka amelinowa blaszka nie zawsze jest lepsza od porządnej jakości twardego tworzywa sztucznego. a ps3 slim ma cos takiego

grubas wygladal rzeczywiscie dziwnie i nie bede go bronił chociaz nie mial jakiegos specjalnie miekkiego plastiku (ale stary X tez mi sie nie podobał)

za to nowy ps3 slim wyglada jak polystation z bazaru u ruskich... nie wiem co to jest. moze to tylko fotki mylą oczy, ale wyglada to jak cienki tandetny plastik O_o

zwłaszcza te wyżłobione częsci, bo świecące po bokach wygladaja podbnie jak fat

swoją drogą teraz to już całkowicie wygląda jak toster

sucEP.jpg

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Po dzisiejszym dniu:

megatronisill-o.gif <---- Sony

Mendrek ------->

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Wyjmij ją z pudełka i włóż płytę z Gears of War.

Ostatnio nazwałeś mnie kłamcą, który "pie*doli głupoty", bo napisałeś, że zjawisko rysowania płyt przez konsolę MS to mit, który nigdy nie miał miejsca.

Mam podstawy, by nie do końca w to wierzyć, choć oczywiście może tak być (cytowany post).

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

Rysowaly plyty jesli podczas grania ruszalo sie konsola.

Opublikowano

Rysowaly plyty jesli podczas grania ruszalo sie konsola.

Tak, ale do tego też się już odniosłem. Niekoniecznie trzeba nią wywijać w powietrzu jak jakiś szympans.

Opublikowano

Ostatnio nazwałeś mnie kłamcą, który "pie*doli głupoty", bo napisałeś, że zjawisko rysowania płyt przez konsolę MS to mit, który nigdy nie miał miejsca.

Mam podstawy, by nie do końca w to wierzyć, choć oczywiście może tak być (cytowany post).

3,5 roku dużo gram (3/4 h dziennie) sprzedany dla slimki ani razu na gwarancji nie był ... działa do tej pory

Opublikowano

Ja wiem, że to trudno przyjąć do wiadomości, ale to jest fakt. Już nawet nie będę opisywał swojego przykładu, bo nikt mi nie uwierzy.

To nie jest przypadłość wyłącznie starych wersji konsol. Wpiszcie sobie w Google "Xbox Slim rysuje płyty".

http://xboxforum.pl/...je-plyty-86044/

To pewnie Mendrek napisał.

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

Zawsze, znajdzie się zyebany egzemplarz, ale sugerowanie, że to powszechne to inna mańka. Nie wierz sobie jak nie chcesz, ja jakiemuś randomowi ze stycznia niczego udowadniać nie muszę.

Mojemu kumplowi spaliło się PS3 = PS3 to szajs bo się pali.

Niezłą masz retorykę.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

teraz mam slimkę i nie macham x0 jak konsola ma dvd w napedzie, i jakoś mi nie rysuję

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.