Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ale na MW poczekam jak będzie w Plusie

FIXED xd

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

xbox 360 jest lepszy niz ps3 i koniec.

Twoje zdanie masz do tego prawo.

Opublikowano

Ale tu "koMuś" tyłek ściska, bo ciągle jakieś przytyki do mnie :) Gram na X360, na PS3, kupuję gry na obie konsole, nikomu nie wmawiam, która jest najlepsza i którą ma kupić, ale jestem mniej obiektywny niż user z jedną konsolą, który gry platynuje na jutiubie.

Generalnie BEKA :D

Piszesz, że masz dwie konsole ba wiecznie to podkreślasz tylko jakoś wiecznie głupkowate komentarze odnosisz tylko do jednej. To, że masz dwie konsole nie oznacza, że jesteś obiektywny, bo nie jesteś w ogóle w swoich ocenach. Na każdym kroku szukasz czegoś na PS czy to w formie rzekomej prawdy czy w formie sarkazmu. Szkoda, że tego samego nie piszesz w druga stronę. Ot taki z ciebie ekspert.

Zachowujesz się jak nieświadomy hetero w barze dla homoseksualistów. Zalecam lekturę blisko 2 tys. stron CW, może się czegoś nauczysz. A na początek przeczytać tytuł tematu.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

360 stron tematu ! :yahoo: Kto zgadnie do czego piję ten as xD

A tak na serio, nareszcie powrócił dobry trolling. Już to kiedyś pisałem, czytając farmazony xbotów i sonyklapów, nie trzeba mieć żadnej konsoli, przecież to jasne jak Słońce, że nikt nie zna PS3 lepiej od fanboja Xboxa i vive versa :)

Opublikowano

18 października ma być konferencja CD Projekt. Ponoć mają powiedzieć co nieco o "The Cyberpunk", innych tytułach,narzędziach do modowania dla Witcher2 i jakieś jeszcze niespodzianki. Warto bedzie o tym pamiętać.

http://www.dsogaming.com/news/incoming-details-about-cd-projekt-reds-cyberpunk-game-special-surprise-for-the-witcher-2-modders/

Opublikowano

Bedzie tak jak poprzednio - niczego nie pokażą i tylko powiedzą, że robią grę :P

Opublikowano

xbox 360> ps3

wygląd gier multiplatformowych xbox 360> ps3

xbl> psn

większy fun z gier sieciowych xbl>psn

komunikacja podczas gry xbox 360> ps3

gry "exy" xbox 360<ps3

no i co która konsola lepsza ? no no dawać dawać !!

Opublikowano

zapowiadza wieska 2 na ps3 :P

Opublikowano

xbox 360> ps3

wygląd gier multiplatformowych xbox 360> ps3

xbl> psn

większy fun z gier sieciowych xbl>psn

komunikacja podczas gry xbox 360> ps3

gry "exy" xbox 360<ps3

xbox 360< ps3

wygląd gier multiplatformowych xbox 360< ps3

xbl< psn

większy fun z gier sieciowych xbl<psn

komunikacja podczas gry xbox 360< ps3

gry "exy" xbox 360<ps3

Opublikowano

tanio spodziewałem się czegoś takiego od sonybota którego prawda boliiiiiii xDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Yeti@ nie zauważyłeś że ludzie tu zazwyczaj olewają wypowiedzi Boro ?

Opublikowano

Tania odpowiedz, bo z troską o twoją osobę, która prezentuje identyczny poziom co Daddy. Rodzina jakaś?

Yeti@ nie zauważyłeś że ludzie tu zazwyczaj olewają wypowiedzi Boro ?

Zauważyłem, ale coś mnie podkusiło aby odpisać. Przepraszam, już nie popełnię tego błędu.

Opublikowano

Muahaha Mendrek totalnie zownowany xD Mam go na liscie kontaktow na PS3 i juz widzialem co tam on (nie)ogrywa, ale nie sadzilem, ze inni ludzie o tym nie wiedza :P

Mendkrek tylko nie patrz na mojego trophy carda bo Ci sie przykro zrobi, ze taki xbot jak ja ma wiekszy level i najlepsze exy ogrywa :rofl2:

PS. Ktos tam wrzucal najlepsze exy na PS3 i na liscie znalazlo sie LAIR ... seriously ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Może Mędrek wyrósł już z gier, albo jest biedny studentem, który jedzie na zupkach chińskich. Ja tu nie widzę niczego śmiesznego.

Opublikowano

To teraz wiadomoc czemu sie jara PS+ i skladkami :)

Opublikowano

PS. Ktos tam wrzucal najlepsze exy na PS3 i na liscie znalazlo sie LAIR ... seriously ?

Ktoś inny wspomniał o Perfect Dark ;///

Ja jeno w demo Laira grałem i nawet-nawet :P <ślepy fanboj>

Opublikowano

Zabawie sie w Mendrka:

Metacritic:

PDZ - 81

Lair - 53

xDDDDDDDD

No i jezeli chodzi o PDZ mimo, ze gra byla sztywna w cholere to miala swietne multi i co-opa. Milo wspominam ten tytul.

Opublikowano

no LBP to juz 1000 wersji wydali na wszystkie platformy,ale ciągle coś nowego tak świetna gra

Opublikowano

Mendrek pamietasz jak wmawiales ludziom, ze Bayonetta na PS3 jest taka sama jak na X360 ?

Platinum Games: Bayonetta on PS3 was “our biggest failure”

Speaking to us as part of a ten-page feature in our new issue, E246, he discusses how Platinum declined handling the port itself, delegating the task to an in-house team at Sega, the game’s publisher. The resulting release suffered framerate and control issues which blighted the experience for many players, despite receiving largely positive review scores.

“The biggest failure for Platinum so far, the one that really sticks in my mind, is that port,” Inaba tells us. “At the time we didn’t really know how to develop on PS3 all that well, and whether we could have done it… is irrelevant: we made the decision that we couldn’t. But looking back on the result, and especially what ended up being released to users, I regard that as our biggest failure.”

http://www.edge-online.com/news/platinum-games-bayonetta-ps3-failure/

Edytowane przez Ins

Opublikowano

kurde, kolo ma jedną platformę, prawie w nic nie gra a najwięcej ma tu do powiedzenia. xD

btw

co tam na PokazSlajdów wychodzi w tym roku jeszcze, nie licząc oczywiście tych upośledzonych multiplatform 640p/20fps?

sorki za edyty.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

no super stronka Boro, Borderlands 2 wygląda lepiej na PS3 LOL XDDDD ELOELOL

Opublikowano

kurde, kolo ma jedną platformę, prawie w nic nie gra a najwięcej ma tu do powiedzenia. xD

btw

co tam na PokazSlajdów wychodzi w tym roku jeszcze, nie licząc oczywiście tych upośledzonych multiplatform 640p/20fps?

sorki za edyty.

Odezwał się lol Jesteś jednym z największych oszołomów tutaj, także daruj sobie takie teksty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.