Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Jak juz ktos chce zobaczyc jak koslawe sa multiplatformy na PS3 to niech korzysta z Digital Foundry, a nie tych baranow z Lens of Truth.

EDIT:

Dead or Alive 5 ledwo 7/10 dostaje =/ Kolejna seria spjerdolona po odejsciu Itagakiego ;(

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

takie cuda tylko na x360

[*]

takie cuda juz byly w NFS hp.

I nie trzeba miec konsol do tego

i ten (pipi) różowy ...

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Jaka bedzie Forza Horizon okaze sie po premierze. Zapowiada sie obiecujaco ale i tak trzeba poczekac na opinie i recenzje. Tak czy inaczej srednio jara mnie ten tytul tak jak i inne freeroamingowe scigalki. Oddalbym wszystkie racery na kazda konsole za PGR5 od Bizarre Creations.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No, albo Blura 2. Jedynka jest jednym z najlepszych arcadeowych racerow na tej generacji.

Opublikowano

Jaka bedzie Forza Horizon okaze sie po premierze. Zapowiada sie obiecujaco ale i tak trzeba poczekac na opinie i recenzje. Tak czy inaczej srednio jara mnie ten tytul tak jak i inne freeroamingowe scigalki. Oddalbym wszystkie racery na kazda konsole za PGR5 od Bizarre Creations.

O jaaaaa, nawet nie wiesz jak się zgadzam! PGR4 to najlepsze wyścigi wszechczasów

Opublikowano

No, albo Blura 2. Jedynka jest najlepszym arcadeowym racerem tej generacji.

Teraz jest dobrze.

Niech Activision plajtuje za to, że ich zamknęli.

Opublikowano

Niech Activision plajtuje za to, że ich zamknęli.

True. Moga robic z CoDem co chca, wisi mi to, ale za to co zrobili z Bizarre Creations powinni plonac na stosie.

PS. Mendrek tak sie oburzyl, ze az usunal mnie z listy znajomych na PSN xD Pewnie nie chce, zebym widzial jak cisnie non stop w gry z PS+ (a i tak mozna to latwo sprawdzic) :rofl2:

Opublikowano

To jakis zart, gosciu gada 360 stron o przewadze gowIII nad gow3 a wychodzi teraz że mogło mu chodzic jedynie o pisownie cyferki.

Kompletne nieporozumienie, ze swieca szukac fanow ps3 którzy przytakneliby temu wariatowi.

Boczysław przegiął pałkę, no ale taki ruch,acz nie ma czasu na exy.

Opublikowano

Niemiecka federacja konsumentów grozi Valve.Powód ? Regulamin Steam :

http://www.cdaction.pl/news-28998/niemiecka-federacja-konsumentow-grozi-valve-powod-regulamin-steama.html

Powraca kwestia kontrowersyjnego regulaminu usługi Steam, w którym odmowa akceptacji skutkowała usunięciem konta i wszystkich posiadanych w serwisie gier. Sprawą zainteresowała się niemiecka federacja konsumentów, która uważa, że nowy regulamin jest niesprawiedliwy dla klientów.

W wystosowanym do Valve piśmie przedstawiciele niemieckiej federacji konsumentów (Verbraucherzentrale Bundesverband e.V – w skrócie VZBV) uważają, że zmuszanie użytkowników Steama do akceptacji regulaminu pod groźbą usunięcia konta i przypisanych do niego gier stawia klientów w niekorzystnej sytuacji.

VZBV twierdzi również, że Valve powinno dostosować się do orzeczenia europejskiego Trybunału Sprawiedliwości, który orzekł, że użytkownicy mogą odsprzedawać swoje cyfrowe kopie gier i programów. Przypomnijmy, że twórcy Half-Life’a ominęli ten "problem", określając w nowym regulaminie Steama oferowane produkty, jako „usługi”.

Niemiecka federacja konsumentów dała czas na odpowiedź do 10 października. Jeśli do tego dnia Valve nie odpowie, wówczas VZBV skieruje sprawę do sądu.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

wątpię żeby im się udało wygrać z Valve

Opublikowano

Kupiłem ostatnio Gran Turismo 5. Po 5 godzinach ściągania patchy, instalacji i przygotowywania do gry trochę sobie pojeździłem, Spoko. Teraz włączam, bo miałem ochotę na kilka wyścigów i co mi się włącza? KOLEJNY PATCH!!!! Tym razem do wersji 2.08! TO JEST KARWA JAKIŚ ŻART! Serio, uwielbiam Uncharted, Ratchety i wiele innych gierek na PS3. Ale samej konsoli po prostu nienawidzę. Jest kawałkiem s(pipi)ego ścierwa... jak można było coś takiego wypuścić?

Opublikowano

Jeszcze nie widziałem na żywo, nie miałem okazji dotknąć, ale... wygląda brzydko i czuć tandetę wykonania.

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

Sony pozwala na kilkuset megowe patche. A raczej konsola tego wymaga. Nie jest winą Polyphony, że kilka lat po premierze wspiera swój produkt

Opublikowano

W reklamach opon lepiej płacą.

Opublikowano

O jaaaaa, nawet nie wiesz jak się zgadzam! PGR4 to najlepsze wyścigi wszechczasów

Dla prawie każdego PGR4 kto lubi ścigałki to najlepsze wyścigi arcadowe tej generacji konsol. Tym większe ogarnia mnie wku.rwienie że Microsoft sprzdał Bizarre czym doprowadził do upadku studia. Jeśli PGR5 od ludzi z Bizarre Creations będzie tytułem startowym na nowego xboxa to kupuje konsole w dniu premiery.

Opublikowano

Heh, Microsoft nigdy nie był właścicielem Bizarre, ale wk@@@@@@ się na nich dalej :P Ciekawe kiedy Microsoft będzie odpowiedzialny za trzęsienia ziemi i wybuchy wulkanów :)

Do zamknięcia Bizarre przyczynili się sami gracze, jakby Blur się sprzedał to i Acti by ich nie rozwiązało. Brutalne prawa rynku - jako odpis kosztów byli więcej warci niż jako studio.

PS. A myślisz, że kto robi Forza Horizon - między innymi ludzie z Bizarre.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Chodziło mi o laskę. Konsola mnie nie interesuje, bo u mnie w domu mam taką/

Playstation_3_and_controller.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

PS3 60GB, też ją miałem. <3

ciekawe ile Sony kosztuje ten najnowszy model w produkcji, 50$?

Opublikowano

Dopóki MaZZeo tego posta nie napisał to ja myślałem że Mendrek ograł Unchartedy,Gow itd :( Niechcialo mi się zobaczyc na jego PSN id card bo byłem świecie przekonany że ograł

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Dopóki MaZZeo tego posta nie napisał to ja myślałem że Mendrek ograł Unchartedy,Gow itd :( Niechcialo mi się zobaczyc na jego PSN id card bo byłem świecie przekonany że ograł

I z tego powodu dzisiaj nie zaśniesz?

Opublikowano

ciekawe ile Sony kosztuje ten najnowszy model w produkcji, 50$?

Zależy co zrobili w środku. Jak któryś serwis branżowy rozkręci konsolę, to się dowiemy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.