Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Sa tak samo zyebane.

Ciekawe jak sie czuja teraz ludzie, ktorzy kupili ps3 dla exow, a SONY pokazalo im dupe :)

Edytowane przez Dave Czezky

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano
  • Autor

Uśmiech politowania u posiadacza czarnego PS3? :) To jest problem, dostałeś PS3 na komunię i uwierzyłeś, że jesteś cool, heh.

Usmiech politowania wywołują takie opinie jak twoja.

Chcesz kilka zdjęć sprzedanych przeze mnie X360? Ostatecznie, z własnej, nieprzymuszonej woli wybrałem PS3.

Idiotyczne to pojęcie względne. To moja opinia. Gdyby był wybór, inna sprawa. Uśmiech politowania, bo to żałosna forma przyciągania klientów.

Granie w LBP nie jest przymusem. Ktoś lubi bajkową oprawę - proszę bardzo, nie interesuje mnie to. Właśnie, tymi avatarami można grać? Czy cała zabawa polega na tym, że użytkownik tworzy dziwadło, lub facet przebiera się za kobitkę? Jeśli ktoś kupi bluzę adidasa za 400MSP, czuje się bardziej dowartościowany?

Ale o czym ty (pipi)sz? Większość ludzi tworzy sobie na początku jakiegoś ludzika, ubiera go w ciuszki związane z grą i na tym to się kończy. Z avatarami masz do czynienia tylko jak przeglądasz znajomych w dashu i nic więcej. W (pipi)e mam jak ktoś ma go ubranego, czy to kobitka w spódniczce, murzyn w masce czy gość w pancerzu Sheparda. Nikt na to nie zwraca uwagi - jest i tyle.

Ja yebie żeby doprawiać do tego jakieś ideologie T_T

Opublikowano

Czezky'ego nie warto słuchać, jeśli chodzi o wybór czegokolwiek.

warto, jego mega potwierdzone w 110% pewne przecieki uslyszane w nocą przejsciu podziemnych czy innym ustronnym miejscu na temat ps3 są zawsze smieszne :)

Opublikowano

Piękne jest to jak xboty zaraz po premierze Halo 4 muszą ogłaszać koniec generacji bo wiedzą, że przez kolejny rok zostaną olani przez M$ aż do premiery nowego Xa. Po prostu każdy normalny gracz zdaje sobie sprawę, że w 2013 (szczególnie w pierwszej połowie) xbox zostanie zmiażdżony przez PS3 jeśli chodzi o exy (podobnie jak to było w 2011).

Opublikowano

http://www.neogaf.co...1&postcount=401

Czyli jednak X najmocniejsza konsola na rynku :)

Halo 4 przybije gwozdz do trumny konsoli Klapersow :)

Czyli co? Nie ma juz ani najladniejszej grafy, ani online dobrego, ani coreowych exow w tym roku, ani interfejsu, etc.

No, ale online za darmo xD

no po zdjeciach w rozdzielczosci 1024/576 to wiele mozna zobaczyc. :) chyba ze ta gra chodzi w takiej rozdzielosci to rozumiem dlaczego nie ma wiekszych zrzutów

Opublikowano

Piękne jest to jak xboty zaraz po premierze Halo 4 muszą ogłaszać koniec generacji bo wiedzą, że przez kolejny rok zostaną olani przez M$ aż do premiery nowego Xa. Po prostu każdy normalny gracz zdaje sobie sprawę, że w 2013 (szczególnie w pierwszej połowie) xbox zostanie zmiażdżony przez PS3 jeśli chodzi o exy (podobnie jak to było w 2011).

doookładnie

Opublikowano

Ciekawe jak sie czuja teraz ludzie, ktorzy kupili ps3 dla exow, a SONY pokazalo im dupe :)

Na razie to tylko plotka powstała na podstawie paru obrazków , ale jak widać nie którym to wystarczy. Z otwieraniem szampana radze się wstrzymać do oficjalnego info. Nawet jeśli będzie to prawda to są dwie opcje a) będą to dema

b) pełne wersje ex'ów z Ps3 pewnie dostępne dopiero po debiucie Ps4.

W obu przypadkach zwisa mi to i powiewa , zwłaszcza że dzięki dodatkowym $ rosną szanse na jeszcze większą ilość ex'ów gdzie MS daje dupy bo mając te trzy/cztery Ip potrafi je zeszmacić bo inaczej nie nazwę tego co jest robione z Fable najpierw gówniane Heroes a teraz równie crap'owate The Journey. gdzie oba tytuły nie zasługują na słowo Fable w nazwie.

Opublikowano

bo co wyjdzie buk wojny 3.5 oraz uncharted 4 apocalypse ? sorrry dwa przeciętne singlowe tytuły to ile maxx 100 h zabawy ?? MS dostarszy GOW oraz halo które = GAZYLION godzin w sieci + rozmowa przez headsety w party xDDDDDDDDDDDDDDDDD

potem w połowie 2013 dostaniemy GTA V które będzie wyglądało 200% lepiej na konsoli ms jak to ma miejsce z grami od R które na ps3333 działają w 640p

Opublikowano

W 2013 z większych exów wychodzi God of War, Girs i Last of US. Faktycznie miazga :)

Opublikowano

W 2013 z większych exów wychodzi God of War, Girs i Last of US. Faktycznie miazga :)

i Beyond i Ni no kuni i Puppeteer ,Yakuza 5 :) AND FUCKIN' SLY. zaj.ebisty rok przed nami *_*

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Podaj mi jeden tytul w 2013 roku,ktory jest ex i bedzie miec bardzo dobre multi jak Halo czy Forza.

Opublikowano

Mendrek nie lam sie, moze Chime DELUKS zostawia exem <pociesza>

Na razie to tylko plotka powstała na podstawie paru obrazków , ale jak widać nie którym to wystarczy. Z otwieraniem szampana radze się wstrzymać do oficjalnego info. Nawet jeśli będzie to prawda to są dwie opcje a) będą to dema

b) pełne wersje ex'ów z Ps3 pewnie dostępne dopiero po debiucie Ps4.

W obu przypadkach zwisa mi to i powiewa , zwłaszcza że dzięki dodatkowym $ rosną szanse na jeszcze większą ilość ex'ów gdzie MS daje dupy bo mając te trzy/cztery Ip potrafi je zeszmacić bo inaczej nie nazwę tego co jest robione z Fable najpierw gówniane Heroes a teraz równie crap'owate The Journey. gdzie oba tytuły nie zasługują na słowo Fable w nazwie.

Aha, czyli mass effecty, bioshock, alana, etc uznajesz za kozackie exy M$, bo przez dlugi czas byly tylko na X, a potem to juz (pipi) prawdziwych graczy obchodzily? :)

Kolejny fail sony zatem :)

Opublikowano
  • Autor

Jeśli niezbyt ciekawy 2013 dla X360 to cena przesunięcia ludzi i zasobów na nowego Xboxa to jestem jak najbardziej za.

Opublikowano

Ni no Kuni, Sly 4, Beyond: Two Souls, God of War: Ascention, The Last of Us, The Puppeter, Rain...

I samotne Girsy na X360 od PCF od których już nawet założyciel (Chmielarz) spie.rdolił, we współpracy z Epic od których spie.rdolili wszyscy ważniejsi z Cliffem Bleszinskim na czele. Zapewne będzie dobra gra...

stanley2.gif

Opublikowano

Dokladnie, beda sie spuszczac nad pastgenowymi grami, kiedy ja bede gral na konsoli z technologia ze spaceship enterprise :)

Mendrus fajnie, a w co TERAZ mozesz zagrac?

A, zapomnialem, sony OLALO 2012 :)

Opublikowano

Ni no Kuni, Sly 4, Beyond: Two Souls, God of War: Ascention, The Last of Us, The Puppeter, Rain...

I samotne Girsy na X360 od PCF od których już nawet założyciel (Chmielarz) spie.rdolił, we współpracy z Epic od których spie.rdolili wszyscy ważniejsi z Cliffem Bleszinskim na czele. Zapewne będzie dobra gra...

stanley2.gif

Ni no Kuni to nie ex ...

Opublikowano

jest na DS

Opublikowano
  • Autor

stanley2.gif

Ja przynajmniej zagram w girsy :) Ty nie zagrasz w żadną z tych gier póki nie zawita do plusa.

Opublikowano

Aha, czyli mass effecty, bioshock, alana, etc uznajesz za kozackie exy M$, bo przez dlugi czas byly tylko na X, a potem to juz (pipi) prawdziwych graczy obchodzily? :)

Kolejny fail sony zatem :)

Gdzie niby napisałem że te gry to mega exy ? Te trzy/cztery Ip o których wspominałem to Forza,Halo,Gearsy i zeszmacony Fable.Ale sobie ubarwiajcie rzeczywistość jak chcecie.Wymieniłem 360 na Wii(ponownie) i nie żałuje , bo poza H4(singla ogram na pożyczonej konsoli na multi mam wy(pipi)ane) konsola MS nie ma mi nic więcej do zaoferowania , za to chętnie ponownie ogram NMH 1/2 czy też SMG 1/2 bo te gry mają w sobie to "coś" :blum1:

Jeśli niezbyt ciekawy 2013 dla X360 to cena przesunięcia ludzi i zasobów na nowego Xboxa to jestem jak najbardziej za.

Skąd w tobie ta pewność że lipny 2013 oznacza ciężką prace nad grami na następce 360 ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

i Beyond i Ni no kuni i Puppeteer ,

xD

Opublikowano

Dokladnie, beda sie spuszczac nad pastgenowymi grami, kiedy ja bede gral na konsoli z technologia ze spaceship enterprise :)

To następny Xbox będzie miał premierę już w IQ 2013?? Bo myślałem, że dopiero pod koniec.

A teraz tylko H4 i FH. Faktycznie miazga :)

Opublikowano

No miazga, bo w te gry setki tysiecy ludzi beda graly dlugo po tym jak Ty dawno o tych swoich single gierkach zapomnisz.

Opublikowano

Stadlbauer (polski dystrybutor Nintendo w Polsce) sprowadził do naszego pięknego kraju nowe wersje Pokemonów po uwaga ...

... niemiecku.

Także od jutra, przechadzając się po Media Markt czy jakimś Empiku, zamiast angielskiej wersji, przywitają na Pokemon Weisse 2/Schwarz 2.

Wiem, że mało kogo obchodzą tutaj pokemony/nintendo, ale po prostu musiałem to zamieścić. Niech się cała Polska dowie, jak powinna wyglądać dystrybucja gier.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.