Metoda 1 325 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Wczoraj pograłem trochę w szturm na tych mapkach z nowego dodatku i powiem, że są bardzo fajne. Bardzo przyjemne lokacje, na pierwszy rzut oka dobre ułożenie m-comów i ten klimat "tajnych operacji". Jak dla mnie jeden z lepszych dodatków pod szturm. Edytowane 24 Listopada 2014 przez Ferris71 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Hakerzy zaatakowali serwery BF4 na wszystkich platformach. Za jaja bym takich powiesiłNo wlasnie chcialem wbic wczoraj wieczorem i nie mogl sie polaczyc z serwerami EA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Hakerzy zaatakowali serwery BF4 na wszystkich platformach. Za jaja bym takich powiesił Ludzie powinni przestac ich nazywac hackerami. Banda gowniarzy z programem do atakow DDOS z netu i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 To kto chce luk? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 To kto chce luk? Jeśli robi loda i kawę i gofry lub chociaż na strzała ściąga heli to spoko, w innym wypadku niech się pie...olą! Szkoda życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 zgadza sie, tez mi sie nie chce z tym palowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jak by BF4 byl jedyna gra na rynku to moze bym poszukal tego pudelka po zapalkach z dogtagiem , na szczescie jest sporo ciekawszych rzeczy do roboty (pipi)ac ten luk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Swoja droga troche jest to absurd,ze czlowiek im placi i sie musi (pipi)ic z szukaniem dog tagow. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Swoja droga troche jest to absurd,ze czlowiek im placi i sie musi (pipi)ic z szukaniem dog tagow. A kto Ci każe ? nikt wam nie każe brać udział w tej zabawie i kropka. Edytowane 25 Listopada 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Już odblokowales ta kusze Zielu? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Blacha zdobyta ale łuk jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 mnie kusza nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Mnie też nie robię to po prostu dla frajdy, jasne czasami się uriwałem ale i tak jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Swoja droga troche jest to absurd,ze czlowiek im placi i sie musi (pipi)ic z szukaniem dog tagow. Przecież to zabawa i szukanie czegoś to jej cześć. Wkruwia Cię też, że nie masz na starcie 150 lvl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Chce luk,ale na ps3 odblokowanie go bedzie prawie niemozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Proponuje zakup czegos z obecnej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wczoraj wreszcie zagrałem na nowych mapach. Zaliczyłem każdą po 1 raz i muszę powiedzieć, że są bardzo dobre. Duże, ale tak ułożone, że nie przytłaczają jak te z BF3 np. z dodatku End Game (tam na PS3 było 2x12 osób ). Operacja zamieć moim zdaniem jest najsłabsza ze wszystkich (ale zamieć na tej mapie daje radę), a Hangar 21 to mistrzostwo świata. Z DMR można robić tam niezłe zamieszanie. Trochę śmieszne są te katapulty czy co to jest, ale dzięki nim można łatwo przedostać się na drugi koniec mapy co zdecydowanie zwiększa tempo gry. Zmorą są oczywiście snajperzy-kamperzy na górkach, ale po zaspotowaniu hieny z naszej drużyny zajmą się takim gagatkiem bardzo szybko. Ktoś wcześniej pisał, że czuć tu klimat tajnych operacji i zgadzam się z tym w 100%. Te hale, hangary, dziwne sprzęty, drzwi i bramy otwierane z wielkim hukiem i w świetle sygnałów ostrzegających potęgują klimat. Trochę jak w filmach z agentem 007 Bardzo fajna jest też mapa Olbrzymy z Karelii. Czuć tam ducha Harvest Day. Kto dzisiaj gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dla niewtajemniczonych ten Hangar można zamknąć więc szturm na hangar jest mocno utrudniony Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Swoja droga troche jest to absurd,ze czlowiek im placi i sie musi (pipi)ic z szukaniem dog tagow. :facepalmz: jeszcze się przyczep do tego że trzeba bronie odblokowywać co do dodatku to bardzo przyjemny, z mapek wyróżniłbym Kryptonim Młot, fajna duża mapka i na dodatek w śniegu, BC 2 się przypomina a to mówi samo za siebie Edytowane 2 Grudnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dzisiaj wpadła platyna z BF4. Zamierzałem ją olać, ale z nudów postanowiłem się spiąć. Dla tych co nie wiedzą, tak to wygląda ---> Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 oszukiwałeś więc się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ale tylko za bf4 czy platyna jako, szersze pojęcie, ze z DLC też? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Phhh, ja tam od BC2, BF3 i teraz BF4 robię wszystko na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Co już biorąc pod uwagę BF4 jest nie lada wyczynem, bo nawet CoDy ze starymi Veteranami kryją się gdy trzeba przebrnąć przez tą powodującą krwawienie z mózgu kampanię. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Aktualizacja 3,17 GB Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi