Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Przynajmniej tak twierdzi wiele zrodel. Slander czyli darmowa gra w ktorej biegasz w nocy po lesie probujac znalesc 8 kartek( chyba z podpowiedziami, gdzie moga byc nastepne) co jest celem samej gry. Do dyspozycji macie latarke i wlasne nogi :) a cala rozgrywke umila wam tajemnicza postac ktorej macie unikac jak ognia....

A tu podobno reakcje graczy....

Strona Slendrera z ktorej mozecie pobrac wlasna kopie i opowiedziec o wrazeniach w tym temacie ^^http://slendergame.com/

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Gra jest straszna tylko za pierwszym razem. I nie mam tutaj nawet na myśli pierwszego ukończenia. Jak już się zczai na czym cały schemat polega, gra staje się nudna i chu.jowa, zresztą, twórcy chyba sami do takiego wniosku doszli, bo w najnowszej wersji zrobili tak, że typ potrafi teleportować nam się przed sam ryj, super trik na wyciśnięcie resztek adrenaliny. No ale propsy za to, że za darmo i jak na amatorszczyznę, realizacja całkiem spoko, tylko, że strachu mało, mogą to jeszcze jakoś urozmaicić, potencjał jako taki jest. Grałem w nocy i na słuchawkach, także tego...

Opublikowano

Nie wiem. Przestraszyłem się (łatwo mnie wystraszyć, wiem :/), jasne. Ale tego, że wyskoczył zza rogu z akordem w tle, a nie tego, źe gdzieś tam w tle pojawia się coś, co mogłoby być nim.

Spodziewałem się, źe będzie bardziej hmm... subtelnie? Choć zanim się pojawił, klimacik był nawet niezły (no, może poza dziadowską grafiką i resztą oprawy w stylu "taki sam odgłos kroków na każdej powierzchni").

A co do kartek, to one nie dają wskazówek, ale podobno od nich zależy, jak nas będą straszyć...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Ja o siebie polecę serie SCP. Moim zdaniem o wiele ciekawsze od "uniwersum" Slendera.

Podobnie jak Slenderman, SCP zaistniało w necie w formie różnych fikcyjnych "dokumentów" (w wypadku Slendera jest to ciągle aktualizowany na YT "Marble Hornets" czy różne tam opowieśći z nim związane)

http://www.scp-wiki.net/

Wyszło też kilka produkcji (w tym słynne 087)

http://poeregalis.com/containmentbreach/