Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Zagraj online - nie ma nic lepszego niż meczyk przeciwko rzeczywistemu graczowi.

• Odpowiedzi 90
  • Wyświetleń 59,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli do rzutów wykorzystujesz gałkę, to wsad robi się L2+R2+wychylenie gałki. Jeśli rzucasz kwadratem, to wtedy nie wiem jak robić wsad, bo robię gałką Całe sterowanie masz tu: http://nba2k4life.com

Opublikowano

Tylko zdaje się online nie można grać meczu bez zmieniania slidersów (jeśli jestem w błędzie proszę mnie poprawić ;) ). Te domyślne są nie do przyjęcia.

Opublikowano

Zgadza się, ale na konkretnie ustawionych slajderach możesz pograć w rozgrywkach ligowych.

Opublikowano

Siema Rafi ;)

Od siebie bardzo polecam ligę / ligi Rafiego. Grałem w kilku edycjach, świetna zabawa.

Opublikowano

Siema Balon ;)

Dzięki za rekomendację.

Edytowane przez Rafi_WRO

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam takie pytanie: Czy grając w mycareer jestem skazany jedynie na dwa slidersy do wyboru - default i simulation? Nie da się ustawić w tym trybie swoich slidersów?

Zawsze mi się wydawało, że te slidersy, które ustawie w opcjach dzialają również w mycareer ale nie do końca odzwierciedlał to gameplay, zreszta w opcjach mycareer jest zakładka "game style" i własnie tam mozna wybrać tylko default i simulation.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jak się robi transfery w trybie Association ? Klikam Add Trade, wybieram zawodnika, i co dalej ? Trzeba czekać, czy coś jeszcze zrobić ?

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pierwszy trailer 2k14

Wygląda dużo lepiej niż nowy Live, bardziej realistycznie. NBA od EA jakoś tak bardziej arkadowo wygląda. Oby popracowali nad sterowaniem bo to z 13 nie podeszło mi, wolałem jak rzuty były na prawym analogu. Była większa kontrola nad tym jak chcemy rzucić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale rozwarł japę na koniec jak grizli;). No ale widzę że od NBA Live 94 nie zmieniło się jedno, po pace "detekcja kolizji” z obręczą dalej wywołuje złoßliwy uśmieszek. Myślałem, że na next genach będą się w końcu grajkowie łapać za obręcz, a nie dłonie jak u manekina.

• 1 miesiąc temu...