Opublikowano 22 stycznia 201312 l Zagraj online - nie ma nic lepszego niż meczyk przeciwko rzeczywistemu graczowi.
Opublikowano 22 stycznia 201312 l Tylko zdaje się online nie można grać meczu bez zmieniania slidersów (jeśli jestem w błędzie proszę mnie poprawić ). Te domyślne są nie do przyjęcia.
Opublikowano 23 stycznia 201312 l Zgadza się, ale na konkretnie ustawionych slajderach możesz pograć w rozgrywkach ligowych.
Opublikowano 23 stycznia 201312 l Siema Rafi Od siebie bardzo polecam ligę / ligi Rafiego. Grałem w kilku edycjach, świetna zabawa.
Opublikowano 23 stycznia 201312 l Siema Balon Dzięki za rekomendację. Edytowane 23 stycznia 201312 l przez Rafi_WRO
Opublikowano 7 lutego 201312 l Jak wygląda sprawa z dodatkiem All-Star Weekend? jest wart kupienia jak nie posiadam?
Opublikowano 10 lutego 201312 l A ja mam takie pytanie: Czy grając w mycareer jestem skazany jedynie na dwa slidersy do wyboru - default i simulation? Nie da się ustawić w tym trybie swoich slidersów? Zawsze mi się wydawało, że te slidersy, które ustawie w opcjach dzialają również w mycareer ale nie do końca odzwierciedlał to gameplay, zreszta w opcjach mycareer jest zakładka "game style" i własnie tam mozna wybrać tylko default i simulation.
Opublikowano 9 marca 201312 l Autor Jak się robi transfery w trybie Association ? Klikam Add Trade, wybieram zawodnika, i co dalej ? Trzeba czekać, czy coś jeszcze zrobić ?
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Pierwszy trailer 2k14 Wygląda dużo lepiej niż nowy Live, bardziej realistycznie. NBA od EA jakoś tak bardziej arkadowo wygląda. Oby popracowali nad sterowaniem bo to z 13 nie podeszło mi, wolałem jak rzuty były na prawym analogu. Była większa kontrola nad tym jak chcemy rzucić.
Opublikowano 12 lipca 201311 l Ale rozwarł japę na koniec jak grizli;). No ale widzę że od NBA Live 94 nie zmieniło się jedno, po pace "detekcja kolizji” z obręczą dalej wywołuje złoßliwy uśmieszek. Myślałem, że na next genach będą się w końcu grajkowie łapać za obręcz, a nie dłonie jak u manekina.