Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 488,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Ja na początku tak odblokowywałem w jecie,rozkładałem miny i się łudziłem że ktoś w nie wjedzie jak latam.Ostatnio coś takiego działa na quadzie,wystrzeliłem z BM-23,heli dostał,ja wsiadłem na quada i kille zaliczyło do niego.Szewczyk ty byś w stodołę nie trafił a co dopiero w ponad dźwiękowy samolot,lecisz na pałę,zamykasz oczy i się łudzisz że coś zrobisz.True COD child.

Widzisz przynajmniej ja coś potrafie zrobic z zamknietymi oczami a tobie trzeba by mape namalowac ;)

Od dzieci cod'a wyzywa gość, który dla druzyny robi równie wiele co kawalek gruzu, ktory lezy na srodku mapy...

Opublikowano

Switch,Switch,BOOM. :rofl2:

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano
  • Autor

Jak mógłbym o tym zapomnieć :]

Dla tych co z nami wtedy nie grali. Mój brat kupił Battlefielda w grudniu i gra z nami dość często, w BC2 ogarniał pierwszorzędnie, ale półtoraroczna przerwa, no cóż, pozostawiła pewne ślady, jest z tego powodu czasami zabawnie. Graliśmy rundkę na Firestormie, Zielu z Remikiem w czołgu zaczeli obrywać, no to hop Remik wyskakuje i bierze się za spawanie, a Zielu dalej obrywa aż go zniszczyli, Okazało się że Remik spawał tyle, że tira który stał obok :]]] Jako, że pracuje jako blacharz i lakiernik, szydzenia z tego powodu było sporo.

Opublikowano

Niech sie nie przejmuje- ja tak ostatnio kontener spawalem...   :wallbash:

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Za które gracze im płaca :]

To jest maly nieistotny szczegol ;)

Edit:

Panowie milego grania w End Game,widzimy sie po 15 marca.

Opublikowano

Panowie, kto dziś chętny na wieczorne, wspólne męczenie analoga?

Ps. Będą skóry, wąsy i niezła imprezka, odśpiewanie Y.M.C.A included hehe

Opublikowano

A Ty gdzie się kurna wybierasz?

Przeprowadzka.I nowa firma od netu i tv,wiec czas oczekiwania na instalacje jest dosc dlugi.

Opublikowano
  • Autor

Widzę, że pod tym względem w Irlandii gorzej niż w Polsce ;] Po przeprowadzce net na nowej chacie miałem, o ile dobrze pamiętam na trzeci dzień. Wody i gazu mogłoby nie być, ale internetu? No way.

Opublikowano

Hehehe, tylko u Szkopow jak w Afryce- znajomy ziomek byl kilka miesiecy (!!!) bez netu, bo Telekom (byly panstwowy moloch) nie potrafil przy zmianie na innego operatora sprawnie "zwolnic" gniazdka... Ja sam mieszkajac jeszcze w Niemczech tez jakis miesiac czekalem na podlaczenie (przy tym te gnoje w ogole nie uzgadniaja terminu wizyty technika z klientem, tylko po prostu przysylaja informacje o nim- nie musze dodawac, ze w 90% przypadkow te odwiedziny wypadaja w porach, w ktorych kazdy normalny czlowiek zasuwa zeby zarobic na ich gowniany internet...).

@Zaq: duzo zabawy przy przeprowadzce- jak ja to "kocham"... :bad:

Opublikowano

Bez netu jak bez ręki... Gdzie te czasy gdzie wystarczyło drzeć mordę pod oknem hehe

Pamiętam akcję jak robiliśmy z kumplami wypad pod namiot starym busem. Prócz rozweselaczy ktoś uznał że warto coś do muzy wziąść a że dysponował generatorem prądu wziął go razem z piecem podpiętym do niewielkiego lcd, nie myśląc długo zabrałem konsolkę, net szarpalismy z komórki ale okazało się że poza miastem to sobie rozkład jazdy pks można sprawdzić a nie yt oglądać. Z busa zrobił się pijany disco-wagen z singstarem :-)

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Net fajna zabawka,ale dam radę bez niego.Niech się tylko ciepło zrobi.Rower,plaża,siłka,bieganie.

Opublikowano

U mnie rower też podstawa. Jedyny problem to taki, że już nie mam gdzie tu u siebie jeździć i jak się tylko da to organizuje jakieś wypady w promieniu 150 km. No, ale to są niestety koszta...

Opublikowano

Kabotyn, nie ma ch.uja, teraz bedziesz musiał nagrywać z dźwiękiem. Impry z Danielskim trzeba dla potomności bezwzględnie nagrywać :-)

Zamówiłam już u swojego dila jakiś dobry towarek na tę okazję.

Ps. Wiem co dostajemy w bonusie do end game, Danielskiego... Hehe

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Nosz ja pie.rdole..Danielski wraca po dezercji, jeszcze tylko Cyca brakuje i będzie git.

Ps. oglądam te baty, które zbiera Barca i wyjść z podziwu nie moge.

Wbijam zara na serwy wpakować komuś kulke bo muszę odreagować.

Opublikowano

?? jakie baty, do (pipi)a??

e: o, (pipi)a...