Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

Kuźwa, ja już nie wytrzymuje do tak późnych godzin. Padam na ryja już o północy. Bardzo mnie Łebi zaintrygowałeś tym psem. Możesz coś więcej opowiedzieć bo już teraz żałuję, że nie wypiłem butelki absurdu :)

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 486,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Dobre te koszulki, trzeba sobie cos zamowic :D

BTW zbanowali mi konto na PSN na 1 dzienm zbluzgalem jakiegos campera w Plotce na zaporze. Oczywiscie campa w bazie przeciwnika kutas jeden.

Opublikowano

Nie przejmuj sie Kame, pojawia sie prywatne serwery, i bedziemy wyrywac chwasty! Juz nie moge sie doczekac.  :devil: 

Opublikowano

Dokladnie, juz nie chodzi nawet o to ze nie moge sobie polatac ostatnio, ale jak widze kolesia ktory stoi poza wszelkim zasiegiem i udaje cwaniaka to staram sie go dopasc za wszelka cene, nic juz wtedy sie nie liczy. Ratio, mapa, pojazdy, wygrana/przegrana oby tylko roz(pipi)ac kolesia. Na prywatnych serwerach ban z automatu dla takich noobow.

Opublikowano

Dla wszystkich żołnierzy, którzy potrzebują od czasu do czasu coś chlapnąć dla odwagi zanim ruszą w bój:

Żeby nie było oftopu: Bf to cudowna gra ;)

Opublikowano

Mi koszulki też się podobają. Niedługo rusza 4 sezon BFFs :) Ładna pogoda i ostatnio zapał do gry jakoś się ulotnił. Zamieniłem PS4 na rower i bieganie.

Dokladnie, juz nie chodzi nawet o to ze nie moge sobie polatac ostatnio, ale jak widze kolesia ktory stoi poza wszelkim zasiegiem i udaje cwaniaka to staram sie go dopasc za wszelka cene, nic juz wtedy sie nie liczy. Ratio, mapa, pojazdy, wygrana/przegrana oby tylko roz(pipi)ac kolesia. Na prywatnych serwerach ban z automatu dla takich noobow.

Też tak mam. Nawet jetem nauczyłem się PLOT'ki rozwalać.

Dla wszystkich żołnierzy, którzy potrzebują od czasu do czasu coś chlapnąć dla odwagi zanim ruszą w bój:

Żeby nie było oftopu: Bf to cudowna gra ;)

To Twój kanał? ;p

Opublikowano

4 sezon BFFs rusza 11 maja :)

Opublikowano

@Drantzell: nie to nie ja :) To mój kolega z branży i chyba nr 1 w Polsce jeśli chodzi o winiarstwo. I żeby nie było nie mam na celu reklamowania jego kanału ani portalu czy też Biedry, tylko w naszych wieczornych partiach nieraz poruszamy ten temat bo paru zapaleńców jest a nadarza się okazja aby kupić coś dobrego za małe pieniądze.

Opublikowano

Potwierdzam. Kupiłem porto z Biedry, polecane przez Gęsiora i było w pyte. Nie omieszkam też spróbować tych w/w. Przy BeeFie to raczej pije się, żeby lepiej znosić lagi niż dla odwagi ;)

Opublikowano

Dzisiaj gralem na jednym z tych testowych serwerow, juz nie pamietam kiedy mi sie ostatni raz podboj tak przyjemnie gralo, czulem sie jak Rambo i bylem prawie niezniszczalny, bieganie z wielkim karabinem na serwie bez lagow ma sens.

Opublikowano

czyli AWS ? ;)

Dokladnie, nie wiem co jest ale z tej broni naprawde mi sie za(pipi)iscie strzela, mam tylko celownik ze szkielkiem i to wszystko, biegam po calej mapie jak po(pipi)any a na paracelach skosilem 10 ludzi przy punkcie B strzelajac ''z biodra'' i widowiskowo uciekajac z walacych sie budynkow i walacego do mnie heli...teraz pomyslalem ze moglem to nagrac :wallbash:

AWS wysuwa sie na pozycje nr 1 u mnie jak narazie

Opublikowano

Ciesz się puki możesz, w necie płaczą już od jakiegoś czasu by ją osłabić bo jest za mocna. Także DICE pewnie ich wysłucha i spełni żądania.

Opublikowano

Dzisiaj sie fajnie gralo na tym szturmie :D Zero lagow, latajace granaty nad glowami, lodzie i 5 trupow z jednego javelina  :banana:  Szkoda ze tak krutko, trzeba to bedzie powtorzyc tylko wiecej mocy panowie :D

Opublikowano

Dzisiaj sie fajnie gralo na tym szturmie :D Zero lagow, latajace granaty nad glowami, lodzie i 5 trupow z jednego javelina  :banana:  Szkoda ze tak krutko, trzeba to bedzie powtorzyc tylko wiecej mocy panowie :D

Zgadzam się tryb genialny :) z tymi mapami. Powiem tak jak więcej osób będzie chętnych to ja mogę nawet cały wieczór w szturm grać

Opublikowano

ja wreszcie zakończyłem trochę tydzień wyjazdowy i odpalam konsolę na święta. wreszcie. Powiem Wam, że nawet się stęskniłem za tymi wszystkimi bugami :D

Opublikowano

Jak będzie ekipa do szturmu to się przyłączę. Wczoraj niestety grałem bez HS z małym na rękach dlatego nie było zgrania i komunikacji. Dzisiaj odpalę czarnulę jak wszyscy pójdą spać.

Opublikowano

Mclusky, super stronka. Donkey Konga miał kolega, strasznie mu zazdrościłem. Teraz mogę sobie pograć :D

Opublikowano

Nie wiem czy było,ale może niedługo zamiast w BF-a będziemy grać w to:

Opublikowano

Żyje!

:P

Litwin, daj spokój... Po pijaku to ja się zabiję o te ściany... No chyba, że obiorę styl strategicznego krycia ogniem niczym mendrek hehe