Opublikowano 18 kwietnia 201411 l co jest (pipi)a ludzie graja w najlepsze a mi wyskakuje konserwacaj systemu ? zemsta jakas czy co ?
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Piatek+swieta+bary/kluby w uk i irl zamkniete=psn zdechl Pewnie bedzie to samo co w grudniu w swieta.
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Noo, masakra, zadnych na(pipi)anych dup lezacych na chodniku i kolesi zygajacych na siebie czekajac na taksowki. Co sie dzieje z tym swiatem.
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l Ja tam żadnych problemów nie miałem, na twiterze też nic nie pisali o żadnych problemach. Edytowane 19 kwietnia 201411 l przez marekjw2523
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l Żyje! Litwin, daj spokój... Po pijaku to ja się zabiję o te ściany... No chyba, że obiorę styl strategicznego krycia ogniem niczym mendrek hehe Żyje,robi forme na lato A z racji że nie gram w BF4 to się tu nie udzielam. Edytowane 19 kwietnia 201411 l przez Litwin81
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l musze sie pochwalic. AS VAL dolaczyl do grona mojej rodzinki takze chwilowo jestem spelniony (troche targa mna zeby jeszcze do kolekcji dorzucic Dragunova i MP5SD ale chyba juz by to nie przeszlo;) i wesolego jajka panowie! http://www.fotosik.pl/u/rysiek666PL/album/1608414
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l Tez przylaczam sie do zyczen wielkanocnych. Wszystkiego naj. Filmk na swiateczny humor. http://youtu.be/CuSPimsjRPs
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Ponad 472 tys. punktów na Golmudzie grając snajperem/kamperem. Obaczajta jak to się robi.
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Wynik imponujacy, ale sposob w jaki to zrobil juz nie. Totalne camperskie beztalencie.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Snajper, najwieksze (pipi), jesli chodzi o FPS. Pi&(a, ktora powinna byc permamentnie banowana, bezuzytczny shit! Ta klasa, niszczy "fun". jaki mamy w serii BF. I jak zwykle, na PC, mamy jakas niewiarygodna akcje. Na tej platformie graja chyba jakies noob'ki, o IQ mnijeszym, niz numer mojego buta. Edytowane 28 kwietnia 201410 l przez walek
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l wynij moze imponujacy ale nawet taka malpa jak ja ktora ma ratio mniej niz 1 stwierdza ze gra jak pipa. najlepsze bylo jak ktos wbil sie do transportowego i tam juz mial problem z trafieniem. znalazl punkt odniesienia na smiglowcu szturmowym ustawil strzal na 1km i walil jak tam malpa..
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Pozostaje podziękować Sony za to, że konsola i gry kosztują ile kosztują, co skutecznie ogranicza dostęp gówniarzerii.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l w tym roku w Polszy nie ma komunii, jest pusty rocznik komunijny ponieważ była zmiana i teraz 6 latki idą do szkół więc w drugiej klasie mają 8 lat. Kościół w Polsce uznał, że to za wcześnie na komunię, więc teraz komunie będą w 3-j klasie. Edytowane 28 kwietnia 201410 l przez waldusthecyc
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Na konsolach tacy sami graja.Nie ma znaczenia na jakiej platformie. Wbijasz na 64 osobowy serwer a w tym 48 snajperow na dachach.Dziekuje Dice,ze dodajesz w (pipi) wysokie budynki,na ktore nie da sie wejsc i te s(pipi)iale radio. Dice powinno cos zrobic z ludzmi ktorych nie obchodza objectivy.Najwieksza beka,ze oni moga spotowac a w ogole nie spotuja.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l w tym roku w Polszy nie ma komunii, jest pusty rocznik komunijny ponieważ była zmiana i teraz 6 latki idą do szkół więc w drugiej klasie mają 8 lat. Kościół w Polsce uznał, że to za wcześnie na komunię, więc teraz komunie będą w 3-j klasie. To chyba info z Faktoida
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Nie tylko w PL masz komunie. W uk i irl sporo ps4/xbone zostanie kupionych na prezent lub dostana kase i sami sobie kupia
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l w tym roku w Polszy nie ma komunii, jest pusty rocznik komunijny ponieważ była zmiana i teraz 6 latki idą do szkół więc w drugiej klasie mają 8 lat. Kościół w Polsce uznał, że to za wcześnie na komunię, więc teraz komunie będą w 3-j klasie. To chyba info z Faktoida nie, ze szkoły. A tutaj masz jeszcze z Rzeczpospolitej: Rok bez pierwszych komunii Nie tylko w PL masz komunie. W uk i irl sporo ps4/xbone zostanie kupionych na prezent lub dostana kase i sami sobie kupia nie no jasne, taki skrót myślowy mnie napadł u nas next gen jako prezent to bieda, jest rok przerwy to pewnie spokojnie na lepsze quady dozbierają c'nie
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l To dlaczego dwóch moich znajomych na komunie w tym roku zapindala? W tym mój pilot i muszę na rajdzik kogoś teraz szukać, psia kościoła mać!
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l bo podobno w niektórych parafiach zdecydowali, że idą - to zależy ile dzieci w jakiej szkole i w jakiej parafii chwyciło się jeszcze na ten wiek. W Krakowie, gdzie jest dużo kościołów w co najmniej kilkunastu nie będzie nic organizowane.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Chcieliśmy z żoną niewielkie przyjęcie w restauracji zorganizować. Obdzwoniłem wszystko w promieniu 30km i dupa. Wszędzie odpowiedź, że w maju nie ma szans "bo komunie". W końcu stwierdziliśmy, że zrobimy je w domu, ale nie ma też szans nawet na catering. Jest szał pał i przekonałem się o tym na własnej skórze.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l (pipi)a za moich czasow czlowiek dostal pilke do nogi skorzana, zloty lancuszek z krzyzykiem, pamiatkowa monete 10k z papiezem wojtyla i samochodzik matchbox. pamietam ze pilke schowale. bo zal mi jej bylo zniszczyc, samochodzikiem bawilem sie cale wakacje... takie to byly czasy. cala rodzina w domu, krzesla pozyczone od sasiadow a teraz kuzwa dobrze ze mam kota:)
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l (pipi) za moich czasow czlowiek dostal pilke do nogi skorzana, zloty lancuszek z krzyzykiem, pamiatkowa monete 10k z papiezem wojtyla i samochodzik matchbox. pamietam ze pilke schowale. bo zal mi jej bylo zniszczyc, samochodzikiem bawilem sie cale wakacje... takie to byly czasy. cala rodzina w domu, krzesla pozyczone od sasiadow a teraz kuzwa dobrze ze mam kota:) no mnie to trochę przeraża. ale bez kitu też chowałeś ją bo "zetrze się na betonie" :D
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Phi. .. ja dostałem rower w typie Wigry, zegarek z 7 melodyjkami (trochę bieda bo inni mieli 16) oraz kalkulator, zegarek i długopis w zestawie... Kupiłem wczoraj Naval Strike i kierva mac nikt w to nie gra. Przynajmniej w Tdm. Pieprz.one DICE Edytowane 28 kwietnia 201410 l przez rob1979
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Na konsolach tacy sami graja.Nie ma znaczenia na jakiej platformie. Wbijasz na 64 osobowy serwer a w tym 48 snajperow na dachach.Dziekuje Dice,ze dodajesz w (pipi) wysokie budynki,na ktore nie da sie wejsc i te (pipi) radio. Dice powinno cos zrobic z ludzmi ktorych nie obchodza objectivy.Najwieksza beka,ze oni moga spotowac a w ogole nie spotuja. Uwielbiam jak za graczy patałachów obwinia się wydawce ludzi choćby nie wiem jak gra została zrobione to i tak najsłabszym ogniwem będzie gracz.