Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że jest to studentka na umowie-zleceniu po trzydniowym szkoleniu wybierająca najbardziej pasującą odpowiedź z handbooka. Nie liczę też na to, że uzyskam jakąkolwiek konkretną odpowiedź na moje pytanie. Chodzi mi o to, że im więcej szumu zrobi się wokół sprawy, tym szybciej SCE tym się zajmie. Niech sobie nie myślą, że malutki user jak ja będzie siedział cicho i czekał na łaskę.

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 428,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kolesi w ogóle uwielbiam. Jakbym miał takiego znajomego z głosem jak Neebs, to bym od śmiechu miał kaloryfer na brzuchu.

Opublikowano

Hansior grasz jeszcze moze w borderlands 2?bo potrzebuje pomocy z misja.

Opublikowano

Ostatnio porzuciłem, ale nie ma sprawy, mogę pomóc. Tylko jutro wieczorem, bo dzisiaj ustawiliśmy się na multi TLOU.

Wstyd się przyznać, ale nie grałem jeszcze w coopie. Grę mam skończoną, więc pewnie przeciwnicy będą mieli wysoki level (ja mam bodajże 34).

Edytowane przez hansior111

Opublikowano

Ja zla klase wbralem do grania samemu i za cholere nie moge ubic bossa.

Opublikowano

Dzięki za wczorajszą partyjkę w multi TLoU. Jednak utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu, że dla mnie to tylko ciekawostka na kilka godzin. Bardzo podoba mi się skradankowy charakter rozgrywki i taktyczne podejście, ale wyrzuciłbym np możliwość nasłuchiwania (jak w singlu). Gra wymaga cierpliwości, a szarżowanie nie wychodzi na dobre co jest na plus. Nawet z typami, którzy na początku wyglądają na terminatorów można wygrać podchodząc do nich spokojnie i komunikując się z ekipą.

Opublikowano

Ja tam jecze pogram w multi, do tego czasu przejdę DLC i chyba skuszę się by przejść jeszcze raz grę ale na normal. Na luzaka 

Opublikowano

Trochę zniechęca panowanie graczy z długim stażem. Jak wpadniesz na typa z 15 z przodu to wiesz prawie na 100%, że będzie Cię tłukł. Matchmaking to też padaka. Dużo czasu spędza się w menu, ale jak już gra ruszy to zmiany map idą płynnie. Też jeszcze pewnie zagram zanim wymienię na coś innego.

Opublikowano

Fajna gra ale na któtką mete. Dwara razy po godzince w tygodniu i wystarczy. Pewnie jescze zagram ale nie długo gra pójdzie do żyda

Opublikowano

Boss W4R-D3N,lev 13.

Opublikowano

Powróciła kwestia aktywacji serwera więc wrzucam listę osób już chętnych 

1. Ja

2. Bronas

3. Gorzów

4. Remik

5.Hansior

6. Dudek

7.Neon

8. Pryx ?

9. dreadnought1 

10. Kame

11. Kluska

12. Sed

13. Oip

14.tomci23

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Nie grał pod koniec bo znów coś spaprali i osoby z szybkiej gry nie wbijały na niego, zauważ że nieraz było tak że weszły 3 osoby i po 5 min serwer był pełny, a jak serwer się "zawiesił" ze szybkie gdy nie wrzucało do niego graczy.

Osobiście uważam że jeśli serwery będą działać prawidłowo to ma to rację bytu, nawet napisze od człowieka z DICE z zapytaniem czy serwery prywatne już działają jak należy 

Opublikowano

229 zł dzielimy na 16 CENA TO 14,32 Kto mi już przelewał to ma moje dane, kto nie pisać na PRIV :) Serwer zacznie swoją działalność od Wtorku lub jeszcze dziś.