Jump to content

Rozi - Bliskie Spotkania Trzeciego Stopnie EP

Featured Replies

• Replies 95
  • Views 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nagramy coś wierzę

• co za ego ku.rwa wypier.dalaka z tym do tematu o własnej twórczości. jakby każdy pierwszy lamus zakładał sobie tematy o swoich internetowych rapsach to nic innego by tu nie było.

• Ty jesteś tylko na jednym tracku kłamczuszku:     6. Ręka Mistrza (feat. Abru & Gruby) (prod. Klimek)

dawaj tego bloga z chęcią bym poczytał coś mądrego o rapie

Rozaliusz, zapisz sobie w smartfonowym kalendarzu trzecia wazna date obok urodzin rodzicow - dostajesz plusa! Nie potrafie nie docenic jak ktos ma kojones, zeby wysluchac krytyki i sie zatrzymac, doszlifowac by pozniej uderzyc z podobnym zapalem. Tak dalej!

Edited by 2razyjot

Na powaznie. Pozdro - dopinguje do kolejnego projektu, ten mnie nie ruszyl.

rozi no tak sobie, strasznie nudny masz, wrecz monotonny glos. pierwszy raz jak sluchalem to nawet ciekawie sie sluchalo, ale szybko nudzi sie niestety. ale i tak lepsze, niez jakies pierwsze albumy guraluf lub pajuf.

ale scyzorykowi to mozesz tylko wystrugac przez spodnie. :<

rozi no tak sobie, strasznie nudny masz, wrecz monotonny glos. pierwszy raz jak sluchalem to nawet ciekawie sie sluchalo, ale szybko nudzi sie niestety. ale i tak lepsze, niez jakies pierwsze albumy guraluf lub pajuf.

ale scyzorykowi to mozesz tylko wystrugac przez spodnie. :<

Ale takie klimaty i tematykę lubię. Co poradzę. Znasz Gresa może? Nie ukrywam, że inspirowałem się nim; chłop zrobił najlepszą klimatycznie EPkę w Polsce.

http://www.sendspace.com/file/wb7ony

Wujaszek JJ - Spłuczki

Rozi - słuchaj i ucz się.

Lech+Roch+Pawlak.jpg

@jj czesc skorpion, co tam slychac u ciebie?

edit: rozi, zle nie jest, tak krotko napisze.

Edited by Guest

No ja w sumie nie lubię siebie słuchać i oceniać, ale jak na rapowanie od czerwca 'na poważnie' to chyba tekstowo i technicznie nie jest. Będę się rozwijał i usłyszycie o mnie, wierzę.

ja osobiście uważam, że powinieneś już przejść na emeryturę i zająć się krytyką rapową. trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym.

No ja zszedlem ze sceny i teraz oceniam, Teczka ma slusznosc. A "Spluczek" nie wspominajmy bo to komercha na stoprocent, ze ledwo mi na pierwszego Golfa trojke starczylo z Zaiksow a Rozi nie jest nastawiony na zysk.

No gosciu jest jego fanatykiem. Nawet w jestes bogiem sie zalapal do statystow. Scena z kiblem, jak magic zapodaje po raz pierwszy fokusowi rapowa nagrywe na walkmanie.

Edited by Andżej

@jj ja pierdole odstaw psychotropy na jakis czas.

No gosciu jest jego fanatykiem. Nawet w jestes bogiem sie zalapal do statystow. Scena z kiblem, jak magic zapodaje po raz pierwszy fokusowi rapowa nagrywe na walkmanie.

Magic Johnson ?

Znajac ciebie i twoj poziom intelektualny, jestem w stanie uwierzyc, ze to nie byla ironia

Edited by Andżej

Nie obrazaj ludzi z bronxu ma.d.a.faka bring it on! ;[

Edited by 2razyjot