October 25, 201212 yr Piękna moja okładka. EDIT: weź mnie (pipi)iaku do znajomych przyjmij chu.ju Edited October 25, 201212 yr by MYSZa7
October 25, 201212 yr czemu ten temat jeszcze istnieje? gdzie jest moderacja? czy mendrek dokonał już rytualnego mordu na swoich oponentach z wirtualnego świata virtual fighter? jak się ma kariera zawodowa uzytkownika obso? czy oqgozo zrobił już doktorat? dlaczego psyko nie pisze na forumie? Edited October 25, 201212 yr by tk___tk
October 25, 201212 yr Odpaliłem "MVP" i sam content nawijki jak i to jak to się klei, średnio mi osobiście podchodzi. He he, już miałem napisać o skojarzeniu tytułowym: 5. Richard Harrow (prod. PWL) - Charlie Sheen aż odpaliłem "Próbkę grajmu" i już nie pytam o inspiracje :]
October 25, 201212 yr Jeśli myślisz, że inspirowałem się Pezetem, to chyba nie robiłeś kupy dziś XDDD
October 26, 201212 yr czemu ten temat jeszcze istnieje? gdzie jest moderacja? czy mendrek dokonał już rytualnego mordu na swoich oponentach z wirtualnego świata virtual fighter? jak się ma kariera zawodowa uzytkownika obso? czy oqgozo zrobił już doktorat? dlaczego psyko nie pisze na forumie? z Psykiem gadalem ostatnio jakos na gg, ale napyerdolony bylem to ledwo pamietam. Cos mowil chyba ze mu sie nie chce/nie ma czasu/zarabia diengi na graniu caly Sajko
October 27, 201212 yr Jeśli myślisz, że inspirowałem się Pezetem, to chyba nie robiłeś kupy dziś XDDD To chyba jasne, że w Próbce Grimu inspirowałeś się Bosskim Romanem.
October 29, 201212 yr Nie podchodzi mi. Pal licho, ze jestes pulpeciakiem - to jest zwyczajnie slabe, nie podchodzi mi sposob w jaki jedziesz. Jestes grubym amatorem, najedzonym konstruktorem, kubelek xxl jest twoim napedowym motorem! <tak to ja wariat, ema ema!>
October 29, 201212 yr spłuczki były klasykiem foruma zanim dorosłeś do klawiatury więc trochę szacunku dla klasyki leszczu
October 29, 201212 yr spłuczki były klasykiem foruma zanim dorosłeś do klawiatury więc trochę szacunku dla klasyki leszczu Chu.j Ci w serce, Rasputin.
October 29, 201212 yr ciekawe jakie du.py mialby prosiak w swoim klipie. bede twoim najwiekszym fanem.
October 29, 201212 yr rozi, kiedy klip? no co ty, musieliby mu katownik nabazgrac przed kamera, zeby wiedzial gdzie sie miesci w kadrze. :<
October 29, 201212 yr ciekawe jakie du.py mialby prosiak w swoim klipie. bede twoim najwiekszym fanem.
October 31, 201212 yr Widzę, że małe masz pojęcie o tworzeniu rapu. oj uniosles sie mistrzu rapu. rzeczywiscie male mam doswiadczenie w tworzeniu rapu, byc moze dlatego, ze s.ram na niego z samolotu. z zycia jednak znam przyklady znajomych, ktorzy osiagneli cos po czasie, i nie wyskakiwali z byle go.wnem i pomyslem na legala tydzien po tym jak zapisali rymami pierwsza kartke. niech twoje grimeowa kariera skonczy sie na probce, tak bedzie lepiej. Edited October 31, 201212 yr by Najtmer
October 31, 201212 yr O (pipi)a. Zachował ktoś nawijki loskiego ? Tam był chyba nawet dżejdżej na ficzuringu.