November 4, 201212 yr rozi, robię print screeny dla potomnych co by przyszli fani mogli się też pośmiać jak już wylądujesz na głównej hip hopu z kreską.
November 22, 201212 yr Mnie sie tam podoba. Napewno wymagalo to wiecej wysilku i talentu niz hejt na forumku
November 22, 201212 yr Jadac w takich kategoriach zacznijmy moze Ukjo Taczibane i Karola "czteropalcego" uwielbiac? Edited November 22, 201212 yr by 2razyjot
November 22, 201212 yr A oni nagrywają rap albo robią coś konstruktywnego oprócz pisania hejtów na forumku?
November 22, 201212 yr A oni albo nagrywają rap, albo robią coś konstruktywnego? Fixed. Ontop: nierówne, gość w tle średnio pasuje. Ogółem podkręciłbym tempo nieco. Poza tym serio musisz prowokować ludzi w rymy wplątując lodówkę? Edited November 22, 201212 yr by Mendrek
November 23, 201212 yr To co wrzuciłeś ma okropny bit, straszny. Nie zrobiłbym pewnie lepszego, ale to nie zmienia faktu, że ssie.
November 23, 201212 yr Bit na głośnikach jest ok. Ale na słuchawkach jest całkowicie arytmiczny(po(pipi)ane są przejścia między kanałami), serio nie słyszycie tego?
November 26, 201212 yr Ważne ogłoszenie. Zrezygnowałem z tworzenia tej EPki. Klimatycznie mi bardzo pasowała, ale jednak chciałbym zrobić konceptową. No i oczywiście chcę się bardziej rozwinąć 'rapowo'. Dzisiaj puszczę dwa kawałki, które nagrałem.