Jump to content

Rozi - Bliskie Spotkania Trzeciego Stopnie EP

Featured Replies

Niech ktos zalozy altera o nazwie Onar i stanie w obronie Pawla z Ursynowa.

• Replies 95
  • Views 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nagramy coś wierzę

• co za ego ku.rwa wypier.dalaka z tym do tematu o własnej twórczości. jakby każdy pierwszy lamus zakładał sobie tematy o swoich internetowych rapsach to nic innego by tu nie było.

• Ty jesteś tylko na jednym tracku kłamczuszku:     6. Ręka Mistrza (feat. Abru & Gruby) (prod. Klimek)

Piękna moja okładka.

Robiłeś to zdjęcie?

Czy 8 kawałek jest o Myszy7?

o Mendrku po premierze halo 4

Czemu prawilniak? Nie ma tam prawilnych tekstów przecież.

rozi, robię print screeny dla potomnych co by przyszli fani mogli się też pośmiać jak już wylądujesz na głównej hip hopu z kreską.

• 3 weeks later...

Mnie sie tam podoba. Napewno wymagalo to wiecej wysilku i talentu niz hejt na forumku :)

Jadac w takich kategoriach zacznijmy moze Ukjo Taczibane i Karola "czteropalcego" uwielbiac?

Edited by 2razyjot

A oni nagrywają rap albo robią coś konstruktywnego oprócz pisania hejtów na forumku?

A oni albo nagrywają rap, albo robią coś konstruktywnego?

Fixed.

Ontop: nierówne, gość w tle średnio pasuje. Ogółem podkręciłbym tempo nieco. Poza tym serio musisz prowokować ludzi w rymy wplątując lodówkę?

Edited by Mendrek

Karol, to było tak nieśmieszne ;(

To co wrzuciłeś ma okropny bit, straszny. Nie zrobiłbym pewnie lepszego, ale to nie zmienia faktu, że ssie.

bla bla bla

zly trolingggggg

Edited by kubson

TAKIS MONDRY TO NAGRAJ LEPSZE

dobry bit wlasnie, podoba mi sie

Bit na głośnikach jest ok.

Ale na słuchawkach jest całkowicie arytmiczny(po(pipi)ane są przejścia między kanałami), serio nie słyszycie tego?

Ważne ogłoszenie. Zrezygnowałem z tworzenia tej EPki. Klimatycznie mi bardzo pasowała, ale jednak chciałbym zrobić konceptową. No i oczywiście chcę się bardziej rozwinąć 'rapowo'. Dzisiaj puszczę dwa kawałki, które nagrałem.

rozi się obsrał przed forumem, że mu epkę zrównają z ziemią. brawo za odwagę!