Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Agents Of S.H.I.E.L.D - 2013 - Joss Whedon - ABC

Featured Replies

Opublikowano

Ja od pierwszego seansu Avengers byłem przekonany, że Coulson tak naprawdę nie zginął, więc mimo wszystko nie sądzę, że Phil będzie "life model decoy". Z resztą ta teoria jest już tak popularna w Internecie, że byłoby to wręcz zbyt proste. ;)

• Odpowiedzi 640
  • Wyświetleń 49,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dzisiaj znów odświeżyłem sobie Avengers i uważam, że Coulson jednak zmarł (zimne, otwarte oczy i K.O. zamiast urwanie jakoś tej sceny). Teoria Teki byłaby najlepszym rozwiązaniem aczkolwiek obawiam się, że twórcy mogą iść na skróty i dać nam zwyczajnego klona.

Opublikowano

Przecież mówił, że musiał wstrzymać oddech na 45 sekund, ale to mogą być wszczepione wspomnienia w sumie.

Opublikowano
  • Autor

nie mówił, że musiał wstrzymać oddech tylko, że nie oddychał przez ten czas czyli jak by nie było śmierć kliniczna :P

Opublikowano
  • Autor

ogólnie odcinek konkret, ale liczę, żę hydra pojawi się w większym wymiarze niż pozostawione po nich artefakty. wystarczy twist, że to oni kryją się za tą całą jakomśtam falą i voila mamy zaje.bistych antagonistów pociągających za sznurki przez cały sezon.

818689-copy__2__of_secret_warriors_4_8.j

BARON WON SZTRUKER (pipi)O !

406px-Baron_Strucker.jpg

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Po pilocie juz mialem to olac, ale zacheciliscie mnie do obejrzenia jeszcze jednego epa.

Opublikowano
  • Autor

chyba już w nastepnym odcinku prof. franklin hall:

1381407_581312985266887_2067493740_n.jpg

z komiksów znany jako "graviton":

Graviton.jpg?1379697066

Opublikowano

Ciekawi mnie na jakich bohaterów maja licencje i czy jak nie zdejmą serialu po paru odcinkach, to możemy się spodziewać smaczków przy premierach filmów z uniwersum.

Opublikowano
  • Autor

nie zdejmą serialu po paru odcinkach bo to największy hit abc od czasów losta. zaraz po blacklist to chyba nowość z największą oglądalnością.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Tego się nie spodziewałem, Blacklist mi nawet podeszło, dobre info.

Opublikowano

Ciekawi mnie na jakich bohaterów maja licencje i czy jak nie zdejmą serialu po paru odcinkach, to możemy się spodziewać smaczków przy premierach filmów z uniwersum.

Poza mutantami i Spider-Manem (razem z Green Goblinem i innymi typowo pajęczymi przeciwnikami) mają chyba wszystko, łącznie z Daredevilem, Bladem, Punisherem i Ghost Riderem (jakoś niedawno odzyskali do nich prawa).

Edytowane przez Hejas

Opublikowano
  • Autor

nie mają jeszcze fantastycznej czwórki

Opublikowano

Pajęczaka mi szkoda, lubię go i brakuje mi w Avengers kogoś kto pajacuje jak on. Mam nadzieje że w serialu pojawi się jakiś motyw przewodni, może ta hydra, bo takie procedurale to zaczynaja mnie nudzic szybko.

Opublikowano

Myślę, że sporo wskazuje na to, że pojawi się Hydra / A.I.M., pewnie w jakiś sposób powiązane z tym Rising Tide.

Opublikowano

Jak myślicie, jest szansa, że w serialu pojawią się nawiązania do nadchodzących filmów Marvela? Były ku temu jakieś przesłanki, bo tak naprawdę to tylko dlatego zainteresowałem się tym serialem i obejrzałem dwa epy, ale jak nic takiego nie będzie to nie ma sensu abym tracił na to czas. 

Opublikowano
  • Autor

ale czego byś chciał? downey'a juniora zgarniającego miliony za filmy gościnnie w serialu telewizyjnym za co mogą mu zapłacić max kilkadziesiąt tysięcy dolarów kiedy i tak już jest zmęczony rolą? nawiązania będą jakieś na pewno bo to widać już po pilocie gdzie jest extremis z IM3. przekonamy się w listopadzie przy okazji premiery thora. może jakieś mroczne elfy się pojawią w serialu albo kat dennings w formie comedic reliefu, albo dr. selvig kto wie.

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o jakieś przecieki albo puszczanie oczka dla fanów jednocześnie lekko nakierowując czego można się spodziewać po przyszłych filmach, i nie chodzi mi tutaj o aktorów. 

Opublikowano
  • Autor

to myślę, że nie chociaż nadal nie do końca wiem o co ci chodzi

Opublikowano

suteq, nie mam pojęcia na jakiej podstawie ktokolwiek miałby Ci udzielić definitywnej odpowiedzi na to pytanie, ale skoro w dwóch odcinkach było już siedem miliardów nawiązań do dotychczasowych filmów, to można śmiało założyć, że do tych nadchodzących też będą nawiązywać.

Za Kat Dennings trzymam kciuki. ;)

Edytowane przez Hejas

Opublikowano
  • Autor

mnia mnia? co to mnia mnia?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z odcinka na odcinek co raz gorzej ...

Opublikowano
  • Autor

nie prawda, trzeci odcinek był moim zdaniem najlepszy jak do tej pory. trochę akcji, origin villaina znanego z kart komiksu, cycki skye - czyli wszystko czego oczekuje od tego serialu.