Opublikowano 14 września 20168 l Ale walki są bardzo szybkie, zaleta RPGów na handhelda, nie czekasz pół dnia na załadowanie się walki i przejście z powrotem do świata, tylko tłuczesz stwory z prędkością karabinu maszynowego (ahh FF3 na DS'a to były czasy grindu).
Opublikowano 14 września 20168 l Ja akurat lubie grind, gralem sporo w mmorpg, moze dlatego. Szkoda ze czesciej nie jest wykorzystywane rozwiazanie z bravely default. Mozna wylaczyc walki i leciec z fabula, a jak potrzebujesz podbic level to mozna wlaczyc w kazdej chwili. Ja gram poza domem, to zazwyczaj klepie walki bezmyslnie, bo na fabule nie moge sie skupic, a w domu odwrotnie.
Opublikowano 14 września 20168 l Yeah, jutro zaczną wysyłać Doczekaliśmy się! Co do walk to idealnie mi pasował system z FFXIII. Właśnie za to miło wspominam tę część. To był element przemyślany i dopracowany. Nie mam doświadczenia z MMO bo tylko takie z Zeldą zmusiłoby mnie do płacenia abonamentu i grania tysiące godzin Ale mam cierpliwość i jak trzeba to grinduję. Jak wspomniał Shen, powinien być zawsze wybór, full game z grindem albo lecisz na lajcie z fabułą. Ciekawi mnie ile mi zajmie przejście gry, skoro zawsze gram dłużej niż inni. Arm9 pisał o lamusach oglądających poradniki na YT. Zgadzam się, liczą się tylko papierowe poradniki Jestem gotowy, mam mega opis z Playstation Plusa. A tu macie bardzo zabawną recenzję od legendarnego Stara. W skrócie - paskudna oprawa, ale gra wciąga jak bagno.
Opublikowano 14 września 20168 l w sumei to sie troche napalilem na tego draque... 4,5,6 bylo swietne, 8 i 9 rowniez dawalo rade, a skoro 7 to najlepsza i najbogatsza czesc, na dodatek swietnie zremakeowana... damn, moze kupie w pazdzierniku
Opublikowano 14 września 20168 l Ja to liczę na to, że dzisiaj zaczną wysyłać. Po Europie już wysyłają.
Opublikowano 14 września 20168 l Ja licze na to, że przynajmniej ogram w dzien premiery. recka w PSX extreme nakreciła mnie na tą grę ale nigdy nie udało mi sie dorwać. Dla mnie to jeden z kandydatów na GOTY tego roku.
Opublikowano 14 września 20168 l Ja to liczę na to, że dzisiaj zaczną wysyłać. Po Europie już wysyłają. konsoleigry wysyla w czwartek, nie wiem jak inne sklepy
Opublikowano 14 września 20168 l Jak ja nienawidze premier w piatki. Niby konsoleigry wysylaja w czwartek ale kto ich tam wie. Raz dostalem "piatkowy" preorder po weekendzie. Bede grindowal jak dziki.
Opublikowano 14 września 20168 l Do sklepu pretensji nie mam bo rzeczywiscie wyslali dzien wczesniej. Paczkomaty sie opier.dala.ly. W ktorym nr PSXa jest ta recenzja STARa?
Opublikowano 14 września 20168 l Paczkomaty nie daja gwarancji dostawy w 24h, jak chcesz miec pewnosc ze gra dojdze na premiere to tylko kurier. Na ppe jest baza numerow PE ze spisami tresci, mozesz poszukac ;p Edytowane 14 września 20168 l przez Shen
Opublikowano 14 września 20168 l W ktorym nr PSXa jest ta recenzja STARa? Nr. 53, styczeń 2002. Premiery w piątek to zło. Niby wysyłają od czwartku, ale nigdy nie ma pewności. Ja zamówiłem w CDP.
Opublikowano 14 września 20168 l Dziekuje dobry czlowieku. Naiwnie liczylem, ze go jeszcze kupie na aukcji czy cos a tu pustka. Przyczaje sie jeszcze moze na dniach sie pojawi. Jak nie to dzieki za skan - chetnie przeczytam przed premiera. Co do dostawy kurierem (i niby pewnosci dostawy na premiere) to chcialbym zeby to byla prawda. Juz nie raz przekonalem sie, ze kurierzy jezdza jak chca i chja ci dadza a nie gwarancje dostawy w terminie. Szkoda ryja strzepic. Trzeba czekac.
Opublikowano 14 września 20168 l Chciałem sobie w KiGu zamówić bo jeszcze przed wczoraj było a tu benis mi w oko i ni ma. Trudno poczekam na świeżą dostawę bo nie mam zamiaru płacić 170zł za samą grę w Ultimie (slime im w odbyt).
Opublikowano 14 września 20168 l Ja wziąłem z cdp.pl. Mają wysyłać niby jutro. Przyżydziłem na wysyłkę, bo darmowa, Ruchem, ale za to gierka za 139zl. pewnie dostanę dopiero w poniedziałek, ale to w sumie dobrze bo na weekend jadę do Wawy. Będzie to mój pierwszy DQ ever. Ciekawe jak bardzo mi podejdzie. Edytowane 14 września 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 14 września 20168 l Miałeś jakis rabat? Ja na CDP miałem domyślnie 10% znizki i wyszło 149zł + dycha za kuriera.
Opublikowano 14 września 20168 l Tak, -10zl dostałem rabacik na maila. Miło, bo akurat w ten sam dzień co zamawiałem.
Opublikowano 14 września 20168 l Tutaj jest za 139zł, ale nie znam tego sklepu : http://www.playergames.pl/nintendo/3ds-ds/dragon-quest-vii-fragments-of-the-forgotten-past-3ds A smutni Panowie z CIA już dawno młócą xD Edytowane 14 września 20168 l przez Arm9_Team
Opublikowano 14 września 20168 l Podobno grę przechodzi się nie w 100h jak na PSX, a w 60-70. Nie, żeby to było mało co nie Playergames bardzo dobry sklep. Edytowane 14 września 20168 l przez ragus
Opublikowano 14 września 20168 l To zmienia postac rzeczy, moze do premiery FFXV sie wyrobie jesli znowu ja przesuna o 2 miesiace
Opublikowano 14 września 20168 l Podobno grę przechodzi się nie w 100h jak na PSX, a w 60-70. Nie, żeby to było mało co nie Playergames bardzo dobry sklep. Mało nie jest na pewno. Trials of Cold Steel na Vicie gram już 52h i końca nie widać, mimo że jestem w ostatnim chapterze. Szanuję długie gry o ile są tego warte żeby w nie grać. Cold Steel mi się podoba, o DQ jestem raczej spokojny, no ale nie wszystkie jrpgi mi podchodzily (chociaż te znane i chwalone, tak). Edytowane 14 września 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 14 września 20168 l Podobno grę przechodzi się nie w 100h jak na PSX, a w 60-70. Czyli oszukańcze goty. Nie ma już na tym świecie świętości , urżnęli 50h gry a te się cieszo xD Coś czuje, że to już nie jest oldskul dla tytanów a zwiewna chmurka gdzie nawet na bossach się nie pada jak mucha (Psx).
Opublikowano 14 września 20168 l Jeżeli ktoś chce oldchool to nie widzę przeszkód żeby odpalić sobie grę na PS i grać.
Opublikowano 14 września 20168 l W ktorym nr PSXa jest ta recenzja STARa? Nr. 53, styczeń 2002. Premiery w piątek to zło. Niby wysyłają od czwartku, ale nigdy nie ma pewności. Ja zamówiłem w CDP. To ja sie biore za lekture, wzialem sobie jeszcze moj pierwszy numer relikwie, jezu 11 lat miałem jak zaczynałem czytać szmatławca. w spoilerze macie recke, chyba da sie odczytac
Opublikowano 14 września 20168 l Hej ludzie, jednak oldskul. Słyszeliście to ? Nasze wydanie ma ścieżkę dźwiękową w midi, nie pełna orkiestra z wersji japońskiej której OST można posłuchać np. na yt. Pocięte miejscówki, dźwięk. Coraz lepiej xD Edytowane 14 września 20168 l przez Arm9_Team