Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

I mówi to gościu, który lata po tematach z grami o Xone i wkleja same negatywne newsy, które później okazują się medialną wydmuszką.

Dobry kolo z Ciebie, heh.

SONOKLAP nic więcej, więc Don nie powinno nas to dziwić, niech się dzieciak wyszaleje, bo właśnie ktoś zabrał mu zabawki i wygonił go z piaskownicy.

Oczywiście, że nie da się tego tak odkręcić, lecz dobrze, że się już teraz na to zdecydowani do listopada cała ta sytuacja może się mocno zmienić, czas robi swoje.

Mówisz jakbyś był kimś innym z kolega Donem he he. Jesteście Xboxklapami takze tego typu komentarze sa średnie.

Edytowane przez pop

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

zeratul jeszcze nic nie mówił, że brak drm na x0 jest przez brak odpowiedniej infrastrkutury i m$ za jakiś czas uda się to wprowadzić?

Opublikowano

Tak samo jak nie mozna ufac Micro ktory przez 2-3 lata zrobi prawdziwa growa orgie a potem skupi sie na Kineckie i skakaniu przed kamerka  :teehee: A gracze zostaa z Halo 13 i Forza 8  :teehee: Jak juz poczuja ze maja hardcorowych graczy to grom na pontona nie bedzie konca, juz nie wspomne o TV TV TV dla amerykanskich rodzin. PS4   jest mocniejsze na papierze a przy takiej samej architekturze nie powinno juz byc takich cyrkow jak z Cellem w PS3. I mam nadzieje ze beda dalej sie bratac z Bethesda i przekonaja ich zeby robili nowego TES pod 7GB RAMu DDR5 bo to nam wszystkim wyjdzie na dobre  :woot:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.