Opublikowano 10 listopada 201212 l Jakie to drętwe.Chyba totalni masochiści i fanboye Vity to kupią XD Ja kupię na pewno, ale oczywiście nie teraz. Kupię ze względu na to, że posiadam wszystkie części CoD na wszystkie platformy, no i dlatego że chcę ograć samemu i się przekonać jaka gra naprawdę jest, bo jak mnie jakiś tytuł mocno interesuję to nie zważając na jego oceny prędzej czy później muszę zagrać (wszystkie części NFS, CoD, Colin itp. )
Opublikowano 11 listopada 201212 l Autor Rownież kupuje, aby samemu przekonać się, co to za tytuł. Edytowane 11 listopada 201212 l przez Mefi23
Opublikowano 11 listopada 201212 l Jeszcze 7 minut z multi: http://www.youtube.com/watch?v=EIIhGAEDuio&feature=plcp
Opublikowano 11 listopada 201212 l Ja grałem w każdego cod'a i kupie posiadam cod mw,world at war,mw2,black osp,mw3, i za 2 dni black ops 2 lubie te naparzanki w dzisiejszych czasach b\to świetna gra i na Vite też kupie zawsze sięmulti przyda np. w hotelu a kampania zobaczymy jak wyjdzie moim zdanie ( VITE kupilem w premiere ) to 2 tytul nie liczac little big planet dzieki ktoremu warto kupic VITĘ
Opublikowano 11 listopada 201212 l Ja grałem w każdego cod'a i kupie posiadam cod mw,world at war,mw2,black osp,mw3, i za 2 dni black ops 2 lubie te naparzanki w dzisiejszych czasach b\to świetna gra i na Vite też kupie zawsze sięmulti przyda np. w hotelu a kampania zobaczymy jak wyjdzie moim zdanie ( VITE kupilem w premiere ) to 2 tytul nie liczac little big planet dzieki ktoremu warto kupic VITĘ Zanim wybłagasz gierkę od rodziców, kup słownik ortograficzny. Poleca Krystyna Czubówna
Opublikowano 11 listopada 201212 l Autor ale premiera jest 23 października, przynajmniej tak piszą mi w mailu od ultimy.
Opublikowano 11 listopada 201212 l ta, europejska tak, ale pl jeszcze nie wiadomo na 100% - przynajmniej empik (wydawca) mi tak napisał. to samo jest w MGR na ps360
Opublikowano 12 listopada 201212 l Brak killcama i hardcora to chyba najwiekszy bubel. Pewnie później dowalą takie opcje w płatnych DLC czy coś podobnego. Cena pełna a gra to jakieś 40% z pierwszego Black Ops. Kupiłbym to na Vitę ale nie lubię być dymany bez gaci.
Opublikowano 13 listopada 201212 l Autor dzięki za info. Edytowane 13 listopada 201212 l przez Mefi23
Opublikowano 13 listopada 201212 l Pamiętam jak w PSXE pisali że gry w dystrubucji cyfrowej mają być tańsze o 30% No nic jesli gra będzie tego warta to nie ma innej możliwosci jak zakupić w MM czy innym sklepie wersje pudełkową w tej samej cenie albo niższej.
Opublikowano 13 listopada 201212 l oni chyba pisali, ze logicznym by było, aby te gry właśnie tyle kosztowały w dystrybucji cyfrowej - tzn taniej. To były prognozy
Opublikowano 14 listopada 201212 l "Serwisy TheGamesCabin jak i PocketGamer uznały, że druga i ostatnia produkcja Nihilistic Software dla PS Vita nie zasługuje na ocenę większą niż 4/10. Oberwało się chyba wszystkiemu co możliwe, począwszy od kampanii dla jednego gracza trwającej w okolicach 45 minut (10 misji, każda do przejścia w ok. 5 min), po multiplayer. Nie obyło się również bez sporej ilości błędów. Część z nich poprawia wydany dzisiaj patch 1.01, w którym zawarto usprawnienia związane z dźwiękiem oraz rozgrywką, a także dodano tryb Ad-Hoc, który jakimś cudem nie znalazł się od razu na kartridżu. Nihilistic Software pracuje już nad kolejną łatką mająca wprowadzić następne usprawnienia." http://psp-team.pl/newsy/call-duty-black-ops-declassified-otrzymał-pierwsze-recenzje-14765
Opublikowano 14 listopada 201212 l Smutne, ale co się dziwić, jak Nihilistic miało pół roku na zrobienie gry.
Opublikowano 14 listopada 201212 l Kampania... która trwa... 45 minut. 45 minut. CZTERDZIEŚCI PIĘĆ MINUT. holy shit
Opublikowano 14 listopada 201212 l No to zrąbali gre, ktora miala pociagnac sprzedaz PSV. W Calla i tak pewnie kiedys zagram, tyle tylko, ze za gre nie dam na bank wiecej niz 100 zl.