Jump to content

Destiny

Oldboy

Recommended Posts

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie MMO? Jezeli wierzyc materialowi video w pierwszym poscie to Bungie wysmialo takie spekulacje. W kazdym razie czekam na wiecej info i mam nadzieje, ze wyjdzie z tego cos rownie dobrego jak cala seria Halo.

Guest DonSterydo
Posted (edited)

Problem z tymi artami jest taki, że tylko ostatni pochodzi od Bungie, a większość pozostałych jeśli nie wszystkie zostały zrobione na zamówienie firmy wynajętej do promocji przez niezaleznych grafików na potrzeby promocji gry u dystrybutorów itp. :P

Edited by DonSterydo
Posted

ten zimowy concept art mnie ownuje, sam design tego hełmu to 10/10, zapachniało Killzonem ale z 3x ciekawszym art dajrekszyn, ale będę się tasował dopiero jak zobaczę czy zdołali przenieść te pomysły do gry no i trzeba to zobaczyć w ruchu bo jak znowu robią kolorowe laserki to ja odpadam na starcie

podobno ma być teaserek tego na VGA

Posted (edited)

Obce planety, FPS, dog fighty, myśliwce przy akompaniamencie Martin O'Donnell do tego wszystkiego wykreowany z głębią otwarty świat SciFi w wydaniu Bungie to już zaczyna działać wyobraźnia :blush:

Edited by Bushisan
Guest DonSterydo
Posted

Niech zrobią użytek ze świetnego space szutera jaki wykombinowali w Reach i zrobią całe poziomy walki w kosmosie :D