Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podwórkowa Liga "pod Gruszą"

Featured Replies

Opublikowano

Witam. Po pewnym czasie nieobecności na forum PE i absencji w GT5 wpadłem na pomysł stworzenia dosyć nietypowej ligi. Cóż, nie będę się zbytnio rozpisywał, przedstawię po prostu założenia w punktach poniżej.

• Wyścigi tylko danym modelem samochodu, zazwyczaj wersja stock, jedynie możliwość modyfikacji balastu, przełożeń, itd. Opony zazwyczaj komfortowe, chociaż niekoniecznie.
  • Stawiałbym na mniej używane samochody w grze, typu Daihatsu Midget, Caterham Seven Fireblade czy Marcos Mini Marcos.
  • Częstotliwość wyścigów: raz, bądź dwa razy tygodniowo, po 2 rajdy na dzień.
  • Punktacja systemem GT5.
  • Stworzenie strony z rankingiem oraz historią rajdów.

Z racji, iż jest to dopiero początkujący schemat, proszę wszystkich o opinie na jego temat :) Temat równolegle występuje na forum PE oraz GranTurismo.pl.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polecam ten temat http://mgs.gram.pl/f...php?f=42&t=3709 organizator już nie raz zapraszał tutaj chętnych do wzięcia udziału.

• Fatalna, straciłeś cały refleks i wyczucie fizyki w grze. Będziesz musiał zaczynać od najwolniejszych samochodów i podstaw jak choćby chamowanie jeśli chcesz wrócić do dawnej formy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jak? Kolega jakbu zainteresowany? Zapraszamy Ciebie, a także innych :)

Opublikowano

ja po 20 stycznia ponownie kupuję konsolę i po roku niegrania wracam do GT5 - chętnie z Wami zagram :) zobaczymy jak forma po takiej przerwie :)

Opublikowano

ja po 20 stycznia ponownie kupuję konsolę i po roku niegrania wracam do GT5 - chętnie z Wami zagram :) zobaczymy jak forma po takiej przerwie :)

Fatalna, straciłeś cały refleks i wyczucie fizyki w grze. Będziesz musiał zaczynać od najwolniejszych samochodów i podstaw jak choćby chamowanie jeśli chcesz wrócić do dawnej formy.

Opublikowano

sprawdzicie mnie online ;) szybkości raczej sie nie obawiam - przez ten rok parę razy odpaliłem sobie GT5 w pracy na krótkie jazdy 2-3 okrążenia w time trial i czasy miałem dobre (ale czy to jest poziom pozwalający o walkę z Wami to nie wiem), więc o refleks i wyczucie fizyki nie obawiam się, bardziej jeśli już to obawiam się o tempo na dłuższym dystansie i o jazdę bez abs którą stosujecie :) ale zobaczymy :)

Opublikowano

Wiem, że trochę późno piszę, ale o godzinie 19.00 dziś odpalamy wyścig testowy celem sprawdzenia zainteresowania. Także jeśli zdążycie to przeczytać to serdecznie zapraszamy. Wystarczy wysłać prośbę o dodanie znajomego w PSN. Szczegóły w linku powyżej, w drugim poście :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No panowie, dziś już drugi wyścig sezonu, a was jakoś nie widać :> Mam nadzieję, że jednak się pojawicie bo do kompletu w pokoju jeszcze brakuje ;) Zapraszam na dzisiejszy wyścig i na kolejne także, w swoim i innych uczestników imieniu. Szczegóły w drugim poście tego tematu jak wcześniej było pisane. Pozdrawiam.