December 29, 201213 yr Nie widziałem informacji na ten temat, więc założyłem stosowny wątek (myślę, że ta wiadomość jest tego warta ). Po ponad roku oczekiwania w tym miesiącu do salonów Relay oraz Inmedio trafiły polskie karty doładowujące do eShopu o nominałach 70 zł (1600 punktów) oraz 120 zł (2800 punktów): Tutaj znajduje się lista punktów, w których kupimy karty: https://www.dropbox.com/s/5g2986cpawmzcqp/lista-hds%2020121227.pdf
December 29, 201213 yr W sumie to i tak karta place, ale i tak wow. Nie spodziewalem sie, kto to kupi w ogole
December 30, 201213 yr W BZ WBK kupujesz, przez Allegro, kartę przedpłaconą. Kosztuje 5 zł. Karta jest wirtualna, więc masz ją tylko w PDF. Wpłacasz sobie na nią ile chcesz, internet ją widzi jak kartę kredytową. Możesz płacić w eShopie, AppStore, PSN, thehut, game.co.uk, gdzie tylko chcesz. Kontrolujesz sobie wydatki, karta jest prowadzona bezpłatnie. Genialna sprawa i polecam
December 30, 201213 yr Jestem w szoku. Kto sie w ogole tym zajmuje, przeciez stadlbauer traci prawo do dystrybucji.
January 14, 201313 yr No i super, jako iż mi eShop nie przyjmuje mojej karty, dzięki temu iż niby będę mógł zdrapkę kupić w Jeleniej Górze to Crimson Shroud już może czuć się kupione. Już nie mogę się doczekać, dzięki za informacje Di.
January 15, 201313 yr Eh, nie chce mi sie jechac do plazy po kartke, ale jak trzeba to trzeba, szkoda ze na allegro nie ma , kupie sobie wreszcie Sakura Samurai i Crimson Shroud