Jump to content

Nintendo eShop Card

Di

Recommended Posts

Posted

Nie widziałem informacji na ten temat, więc założyłem stosowny wątek (myślę, że ta wiadomość jest tego warta ;) ).

Po ponad roku oczekiwania w tym miesiącu do salonów Relay oraz Inmedio trafiły polskie karty doładowujące do eShopu o nominałach 70 zł (1600 punktów) oraz 120 zł (2800 punktów):

QX3SH.png

Tutaj znajduje się lista punktów, w których kupimy karty: https://www.dropbox.com/s/5g2986cpawmzcqp/lista-hds%2020121227.pdf

Guest GregZPL
Posted

W BZ WBK kupujesz, przez Allegro, kartę przedpłaconą. Kosztuje 5 zł. Karta jest wirtualna, więc masz ją tylko w PDF. Wpłacasz sobie na nią ile chcesz, internet ją widzi jak kartę kredytową. Możesz płacić w eShopie, AppStore, PSN, thehut, game.co.uk, gdzie tylko chcesz. Kontrolujesz sobie wydatki, karta jest prowadzona bezpłatnie. Genialna sprawa i polecam

Guest yaczes
Posted

Jestem w szoku.

Kto sie w ogole tym zajmuje, przeciez stadlbauer traci prawo do dystrybucji.

• 2 weeks later...
Posted

No i super, jako iż mi eShop nie przyjmuje mojej karty, dzięki temu iż niby będę mógł zdrapkę kupić w Jeleniej Górze to Crimson Shroud już może czuć się kupione. Już nie mogę się doczekać, dzięki za informacje Di.

• Downvote 1
Posted

Eh, nie chce mi sie jechac do plazy po kartke, ale jak trzeba to trzeba, szkoda ze na allegro nie ma :P, kupie sobie wreszcie Sakura Samurai i Crimson Shroud :D

• 1 year later...