Skocz do zawartości

Nintendo eShop Card

Featured Replies

Opublikowano

Nie widziałem informacji na ten temat, więc założyłem stosowny wątek (myślę, że ta wiadomość jest tego warta ;) ).

Po ponad roku oczekiwania w tym miesiącu do salonów Relay oraz Inmedio trafiły polskie karty doładowujące do eShopu o nominałach 70 zł (1600 punktów) oraz 120 zł (2800 punktów):

QX3SH.png

Tutaj znajduje się lista punktów, w których kupimy karty: https://www.dropbox.com/s/5g2986cpawmzcqp/lista-hds%2020121227.pdf

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 6,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i super, jako iż mi eShop nie przyjmuje mojej karty, dzięki temu iż niby będę mógł zdrapkę kupić w Jeleniej Górze to Crimson Shroud już może czuć się kupione. Już nie mogę się doczekać, dzięki za i

Opublikowano

Ja kupię, nie mam własnej karty, dobry pomysł.

Opublikowano

W BZ WBK kupujesz, przez Allegro, kartę przedpłaconą. Kosztuje 5 zł. Karta jest wirtualna, więc masz ją tylko w PDF. Wpłacasz sobie na nią ile chcesz, internet ją widzi jak kartę kredytową. Możesz płacić w eShopie, AppStore, PSN, thehut, game.co.uk, gdzie tylko chcesz. Kontrolujesz sobie wydatki, karta jest prowadzona bezpłatnie. Genialna sprawa i polecam

Opublikowano

Jestem w szoku.

Kto sie w ogole tym zajmuje, przeciez stadlbauer traci prawo do dystrybucji.

Opublikowano

zdziwko roku bez kitu 0_o

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i super, jako iż mi eShop nie przyjmuje mojej karty, dzięki temu iż niby będę mógł zdrapkę kupić w Jeleniej Górze to Crimson Shroud już może czuć się kupione. Już nie mogę się doczekać, dzięki za informacje Di.

Opublikowano

Ciekawe kiedy zwina interes xD

Opublikowano

Eh, nie chce mi sie jechac do plazy po kartke, ale jak trzeba to trzeba, szkoda ze na allegro nie ma :P, kupie sobie wreszcie Sakura Samurai i Crimson Shroud :D

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Czy karty są wciąż w sprzedaży?