MrNorbi 38 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) B.R.O zacząłem słuchać od wtedy, kiedy nagrał filmik "Szybko?". Brat grał z nim przez pewien czas w Polonii, rocznik 92. Next Level bardzo przypadł mi do gustu, pre-order na HS już dawno złożony Tytułowy numer High School nie przypadł mi do gustu, ale Love i Mój narkotyk są zaj.ebiste PS: Płytę wydaje UrbanRec (bo zaproponował lepsze warunki niż WJ) przy współpracy z WJ, a nie tak jak jeszcze nie dawno wszyscy myśleli, samo WJ Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 nie Norbi, nie kupie Twoich voucherow Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja tam za BRO nie przepadałem, drażni mnie jego głos, ale "Mój Narkotyk" jest spoko, nawet bardzo. Fajny bicik, troche pod murzynów robione, a sam BRO dobrze na nim leci, chociaż w refrenie te jego przyśpiewki jak "...rap to mój narkootyyyyk..." są ujowe, niech sobie to daruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Ja tam za BRO nie przepadałem, drażni mnie jego głos, ale "Mój Narkotyk" jest spoko, nawet bardzo. Fajny bicik, troche pod murzynów robione, a sam BRO dobrze na nim leci, chociaż w refrenie te jego przyśpiewki jak "...rap to mój narkootyyyyk..." są ujowe, niech sobie to daruje. Taki ma styl, śpiewane refreny Wiadomo, jednemu się podoba, drugiemu nie. Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja ogólnie bardzo lubie śpiewane refreny w rapsach, głównie w juesejowskich, ale jemu tutaj za bardzo nie wyszło imo. Co do innych jego tracków, to nie wiem, bo za dużo nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tsukuyo 3 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 rozi jakbyś miał mózg to byś wiedział, że nawet najgorsze gó.wno może ze sobą nieść wielowarstwowe interpretacje. no, ale chyba za bardzo byłeś zajęty analizowaniem kendryka na kalkulatorze żeby łyknąć czegokolwiek inneg. Jakby Rozi miał mózg, to opuściłby internet razem ze swoim grubym ryjem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Już nie pokazujesz fitów na Swaggerze, Tsuko? Cytuj Odnośnik do komentarza
tsukuyo 3 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 NO CO TAM ROZI, LOVELASIE Prawilnie przypominam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 co to (pipi)a xd Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ROZI #SWAG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eraef 96 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 NO CO TAM ROZ, LOVELASIE Fix'd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A tam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Haha, tylko czekałem, aż się pojawi taka riposta. Cytuj Odnośnik do komentarza
tsukuyo 3 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No ja też. Rozi na banie, ale duchem nadal na forumku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie rozumie ostatnich postów. Cytuj Odnośnik do komentarza
tsukuyo 3 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 W skrócie: Zdjęcie tucznika w koszuli w kwiatki firmy hazel i czymś co przypomina twarz, to rozi, a w odpowiedzi na moje pancze wrzucił moje zdjęcie z truskulowego okresu, kiedy rwałem gimbo dupeczki Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) No ja też. Rozi na banie, ale duchem nadal na forumku Co jak co, ale masz gorszy fit. Odnośnie tematu: Płytka już dzisiaj została wysłana, więc pewnie jutro będzie można przesłuchać Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 no z tych 2 zdjec to rozi > random Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Skillsów jakichś tam mu nie odmówię, hejtować też nie będę, w akcji z "beefem" z jakimiś innymi no name'ami byłem raczej za nim (choć to, że zachowuje i wypowiada się czasem jak ci.pa to akurat dramat), no ale nie wiem, jakoś nikim z WJ nie potrafię się zajarać, no może Wice Wersa mają jakiś potencjał, ale muszę dopiero posprawdzać ich twórczość lepiej. Nie trafia do mnie. Może się zmuszę do sprawdzenia albumu, jak będzie odsłuch. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Już prawie cały album można odsłuchać. Do mnie dotarł dzisiaj z rana, przesłuchałem jak na razie jeden raz. Spodziewałem troszeczkę lepszego zestawu, ale album zdecydowanie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 recenzja je,bac tego gimbusa koniec recenzji 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 tsukyo kotku fajna z ciebie brunetka i mam na ciebie ochote bardzo! jestes brana pod uwage, nie spierdol tego! Cytuj Odnośnik do komentarza
tsukuyo 3 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 dzienki ziomeg, ale ściąłem pół roku temu włosy i teraz to by źle wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 to jest niesłuchalne Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 troche hhc ostatnio odzylo, ale po co taka chu,jnie uwskuteczniacie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi