January 13, 201313 yr Szukam jakiegoś miłego dżentelmana, który tak jak ja nie ma kolegów w offline i jest chętny zrobić coopa po sieci. Mam tylko jeden warunek, żebyśmy rozmawiali na Skype, bo czat na PS3 to bieda.
January 15, 201313 yr Pytanie/problem mam: Jak uruchomić własną rozgrywkę multi z (więcej niż jedną) mapą od gracza (lub własną mapą/mapami) - oczywiście z tych map jakie się ściągnęło na dysk ? - bo nie znalazłem takich opcji; w menu jedynie znalazłem możliwość uruchomienia rozgrywki na TYLKO JEDNEJ mapie, i to TYLKO z tych map które oceniłem jako ULUBIONE; do reszty map jakie mam na dysku, a których nie oceniłem jako ULUBIONE, mam dostęp tylko w edytorze map, a rozgrywki multi nie mogę włączyć; żadne mapy nie pokazują się też w zakładce MOJE MAPY - a są tam 4 kategorie map.
December 24, 201312 yr Ktoś jeszcze w to gra i ma ochotę na co-opa? Chciałbym zrobić platynę i potrzebuję pomocnika
December 17, 201411 yr Ktos ma ochote zagrac coopa? Od 3 misji Overboard. Z randomami gra sie okropnie, ludzie wychodza, migracja hosta i restart ciagle od poczatku checkpointow.
December 17, 201411 yr Ja bym zagrał ale muszę najpierw zainstalować. Jak co to pisz na ps Zainstalowane,zagram Edited December 18, 201411 yr by banzai
December 18, 201411 yr Też mogę zagrać jak wrócę z pracy. Koło dwudziestej będę w domu. Trzy ostatnie misje mi zostały.
October 17, 20169 yr Poszukuję chętnych do coopa. Jeżeli ktoś jeszcze chce zagrać to proszę o kontakt.