Opublikowano 13 stycznia 201312 l Szukam jakiegoś miłego dżentelmana, który tak jak ja nie ma kolegów w offline i jest chętny zrobić coopa po sieci. Mam tylko jeden warunek, żebyśmy rozmawiali na Skype, bo czat na PS3 to bieda.
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Pytanie/problem mam: Jak uruchomić własną rozgrywkę multi z (więcej niż jedną) mapą od gracza (lub własną mapą/mapami) - oczywiście z tych map jakie się ściągnęło na dysk ? - bo nie znalazłem takich opcji; w menu jedynie znalazłem możliwość uruchomienia rozgrywki na TYLKO JEDNEJ mapie, i to TYLKO z tych map które oceniłem jako ULUBIONE; do reszty map jakie mam na dysku, a których nie oceniłem jako ULUBIONE, mam dostęp tylko w edytorze map, a rozgrywki multi nie mogę włączyć; żadne mapy nie pokazują się też w zakładce MOJE MAPY - a są tam 4 kategorie map.
Opublikowano 24 grudnia 201311 l Ktoś jeszcze w to gra i ma ochotę na co-opa? Chciałbym zrobić platynę i potrzebuję pomocnika
Opublikowano 21 listopada 201410 l Super, ugadamynsie jakos w tygodniu, ok? Bo przez weekend pracuje.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Ktos ma ochote zagrac coopa? Od 3 misji Overboard. Z randomami gra sie okropnie, ludzie wychodza, migracja hosta i restart ciagle od poczatku checkpointow.
Opublikowano 17 grudnia 201410 l Ja bym zagrał ale muszę najpierw zainstalować. Jak co to pisz na ps Zainstalowane,zagram Edytowane 18 grudnia 201410 l przez banzai
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Też mogę zagrać jak wrócę z pracy. Koło dwudziestej będę w domu. Trzy ostatnie misje mi zostały.
Opublikowano 17 października 20168 l Poszukuję chętnych do coopa. Jeżeli ktoś jeszcze chce zagrać to proszę o kontakt.