Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIA Formula One World Championship 2013

Featured Replies

Opublikowano

Nowy rok, nowy sezon, sporo ciekawych transferów. Czy ten rok będzie równie ciekawy i różnorodny co poprzedni czy ponownie ktoś będzie dominował?

Do pierwszego GP jeszcze 2 miesiące ale cała machina zaczyna powoli ruszać.

Daty prezentacji bolidów:

31 stycznia - McLaren

1 luty - Ferrari & Force India

2 luty - Sauber

3 luty - Red Bull

co reszty zespołów jeszcze nie wiadomo.

Kalendarz imprez jest z grubsza ustalony. Nie wiadomo jeszcze co z GP nr 10 tak samo jak z miejscem GP Niemiec.

Rozpiska:

Australia 15-17 marca

Malezja 22-24 marca

Szanghaj 12-14 kwietnia

Bahrajn 19-21 kwietnia

Hiszpania 10-12 maja

Monako 24-26 maja

Kanada 7-9 czerwca

UK 28-30 czerwca

Niemcy 5-7 lipca

? 19-21 lipca

Węgry 26-28 lipca

Belgia 23-25 sierpnia

Włochy 6-8 września

Singapur 20-22 września

Korea 4-6 pażdziernika

Japonia 11-13 pażdziernika

Indie 25-27 pażdziernika

Abu Dabi 1-3 listopada

USA 15-17 Listopad

Brazylia 22-24 listopad

btw Kubica ma w planach testowanie Mercedesa DTM już w przyszłym tygodniu http://www.motorspor...,DTM,92330.html

btw 2 co sądzicie by zrobić dla niego osobny temat i przenieść wszystkie posty z nim związane z poprzednich tematów o F1?

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 18,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Honda złożyła hołd Sennie w 19 rocznicę jego śmierci   odtworzyli przejazd prowadzonego przez Sennę bolidu na podstawie danych telemetrycznych zarejestrowanych przez komputer pokładowy jego bolidu w

• W ramach dobrego przygotowania przed nowym sezonem polecam naprawdę genialny 9 minutowy montaż z poprzedniego. Dograne sceny z kierowcami to po prostu poezja . http://www.youtube.com/watch?v=vNKynA5l

• i jeszcze "nowa" kierownica Kimiego  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

i jeszcze "nowa" kierownica Kimiego :D

555436_10152467097715571_1090295957_n.jpg

Opublikowano

Lotus najładniejszy jak na razie, potem Ferrari i McLaren. Oczywiście IMO ;) zobaczymy, który będzie najszybszy huehue :D no i jeszcze Infiniti Red Bull ciekawe co pokaże. Te wersje to i tak wydmuszki, bez żadnych nowinek itp.

Opublikowano

Przecież Lotus pokazał stary bolid :D Ferrari trochę pozmieniało, nowe malowanie wyszczupliło sylwetkę. I tak prawdziwe bolidy zobaczymy dopiero w Melbourne.

Opublikowano

RB9

Opublikowano

Nie wiadomo czy Polsat będzie relacjonował F1 :( ze względu na małą oglądalność. Możliwe że przerzucą nadawanie do tv4 lub Polsat News. Sam przyznam że już nie oglądam każdego wyścigu, ale jest to wina coraz głupszych przepisów a nie brakiem Kubicy, bo F1 oglądałem jeszcze przed nim.

Opublikowano

Prawie żadna strata jeśli chodzi o polsat - ja staram się całą niedziele i poniedziałek nie zaglądać do internetów i na spokojnie w poniedziałkowy wieczór oglądam rip ze Sky hd albo BBC hd.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poszperałem w internecie i znalazłem takie o to informacje

Polsat prawa do pokazywanie F1 ma do końca sezonu 2013. Z racji tego że Kubica nie jeździ Janusze nie oglądaja f1 tak samo jak za czasów Kubicy więc formuła znika z głównego polsatu i będzie pokazywana w tv4 lub polsat sport news

http://cyrkf1.wordpress.com/2013/02/08/formula-1-znika-z-glownego-polsatu/

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Tyle to ja też wiem, ale myślałem że może w koncu podjęto jakies definitywne decyzje (bo pisano że będą w ciągu dwóch tygodni) ale jak widac wciąż nic nie wiadomo.

Umowa z dostawcą telewizji kończy mi się na dniach i przenoszę się gdzie indziej i cholera nie wiem czy musze wykupic jakis dodatkowy pakiet żeby  nie musiec potem cudowac ze ściąganiem Gran Prix.

Opublikowano

Już wiadomo - F1 będzie w otwartym Polsacie do końca 2013 roku - a co potem to się okaże.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po obejrzeniu linii startowej, powiedziałem sobie o (pipi)a znowu ? i miałem wyłączył.  Ale się przemogłem i nie żałuję świetny wyścig i zaskakujący wynik a raczej mnie zadowalający 

Opublikowano

Zeszłoroczne GP Australii było dużo ciekawsze, co nie znaczy że w tym roku było nudno.

Oglądanie jak Ferrari zaczyna sezon z dobrej stopy i Kimmi bez problemu wygrywa pierwszy wyścig w kalendarzu daje duże nadzieje na dobry sezon!  :D

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Fajny wyścig. Kimi dał czadu, a Vettel mając najszybszą furę dał dupy. Massa i Nando fajnie pojechali. Hamilton dzielnie walczył, ale Mercedes raczej nie zbudował zachwycającego bolidu. McLaren jest w czarnej (pipi)e co mnie martwi.